קצת מידע על להקת Masterplan

powermetal1

New member
קצת מידע על להקת Masterplan

חברי הלהקה: הסולן: Jorn Lande (היה בעבר ב - Ark והוצא שני אלבומי סולו) המתופף: Uli Kusch (היה בעבר ב-Helloween) הקלידן: Axel Mackenrott (היה בעבר בכמה להקות מחווה) הגיטריסט: Roland Grapow (היה בעבר ב-Helloween) הבאסיסט: Jan S. Eckert (היה בעבר ב-Iron Savior) שנת הקמה: 2002 סגנון: Heavy-Power Metal ארץ: גרמניה מסטרפלאן היא לא עוד סתם להקת הבי/פאוור מטאל,היא להקה שונה ומיוחדת שהולכת יותר לכיוון ההארק רוק או הרוק מלודי. חבר הלהקה כבר מנוסים וותיקים בתחום המוזיקה,רובם כבר עברו את גיל ה-35. מסטארפלאן כותבים על נושאים יותר ריאליסטיים ואוטנתיים משאר להקות המטאל בתחום וזו אחת הסיבות שאני אוהב את הלהקה ומתחבר אליה.לא תמצאו אצלהם שירים שמדברים על דרקונים וממלכות כמו שלהקות רבות בתחום כותבות עליהם. אלבום הבכורה שלהם-masterplan שיצא בשנת 2003 זכה לביקרות משובחות בכול רחבי העולם. זהו בהחלט אלבום בכורה חזק ומעולה. שירים מומלצים מהאלבום: Kind Hearted Light Crystal Night Heroes Spirit Never Die האלבום השני שלהם -Aeronautics שיצא בשנת 2005 לעומת זאת יותר חלש מהראשון. קשה לי להסביר בדיוק מהי הסיבה לכך פשוט אין בו שירים כמו באלבום הראשון שכשאני שומע אותם אני נמצא במין תחושת מעורבת של שמחה וזעם. האווירה שהייתה באלבום הראשון קצת שונה. למרות זאת יש באלבום הזה שירים מעולים כמו : Falling Sparrow Wounds Crimson Rider מלבד האלבומים masterplan ו- Aeronautics הם הוציא גם ep ב-2004 וסינגל ב-2002 שמכילים שירים שנכנסו לשני האלבומים ושירים שלא. הדבר שהכי יחודי אצל מאסטרפלאן הוא ללא ספק קולו הכרזמטי, המיוחד והמדהים של הסולן Jorn Lande. אולי הוא לא הסולן ששר הכי נקי ו"פאווריסטי" שיש אבל יש בו משהו שובה,יש לו פיל (רגש) שלא תמצאו אצל סולנים רבים. כמו שהזכרתי מאסטרפלאן הולכים קצת יותר לכיוון ההארדק רוק ומה שמאוד מאפיין את זה הוא הצעקות ש Jorn מוסיף מידי פעם בשירים.דברים כמו אוו ייאא וכאלה חח(מה שמזכיר קצת הרד רוק). Jorn הוא ללא ספק אחד הסולנים הטובים והמיוחדים שיצא לי לשמוע . אני מאוד מקווה שתקראו ותהנו
(זה הסיקור הראשון שלי).

powermetal1

New member
משום מה זה לא מראה את התמונה../images/Emo4.gif

(או שזה רק אצלי?). אני אנסה שוב לשים.

shades of blue

New member
זה השיר המוכר

זה השיר ששמים במועדונים בדרך כלל. נא לא לשכוח שירים חשובים כמו: Masterplan - Bleeding Eyes Masterplan - Soulburn Masterplan - sail on Masterplan - I'm not afraid Masterplan - Into the Arena Masterplan - Back for my life

powermetal1

New member
אם כבר מדברים על מאמרים אז

המאמר על פאלקונר ממש ממש יבש. סער בא לך לכתוב עליהם?(אחרי הכול בזכותך אני מכיר אותם), למרות שפעם כבר כתבת משהו אבל אף אחד לא הגיב עליו.אם לא בא לך אז אני אנסה בהזדמנות לכתוב משהו.

אני יכול לשפצר אותו

תנו לי כמה ימים. אני עובד אז כשאני חוזר הביתה (שזה יוצר בסביבות 5...) אני דיי מותש. אבל אני אעשה כמיטב יכולתי, בין דיבור עם אנשים ולכתוב שירים חדשים אני ארשום קצת :)

הם שוב החליפו חברים!

קיבינימאט כל זמן מחליפים את ההרכב טוב נו, לפחות המקימים של הלהקה לא התחלפו P: (הגיטריסט והמתופף)

shades of blue

New member
לא קשור ישירות למאסטרפלאן אבל

Jorn Lande (סולן מסטרפלן) ו-Russel Allen (סולן סימפוניקס) בשיתוף פעולה ערב לאוזן הקליטו יחדיו אלבום בשם Allen & Lande - The battle (הקרב) שיצא לחנויות רשמית ב-19.09.05.

למעלה