קצת מחשבות../images/Emo95.gif
הגעתי למצב שאני כבר משתוקקת לתינוק נוסף. איתן כבר בן 2.9 ואני מתגעגעת לתחושה הזאת של להחזיק תינוק קטנטן... אבל ההריון הזה מוציא ממני כל כך הרבה כוחות וקשה לי עם המחשבה שאני עדין רק בתחילת הדרך (שבוע 15) ויש לי עוד הרבה הרבה זמן לסבול
בפורום הריון וליד עשו סקר - מה עדיף הריון קשה או לידה קשה
באופן נחרץ אני עונה - הריון קשה
לידה מסתיימת אחרי מספר ימים, הריון נמשך חודשים רבים
בלידה הסבל הוא בכאב ויש דרכים להקל עליו, בהריון הסבל מורכב ומתמשך, לפעמים פיזי, לפעמים גם נפשי ולא רואים את האופק לקח לי תקופה ארוכה להתגבר על ההריון הקודם ומאוד קיויתי שהשני יהיה קל יותר אבל בינתיים נראה שלא
נמאס לי מהבחילות האינסופיות הללו, מתחושת הגועל שמפריעה לי לישון בלילות ולהתרכז בעבודה קשה לי עם החוסר שליטה הזה שבו הגוף שלי שולט עלי אולי עוד כמה שבועות כאשר אני אתחיל להרגיש את החיים שגדלים בתוכי
אז יהיה לי יותר קל להתמודד אני מסתכלת על איתן המדהים שלי
ויודעת שלמרות שהקאתי עד שבוע 28, הייתי עם סכרת הריון ושמירה של חודשיים בגלל צירים מוקדמים אז זה היה שווה את זה... אבל אני עדין מקנאה בנשים שפורחות בהריון ונהנות מהריונות קלילים ואחרי הלידה רק חולמות להכנס שוב להריון מי אמר שהריון זאת לא מחלה
סליחה על השיתוף אבל אוטוטו זריחה ועדין לא עצמתי עין הלילה
הגעתי למצב שאני כבר משתוקקת לתינוק נוסף. איתן כבר בן 2.9 ואני מתגעגעת לתחושה הזאת של להחזיק תינוק קטנטן... אבל ההריון הזה מוציא ממני כל כך הרבה כוחות וקשה לי עם המחשבה שאני עדין רק בתחילת הדרך (שבוע 15) ויש לי עוד הרבה הרבה זמן לסבול