קצת מידע לחברים

• פותח הנושא Holi
  • פורסם בתאריך

Holi

New member
קצת מידע לחברים

קודם כל שלום לכולם! עכשיו כמה טיפים שימושיים לרוחניים שבינינו: *כאשר אתם רוצים משהו ,אבל באמת רוצים - פשוט תדמיינו רצועת אור כמו רשת היוצאת ממרכז ראשכם לכיוון מעלה (רשת אור=כמו שקרני השמש מבצבצות דרך ענן ). האור נושא עימו את הבקשה שלכם הלאה ובדרך כלל ,אצלי תמיד ! הבקשה מקבלת אישור והרצון שלכם מתקבל - מדובר בעיקר על דברים קטנים - לא לבקש מיליון דולר כי אני בספק אם יש לכם מספיק כח רצון לכזה דבר! אפשר לבקש כל מני דברים אפילו טפשיים כמו סיגריה - מבקשים בדרך בה הצעתי קודם ותוך מספר דקות יעבור ``במקרה `` מישהו ויציע לכם סיגריה או אם אתם בתור לקופה בבנק - שוב לבקש ...ופתאום ``במקרה `` יגיעו עוד כמה קופאיות , זה שלפניכם ילך הבייתה וכו... *אין צירופי מקרים הכל מתוכנן מראש ורק מי שחכם ושם לב לפרטים ידע איך לקלוט הכל ואיך לנצל פרטי צירופי מקרים לטובתו. לדוגמה נפגשתם עם חבר שלא ראיתם כבר שנה ויום או כמה ימים אחר-כך נפגשתם איתו שוב, או שחשבתם על מישהו שאתם בדרך כלל לא חושבים עליו ביום יום ופתאום אתם נתקלים בו - לא צרוף מקרים .. טוב זה מספיק לבינתיים ...מצפה לתגובות ... אני מעביר גם טיפולים בRAYKEY ובהילינג ויכול ליעץ לכם בהמון נושאי רוחניות ,מתחים ,ובכלל... אוהב HOLI

ג^קי

New member
אם את אומרת...

לא הייתי מסתמכת על אותה ``רשת אור`` אבל סבבה אני אנסה מקווה שיש לי מספיק כוח רצון love you

Holi

New member
ג^קי ..

בואי וננסה את הרשת אור בדרך מאוד פשוטה ... פשוט ``תקראי`` למישהו שיתקשר אלייך... או שיביא לך משהו... אני קניתי בשבוע שעבר סלקום נוסף ונאמר לי שאין אפשרות לבחור מספר....אז בחרתי בעצמי..חשבתי על מספר שאני רוצה וקבלתי את הטלפון כשהמספר המקורי שרשום עליו מחוק בעט ורשום בכתב יד מספר הדומה לזה שרציתי...מקריות כזאת גבוהה לא נראה לי ..ואת יכולה לטלפן לסלקום ולשאול אם אפשר לבחור מספר ותראי שאי אפשר . בקשתי מספר 058-77XXYZ כלומר 77 שתי ספרות זהות ושתיים שונות.

Tal_Ya_Tal

New member
לא כח רצון, ג`קי, . אמונה!!!

לא צריך כאן כח רצון ג`קי. רק אמונה. כח הרצון נובע מן האגו. האמונה נובעת מענווה. אמון בדפוס הנרחב יותר של היקום. האמונה בכוח המניע את היקום. בטחון באחדות המוחלטת. ``לבטוח בה```. זו אינה אמונה עיוורת. זהו הבטחון, שהתודעה המוחלטת, שהתודעה היקומית, היא לצדנו ויודעת את אשר היא עושה. יש כאן חזון. האמונה, היא מודעות פסיכולוגית לכוח ההולך ומתגלה המצוי בפעילות מתמדת. זה הכוח הפועל למעננו בכל ממד וממד. כשאין אמון, ישנו נסיון להתערב ול``שלוט`` לשוא, במה שאינו בר שליטה. נסיונות אלו, יכולים רק להפריע לכוחות האוניברסליים, לפעול למען התפתחותנו האבולוציונית. אנו מנסים ל``תקן`` כל דבר שבו אנו מנסים לשלוט. אולם, למעשה, אין מה לתקן. כי שום דבר אינו ``מקולקל``, פרט לתפישתנו. L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
WELCOME, HOLI B-)

תודה על ה`טיפים` הולי. דרך אגב, אתה יודע, רשת האור הזאת באמת קיימת. זוהי מעין `רשת חשמל גבישית`. שהיא חומר במצב נזיל (או אנרגיה בשורות), המצויה לאורך ולרוחב כל היקום (אשר הוא בעצם מורכב ממנה.) זוהי רשת אינפורמציה נרחבת המאפשרת את יצירת הסינכוניזציה או `צירופי המקרים`. או כפי ש`הקורס בנסים` מכנה אותם: `נסים`. נס הוא תופעה טבעית המתרחשת, (לא על פי חוקי הטבע המוכרים לנו.) זוהי תוצאה של תקשורת בדפוס הנרחב יותר. זאת תוצאה, של תיאום או סנכרון בין שכל אחד למשנהו, או ליותר מאחד. כשהוא מתרחש, זה מבטא, שינוי בדרך החשיבה שלנו. הוא משחרר את כוחה של החשיבה, לפעול למען ריפוי ותיקון התפישה שלנו. הנסים הם מעין התגשמות של משאלת לב, נבואה, אינטואיציה, שאלה שנשאלה והתשובה עליה הגיעה פתאום בדרך עקיפה. כמו דרך משפט בספר, או בסרט, או בשיר, או דרך אדם שלישי וכו`. משהו שהייתה לגביו התלבטות מה והפתרון פתאום מגיע כאילו בדרך מקרה. נסים קורים בטבעיות, כביטוי של אהבה. אולם הנס האמיתי, הוא האהבה המאצילה אותם. כל מה שבא מאהבה- הוא נס. כל גילויי האהבה, הם נסיים. וזה שלא מצליח לך על מליון דולר, זה מפני שאתה עדיין מאמין שזה קשה. ברגע שתדע שזה קל באותה מידה כמו סיגריה, (למה דווקא סיגריה?!?! סיגריה ורייקי?!?!) זה אפשרי. כי אין דרגות קושי בנסים. אחד אינו קשה יותר או גדול יותר מן השני. כולם שווים. כל גילויי האהבה הם מקסימליים. נסים הם זכותו של כל אחד. אולם על מנת שאכן יתרחשו, יש צורך לשנות תחילה את התפישה שלנו. אחרת, משהו משתבש והם אינם מתרחשים. L&L TALYA

Panther

New member
תודה! כמה שאלות!

תודה רבה ! 1. האם צריך להגיע להרפיה פסיכו-פיזית לפני שמבצעים את זה? 2. מאיפה צריכה לצאת רשת האור? מהמצח או מהקודקוד? ועוד דבר - למה אתה מכנה את זה ``רשת אור``? לפי התיאור שלך הייתי מכנה זאת כ``קרן אור`` כיוון שזוהי קרן מרוכזת, ולא רשת אשר נפרשת על שטח רב, למיטב הבנתי. בתודה, פנטר

למעלה