קצת מיואשת

קצת מיואשת

אחרי לבטים רבים ונסיונות בתרופות טבעיות הומופאטיה וויטמינים התיאשתי ובחיזוקה של הפסיכולוגית התחלנו לתת פריזמה בהמלצת הפסיכיאטרית אחרי שבועיים הילד איבד שליטה על עצמו בבית הספר וכמובן שהתקשרו לדווח לי על ההתנהגות המוזרה שלו לטענתם מעולם לא ראו אותו במצב כזה בבית הוא מאד היפר ומדבר שטויות (כואב לי לדבר ככה על הבן שלי)וכמובן שאי אפשר להשיג את הפסיכיאטרית למרות כל ההודעות שהשארתי לה לדעתי זה חוסר אחריות לרשום תרופה פסיכיאטרית ולא לענות אחר כך למטופלים בקיצור יש למישהו המלצה לפסיכיטר טוב וזמין שלא ממהר לרשום תרופות?רעיון אחר מה לעשות קצת מיואשת.....שתהיה שבת שלום איריס

מבינה ללבך עם פסיכיאטרית שלא עונה...

זה ממש מעצבן ומתסכל. לגבי הפריזמה הבן שלי לוקח כבר חצי שנה וזה ממש עוזר. גם השאלה איזה מינון נתנו לו? כי צריך להתחיל ממש בהדרגה. (וכמובן שכל ילד מגיב אחרת לתרופות)

התחלנו בהדרגה

התחלנו לפני שבועיים מרבע כדור ועלינו בהדרגה לכדור שלם אבל עכשיו הוא לא הוא מאוד היפר

dina199

New member
כנראה לעבור תוך שבועיים

מרבע כדור לכדור שלם היה מהר מדי. לדעתי זה מצב שמצדיק פניה למיון.

מחפשת

אני מחפשת באיזור השפלה - מרכז אבל אין לי בעיה לנסוע בשביל פסיכיאטר טוב שיעזור כי כרגע אנחנו בניסוי ותהיה וזו לא הפעם הראשונה שההמלצות לא מצליחות אבל מה שבאמת חשוב זו הזמינות אי אפשר לתת המלצה לכדור ולהעלם ולא לחזור להודעות

TikvaBonneh

New member
הפסיכיאטרית שלנו דר. מיכל רפפורט

זמינה בטלפון כל יום בין 8:00 ל9:00 בבוקר וגם בערבים מידי פעם. היא מומחית בספקטרום האוטיסטי וגם נחמדה מאוד.

yehonatan7

New member
נכון :)

ד"ר מיכל רפפורט הייתה מי שאבחנה אותי בגיל 15, ובאמת עושה הרושם שיש לה ידע נרחב בספקטרום.היא גם נחמדה ולא מלחיצה כלל.שיהיה לך בהצלחה :)

פסיכיאטרית באזור שלך

ד"ר רוני הגש, מקבלת בראשל"צ, זמינה פעמיים בשבוע טלפונית ויש גם מזכירה למקרים דחופים

שלומית, לצערי אני מאוד לא ממליצה על ד"ר הגש

בעניין הזמינות. היא נחמדה אבל היא לא זמינה ולנו יש ניסיון מר איתה עם תרופה שטל קיבל לפני 4 שנים והתחרפן לגמרי ואי אפשר היה למצוא אותו 4 ימים גם לא דרך המזכירה שלה. אז החלטנו לעזוב אותה.

oriti12340

New member
תנסי פסיכיאטרית של

קופות החולים אם היא{הוא} לא טובה[טוב יש תמיד אחרים בהצלחה

למעלה