קצת מידע בבקשה :)

roms25

New member
קצת מידע בבקשה :)

היי, אז ככה, אני רום, בן 16 ככה מאיזור השרון ואני צריך קצת עזרה, 1. באיזה ערוצים ובאיזה שעות (שלנו פה בישראל) משדרים משחקי פוטבול? 2. יש ליגות נוער? או קבוצות או איזה מקום לשחק בו בגיל שלי? 3. יש פה איפשו דף שמסביר בפרטים את החוקים של המשחק? לא שאני לא מכיר את המחשק, אני לדעתי לפחות מכיר את רוב החוקים וכל העניין אבל באלי להסיגר על זה יותר טוב ^^ ורק עכשיו גיליתי שיש קהילת אוהדי\שחקני פוטבול בארץ אז זה פנאן לגמריי..

אסי12318

New member
שידורי משחקים באינטרנט

אהלן רום. בלי שום קשר למתי משדרים בטלויזיה, יש כמה אתרי אינטרנט שמשדרים בהם את כל המשחקים און-ליין בחינם. הנה כמה מהם : www.atdhe.net www.p2p4u.net www.channelsurfing.net

idoidoido1

New member
בשנה הבאה מתחילה ליגה לנערים

כנס לדף בפייסבוק, אני חושב ששם יש מידע על איפה יש קבוצות http://www.facebook.com/group.php?gid=229856824805&ref=ts לנו יש קבוצה בשוהם, אני לא יודע כמה זה קרוב אליך. אם קרוב ואתה רוצה להצטרף אלינו תיצור איתי קשר

steeple

New member
יש קבוצה בתהליכי פתיחה גם בקריית אונו

יכול להיות עדיף מבחינת מרחקים

RoyBehar

New member
שידורים

היי רום, ברוך הבא אז ככה בעונה הרגילה (שלצערנו נראית כל כך רחוקה עדיין) החל מספטמבר - בימי ראשון בב20:00 וב23:15 משודרים 2 משחקים כל שבוע בMETV (73 בהוט, לא סגור על המספר בלווין,אבל אם יש לך יס, יש לך כמעט חצי שנה לבדוק את זה..) בימי ראשון ב20:00 בפוקס ספורטס (60 בהוט) משודר עוד משחק אחד. בESPN (52 בהוט) משודרים משחקי ה'פריים טיים' הסאנדיי נייט פוטבול בלילה בין ראשון לשני ב03:00 והמאנדיי נייט בין שני לשלישי ב3:30. השעות משתנות כשאנחנו עוברים לשעון חורף עד שגם האמריקאים עוברים, אז יש איזה חודש שזה שעה מוקדם יותר. יש גם את השידורים באינטרנט שאני לא סגור על זה שמותר לדבר עליהם פה (בפורום של הברונקוס נגיד, אסור) בחינם, אבל באיכות נתונה לויכוח (אישית, אף פעם לא הצלחתי לראות ככה משחק שלם) ואת השידורים בתשלום (באתר של הNFL - גיים פאס אייץ' די) שאמנם עולים לא מעט (240 דולר לעונה פלוס מינוס) אבל כוללים גם את שידורי הNFL נטוורק בשידור חי 24 שעות וגם את כל המשחקים לבחירה בשידור חי ובVOD. זהו בגדול. בפוקס ספורטס ובESPN משדרים גם פוטבול מכללות, אבל אני לא ממש סגור על השעות של השידורים האלה. כשתתחיל העונה אני מניח שתוכל לקרוא פה מה משודר ומתי.

roms25

New member
טנקס

וואלה תודה אנשים! הצטרפתי לקבוצה בפייסבוק נראה איך יזרום, ונחכה לעונה לראות קצת חח תודה :)

roms25

New member
עוד שאלה

יש לי שאלה קצת מטומטמת אבל אני רוצה לדעת XD מה המעמד של יוסטון טקסנס בליגה? יענתו, נחשבים טובים? זכו פעם? סורי על החפירות ^^"

REDSKINS

New member
תשובה

הטקסנס קבוצה בינונית , היא קיימת רק מ-2002 והיא אף פעם לא הייתי אלופת בית או העפילה לפלייאוף. העונה הם הצליחו לסיים מקום שני בבית שלהם עם מאזן חיובי ראשון שלהם 9 ניצחונות ו-7 הפסדים ולפי המיקום שלהם בדראפט הם נחשבים לקבוצה הטובה ביותר שלא העפילה לפליאוף.

אסי12318

New member
תלוי גם איזה סגנון משחק אתה אוהב

אם אתה אוהב משחק התקפי לאורכו של המגרש, שווה לך לעקוב אחרי הטקסנס. הם כרגע נמצאים בתקופה הכי טובה שלהם מאז שהם נוסדו (לפני 8 שנים), יש להם את הצמד קוורטרבק - רסיבר אחד הכי טובים בליגה ולמרות שהם אף פעם לא העפילו לפלייאוף הם משתפרים משנה לשנה וצפויים להתחרות בצורה רצינית בשנים הקרובות. כדי לתת לך דוגמא.. הקוורטרבק שלהם נבחר לשחקן המצטיין של משחק האולסטאר השנה.. הטקסנס נחשבים קבוצה "Finesse"..זאת אומרת, פוטבול "נקי" בלי הרבה הגנה מענישה או משחק ריצה קשוח לרוחב המגרש, אלא בעיקר משחק אווירי לאורך המגרש. שוב פעם, תלוי מה אתה מעדיף, אני אישית אוהב את הסגנון הזה..

