קצת מיואש!

קצת מיואש!

שלום, אז ככה, אני בוגר תואר ראשון בביולוגיה ומאד רוצה סוף סוף לעשוק במשהוא שאני באמת נמשך אליו ואני בהתלבטויות לאן לפנות ואיפה ללמוד, מה הביקוש, ובכלל- עיצות! אני מאד רוצה לעבוד עם אוכלוסיות בעלות צרכים מיוחדים- חולים, נכים, אוטיסטים וכו' אם זה ברכיבה טיפולית (אין לי רקע ברכיבה, אבל המון מוטיבציה ללמוד), בהידרותרפיה, באיזשהו ספורט (אני גולש רוח) או משהו כזה, שאלתי- האם קורסים יספיקו לי ע"מ להגשים את החלום או שמא רצוי עד הכרחי ללמוד משהו כמו פיזיותרפיה, אם זה ממש הכרחי לדעתכם אני (למרות התיסכול הרב..) אלמד עוד תואר ע"מ לעסוק בזה, אם יש עוד רעיונות הם יתקבלו בברכה! מחכה לתשובה ורוב תודות!

פיזיותרפיה

הידרותרפיה היא טכניקה טיפולית אחת. פיזיותרפיסטים הוכשרו לתת טיפולים מסוגים שונים, ובינהם הידרותרפיה. במבט לטווח ארוך מוטב ללמוד פיזיותרפיה ולהכשיר עצמך למיגוון טיפולים, ומיגוון מטופלים. יש גם לדעת שישנם הרבה יותר משרות מוצעות לפיזיותרפיסטים מאשר למי שרק סיימו קורס הידרותרפיה. וכדי להרגיש שהתואר הראשון היה דרוש
תוכל ללמוד במסגרת המחייבת תואר ראשון כמו: א.קורס מורים לרכיבה טיפולית. ב.קורס מורים לספורט טיפולי. ג. קורס שחייה שיקומית והדרותרפיה. לימודי תעודה לאחר תואר ראשון שנתיים לימודי יום דרישה מוקדמת-תואר ראשון 09/8639222 דואר וינגייט 42902 מכללה לחינוך גופני ולספורט, השתלמויות, מכון וינגייט

רוב תודות ועוד שאלה קטנה..

עד כמה יש עבודה בשיטות הטיפול האלו? רכיבה טיפולית /הידרותרפיה וכו'? ו..כן אני מבין שרצוי לעשות תואר בפיזיו', כנראה שאין מנוס..

ביקוש

הבקוש מושפע ממצבם הכלכלי של הזקוקים לשרות. בתקופות של מיתון כמו בהווה הבקוש יורד כצפוי, אבל בסה"כ מדובר בתחומים שהולכים ומתפתחים, ומספר הנזקקים הולך וגדל עם הגידול בתוחלת החיים.

למעלה