קצת מיואשת

גול29

New member
קצת מיואשת

ילדתי בקיסרי, והתינוק שלי קיבל בקבוקים בזמן שלא היתי. מאז לא הצלחתי להניק. התיעצתי עם 2 יועצות הנקה. לאחרונה גם לא יוצא כלום בשאיבה. ממש טיפות..
לוקחת חילבה 3 פעמים ביום ושואבת כל 3-4 שעות עם משאבה דוצ מקצועית
יש לי יועצת הנקה שאנחנו בקשר והיא מקסימה ואני יודעת שהיא מצויינת, אבל אם לא יוצא איך אני אתקדם?!?!

gudat

New member
נשמע לא פשוט....

וקודם כל- מחזקת אותך על השאיבות הרבות. זה לא מובן מאליו.
בן כמה התינוק שלך? באיזה גיל שלו התחלת לשאוב?
יכול להיות שיש פה עניין מעבר לבקבוקים אחרי הלידה, כי זה בפני עצמו כשמתחילים די מהר שאיבה אינטנסיבית לא אמור לגרום לירידה כה משמעותית בכמויות החלב.
מה מינון החילבה שאת לוקחת? אולי אפשר לשקול גם מוטיליום (למרות שהיום ההנחיה היא לאפשר מינון נמוך יחסית ולזמן קצר יחסית...) ומורינגה.
אפשר לנסות שאיבה יותר אינטנסיבית במהלך היום- ממש כל שעה שעתיים, רק ליומיים שלושה. לעשות הרבה skin to skin עם התינוק.
מה ניסיתם בהקשר של החיבור שלו לשד?

גול29

New member
תודה רבה

התינוק שלי בן חודש מחר והתחלתי בביהח, הוא היה בהשגחה ואני בהתאוששות והינו בנפרד והוא קיבל בקבוקים. אבל לאחר שבועיים טובים היתה לי הפסקה של כמה ימים, היתי במיון והרגשתי ממש רע ומשם התדרדרתי.
&nbsp
6 כמוסות חילבה ביום , כדאי לנסות שומר?
&nbsp
בהקשר לחיבור לשד, אני מציעה לו פעם ביום רק, אני יודעת שזה לא תירוץ אבל אני מותשת ):

gudat

New member
המינון להגברת חלב הוא

3 כמוסות 3 פעמים ביום.
שומר לא הייתי מתחילה- יש אמהות שזה מפחית להן חלב.
לגבי חיבור- השאלה לא רק כמה מנסה אלא מה ניסיתן- פטמת סיליקון? צינורית על השד?

גול29

New member
כן

ככה אני לוקחת
והנקה עם פטמת סילקון. ):
לא מתקדם.....

gudat

New member
כשאת אומרת שלא יוצא כלום בשאיבה....

האם בכל השאיבות כלום? כל כמה זמן את שואבת? עם איזו משאבה?

gudat

New member
אם כך....

כפי שכתבתי למעלה- לשקול מוטיליום, מורינגה.
לחשוב על האופציה של הנקה עם צינורית על השד.
וכן- גם לעשות עם עצמך תיאום ציפיות- להחליט מה תהיה הצלחה עבורך- וזה לא חייב להיות הנקה מלאה ישירה....
למשל- יש אמא שעבורה הנקה עם צינורית על השד- גם אם זה תמ"ל- זו הצלחה, כי יש את הקירבה, מגע וכד'.
יש אמא שעבורה בקבוק שאוב ביום- זו הצלחה. ואם נגדיל לשניים ביום- הצלחה כפולה...
ויש אמהות שאם זה לא הנקה מלאה ישירה- זה לא "שווה" מבחינתן. הסקאלה היא רחבה, ולכל אמא מתאים משהו אחר.
בינתיים- מחזקת אותך על השאיבות המרובות... זה לא פשוט ובעיני בהחלט- הכמות שהיא כן מקבלת של חלב שאוב היא משמעותית וחשובה ותורמת לבריאות שלה מאד!!

גול29

New member
תודה רבה

מזה צינורית על השד?
לדעתי אם כל הדיבור הלא פוסק על הנקה צריך בביהח יותר הכוונה נכונה.
שם זה המקום הנכון להתחיל, אחכ בבית זה מתפספס..

למעלה