REDSKINS

New member
../images/Emo45.gif

אם אתה מחפש קבוצה לעקוב אחריה (ובעתיד להיות אוהד שרוף) נראה לי שהטקסנס יכולים להיות אופציה מעולה בשבילך. כמו שאסי אמר מעלי , אם אתה מחפש קבוצה עם משחק התקפי, בעיקר מסירות ולאו דווקא מחפש את הקבוצה הכי טובה אבל גם לא רוצה להיות אוהד של לוזרים, הטקסנס אחלה אופציה. שהקבוצה לא הכי טובה ונאבק בשיניים להצליח ומצליחה זה הרבה יותר כיף מאשר שאתה יודע שהקבוצה תגיע לפליאוף בקלות. עוד משהו , הם נמצאים בבית עם אינדיאנפוליס קולטס - אחת הקבוצות הטובות בליגה , טנסי טייטנס - קבוצה טובה עם פוטנציאל גדול מאוד להצלחה , וג'קסונוויל ג'גוארס - קבוצה רגילה יכול להצליח / להיכשל או להישאר בינונית. סכ"ה בית נחמד מאוד ואחלה יריבות.

RoyBehar

New member
וגם יש להם אחלה מאמן

גארי קיוביאק שהוא תלמיד של מייק שאנהן מתקופת הברונקוס, היה מאמן ההתקפה בדנבר ולדעתי הוא מוח התקפי מבריק, שביום מן הימים עוד ידברו עליו כמו שמדברים על שאנהן (קודם שיביא איזו טבעת או שתיים) כולם מדברים על התלמידים של ביל בליצ'ק שהפכו למאמנים, ובאמת יש הרבה כאלה, לשאנהן אולי אין עדיין אילן יוחסין מפואר כמו של בליצ'ק, אבל קיוביאק הוא באמת מאמן מצויין. באמת שזו קבוצה שאני מאוד מחבב, כיף לראות אותם משחקים, מזכירים לי קצת את הברונקוס של אלוויי רק בלי אלוויי...

roms25

New member
פנאן

סלאמטק חח, אני פשוט זוכר התחלתי לאהוב אותם בכיתה ה' בלי סיבה מיוחדת חוץ מזה שאני אוהב את טקסס XD אבל מלראות כמה משחקים שלהם, ולפי מה שאתם מסבירים זה באמת סיגנון שאני מעדיף חחח תודה על התשובות וכו' :)

REDSKINS

New member
בכיף

אגב אני ימליץ לך על פוטבול מכללות . היות ואתה אוהב את טקסס יש להם כמה מכללות טובות שאני מתאר לעצמי שלאחת מהם תוכל להתחבר. אני אישית בקושי רואה פוטבול מכללות וכשיוצא לי אני נהנה מאוד. שווה לראות אפילו רק משחק פעם ב. לפעמים אנשים חושבים שהרמה במכללות לא טובה אבל אני מתחייב שאם תראה לא תתאכזב. השחקנים צריכים לתת יותר מ100% על המגרש בשביל שקבוצות מה-NFL ירצו אותם כשייסימו את הלימודים אז יש מהלכים מדהימים ובניגוד לליגת נוער בישראל הרמה שם כמעט כמו בNFL (ויש גם כאלו שיגידו שיותר). העונה של המכללות כמו זו של הNFL נגמרה אבל אם יש לך שאלות יש כאן חברי פורום שממוחים במכללות והם יענו לך על כל שאלה.

roms25

New member
מגניב

וגם את המכללות משדרים בטלוויזיה? ואיזה מכללות טובות יש שם? חח ושוב תודה על כל העזרה

REDSKINS

New member
בקצרה

אני יענה בקצרה כי יש לי הבנה די בסיסית ולא רחבה , אם יש משהו להוסיף בטח משתמש שמבין ירחיב. משדרים את המכללות בטלוויזה וגם כאן בארץ באותם ערוצים שמשדרים את ה-NFL. יש את טקסס לונגהורנס מאוניברסיטת טקסס באוסטין (ידועה כאוניסרסיטת טקסס) , היא אחת המכללות הטובות והשנה היא סיימה שניה אחרי שהפסידה בגמר לאלבמה. יש את ההורנד פרוגס מאוניברסיטת טקסס כריסצ'ן (TCU) , היא מדורגת במקום ה4 לפי שיטת הדירוג. ויש את הרד ריידרס מטקסס טק , מדורגת במקום ה21 או 23 לפי שיטת הדירוג. סגנונות משחק של הקבוצות אני לא מכיר ופרטים אני לא ממש מכיר , אם מישהו יסביר או שתראה משחקים תוכל לבחור קבוצה מועדפת. יש עוד כמה קבוצות כמו טקסס A&M אבל נתתי לך את הטובות השנה. אני שמח לעזור , אני מקווה שתתמכר לפוטבול כי הוא ספורט מדהים. אגב שאלה , יש סיבה שאתה אוהב את טקסס ?יש לך קרובי משפחה שם ? גרת שם בעבר או סתם ככה ?

roms25

New member
תודה

וואי תודה אחי, אני אנסה לראות משו שהעונה תתחיל.. סיבה שאני אוהב את טקסס? אממ תמיד מזכיר לי להקות שבאות משם ואת הסטייל הכללי של האיזור, אולי אני אגור שם בעתיד ^^

Da Deuce

New member
משחקי מכללות מלאים

משחקי מכללות מלאים מהבתים Big 12 (כולל טקסס, טקסס א&מ, טקסס טק וביילור שכולן מטקסס) וה-SEC, שהם שני הבתים האיכותיים והמובילים בליגת המכללות, מעלים לאתרים הרשמיים שלהם משחקים מלאים, ללא פרסומות וללא תשלום, בסטרימינג, כולל משחקי עבר, באופן חוקי לגמרי. באתר ה-Big 12 צריך להירשם, אבל גם זה בחינם. תענוג רצוף, אני ממליץ בחום!

למעלה