קצת מידע....
קצת מידע על הסט של משמרת שלישית זה דבר שתמיד מעניין אותי. פעם אחת ביקרתי בסט של תוכנית מסוימת, שצולמה בתוך אולפן - הייתי פשוט בהלם מזה שהקירות הם פשוט חתיכות קרטון, ושלמעלה יש פנסים כאלה של תאורה, ושמקדימה יש מקום למצלמות. זה היה נראה לי כ"כ אמיתי בטלויזיה - עד שסרבתי להאמין שזה לא אמיתי כשראיתי את זה. אז מה יש לנו במשמרת שלישית
הסט בעצם מחולק לשלוש-
המחוז המשטרתי המחוז המשטרתי (55) מחולק לשלושה אולפנים- חדר הישיבות איפה שמתבצעות הישיבות (המממ, מן הסתם) ואיפה שכל בוקר יש אסיפה של כל השוטרים, ומחלקים אותם לאיזורים... התא כלא איפה שכולאים את העצורים, איפה שכלאו את צבצ'נקו בזמנו, יודעים
הכניסה איפה שכולם מתלוננים, בכניסה לבניין. למשל כשהייתה הפסקת חשמל בכל המחוז היו שם המון המון אנשים ואז מישהו עמד על השולחן ואמר לכולם שהם יטפלו בהם אחד אחד... זוכרים
בניין מכבי האש גם בניין מכבי האש מחולק לשלושה אולפנים- המטבח איפה שהם תמיד יושבים ומשחקים קלפים, או אוכלים, עם השולחן העגול הזה.. המיטות אולפן שלא מצלמים בו כ"כ הרבה, אבל בבניין של המכבי אש יש גם אולפן מיטות, ולוקרים כאלה- אני אוסיף תמונה מאוחר יותר... הלאונג' החדר שבו הם יכולים לנוח, יש להם שם שולחן כדורגל, קליעה למטרה, טלויזיה וכורסאות. הלאונג' הוא גם המקום שממנו הכבאים יורדים בעזרת העמוד לכבאיות שלהם. And last but not least
בית החולים מרסי הבית חולים שבו מצולמים הקטעים הוא לא אולפן, אלא בית חולים אמיתי. זה בדיוק אותו בית חולים שבו מצלמים את אי.אר (בדוק). וכמובן שיש את כל הרחובות, שהם אמיתיים לחלוטין, ושם גם בד"א נוץנים למעריצים להיכנס לסט כדי להצטלם עם השחקנים. ©כל הזכויות שמורות לי
קצת מידע על הסט של משמרת שלישית זה דבר שתמיד מעניין אותי. פעם אחת ביקרתי בסט של תוכנית מסוימת, שצולמה בתוך אולפן - הייתי פשוט בהלם מזה שהקירות הם פשוט חתיכות קרטון, ושלמעלה יש פנסים כאלה של תאורה, ושמקדימה יש מקום למצלמות. זה היה נראה לי כ"כ אמיתי בטלויזיה - עד שסרבתי להאמין שזה לא אמיתי כשראיתי את זה. אז מה יש לנו במשמרת שלישית