S smady by New member 26/7/05 #27 חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif קרעת אותי עכשיו!! קוראים לו שלומי והוא בפורום מטאליקה?! (אל תשאלו למה זה קורע אותי- יש לי היגיון חולני במיוחד ) בכולאופן- חתימה חמודה. כפיריבוי (אתה מרשה לי לקרוא לך כפיריבוי? *שתיקה* אני אקח את זה ככן.. )
חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif קרעת אותי עכשיו!! קוראים לו שלומי והוא בפורום מטאליקה?! (אל תשאלו למה זה קורע אותי- יש לי היגיון חולני במיוחד ) בכולאופן- חתימה חמודה. כפיריבוי (אתה מרשה לי לקרוא לך כפיריבוי? *שתיקה* אני אקח את זה ככן.. )
K Kfiriboy New member 26/7/05 #30 ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif יהיה נחמד אם זה הכינוי שייצא לי בכל הבית ספר [=
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif יהיה נחמד אם זה הכינוי שייצא לי בכל הבית ספר [=
S smady by New member 26/7/05 #33 חחח.. ../images/Emo9.gif אתה רוצה שאני אנסה להפיץ? יש לי כוח רב בקרב הערסים של יא 2!!
T TarwenR New member 26/7/05 #17 מאסטרפלן ../images/Emo99.gif האלבום החדש באמת היה אכזבה =[ ומה עם קרולינג פרום הל? אבל כל הכבוד על המאמר בכל מקרה
מאסטרפלן ../images/Emo99.gif האלבום החדש באמת היה אכזבה =[ ומה עם קרולינג פרום הל? אבל כל הכבוד על המאמר בכל מקרה
M Musta Susi New member 27/7/05 #36 The Kindhearted Light../images/Emo99.gif השיר הכי מקסים שלהם. גם Crimson Rider מהאלבום השני הוא יפה וגם המאמר יפה
The Kindhearted Light../images/Emo99.gif השיר הכי מקסים שלהם. גם Crimson Rider מהאלבום השני הוא יפה וגם המאמר יפה