קצת מיואשת

רויהלה

New member
קצת מיואשת

שלום לפורום החם ומהמם,,, לפני כחודשיים כתבתי לכם שהתחלתי טיפול רטלין 10 מ"ג עם בני בן ה10,, למען האמת הרבה תגובות שליליות לא היו לו\ קצת כאבי בטן וראש וזהו... אתמול התחלנו רטלין SR.. אני קצת בלחץ, לא יודעת כמה זמן לוקח הגוף שלו עד שמתרגל, מאתמול הוא עם חוסר תאיבון מאוד גדול, והיום פתאום כאב ראש חזק... ואתמול בסוף הלילה ממש היה בהתקפה של זעם..נוסף להכל אמר שהיום היה לו קטע שפתאום נפלה עליו עייפות שלא יודע מאיפה עזב את דיסקו של פורים והלך לשבת לבד.,. אבקש לקבל קצת יותר מידע על הכדור הזה... אני חייבת לציין שאני כל יום קוראת כאן בפורום, לומדת מכם המון, וישנם אנשים מקסימים שאפילו התחלתי לשלוחלהם שאלות במסרים ,,אין לכם מושג איךהדעות שלי, אני שהייתי נגד רטלין השתנתו עקב הפורום הזה. תודה לכם ותבורכו..

TikvaBonneh

New member
תופעות לואי (ואל תתיאשי)

את רוב מה שאת מתארת אני מכירה - חוסר תאבון, התקפי זעם ועייפות. זו הייתה מנת חלקנו עם הקונסרטה. אני חושבת שכדאי לך לחכות שבועיים ואם זה לא עובר אז להחליף תרופה. אנחנו החלפנו היום לריטאלין LA ואחרי חודשיים שהיה לי ילד סמרטוט שלא אוכל (הוא ירד 4 ק"ג) פתאום הוא משחק אחר הצהריים במקום לשכב במיטה עד הערב. ריטאלין LA פועל 8 שעות עם הפסקה קצרה באמצע (כדי לאכול משהו קטן). בקשר להתקפות זעם בכל מקרה כדאי שתקבלו הדרכה בסמכות הורית כדי לשלוט בזה. מנסיוני, ילד בן 10 בהתקפת זעם יכול להיות מסוכן. ואל תתיאשי. דברי עם רופא הילדים, עם הפסיכיאטר או הנאורולוג, ואפילו עם הרוקח בבית המרקחת - הם גם מכירים את כל התרופות.

למעלה