קצת מחשבה הגיונית

קצת מחשבה הגיונית

קצת מחשבה הגיונית לא הייתה מזיקה לנו. בא מנהיג החמאס שייך אחמד יאסין ומציע בטלויזיה של אל-ג´אזירה שהיא הטלויזיה הערבית החשובה ביותר לעשות הפסקת אש עם ישראל ולהפסיק את פיגועי ההתאבדות. אולי הוא מתכוון לזה ברצינות, אולי לא. מה עושה ממשלה הגיונית? מכנסת את טובי המומחים לדון בענין, שואלת חוות דעת מקצועיות, בודקת אם אולי יש כאן אפשרות להגיע סוף סוף לקצת שלווה ברחובות שלנו. מה עושה ממשלה לא הגיונית? באותו לילה שולחת מטוס אף-16 להרוג את הסגן של השייך יאסין (כבר רדפו אחריו שנתיים, אומרים לנו - אי אפשר היה לחכות עוד שבוע?) ולעשות את זה עם פצצה במשקל טונה (צריך להיות מומחה גדול להבין מה פצצה כזאת תעשה בעיר צפופה כמו עזה שבה בכל בית יש הרבה ילדים?). והתוצאה - במקום (אולי, אולי) להיות בדרך להפסקת אש אנחנו עכשיו בכל המדינה נמצאים בכוננות ספיגה לפיגוע נקמה שבדרך. ובדיוק עכשיו ראש ממשלתנו מוצא את העיתוי להטיל על המשטרה לעשות מבצע צבאי גדול לגרש מהארץ 50,000 עובדים זרים, אבל הוא בעצמו מייבא 16 פועלים תאילנדים חדשים לחווה שלו בנגב. ברוכים הבאים לחלם החדשה על חופי הים התיכון!

רואים שאת לא מבינה כלום...

החמאס זה אירגון טרור כמו החיזבאלה מצד אחד הם אומרים ככה וככה ומד שני הם עושים ככה וככה נראה לך באמת שהם היה סיכוי לשלום והפסקת אש צה"ל לא היו עוצרים? אבל לא היה סיכוי והם סתם דיברו ועשו הצגה חוץ מזה זה שהרגנו יש לו מלא דם על הידים
וגם עשו שימוש במשקל הזה של הפצצה כי הוא היה נמצא בבנין של 2 קומות שרק פצצה במשקל הזה הייתה יכולה להרוס אותו
חוץ מזה אם את חושבת שלא אכפת לצה"ל מאזרחים אז תסבירי איך זה שמבצע חומת מגן צה"ל לא השמיד חופשי ערים ערביות במטוסי פ16 ובמקום זה שלח לוחמים לתוך אותם שכונות עם לוחמים וגם בגלל זה איבדנו להזכיר לך 13 לוחמי מילואים
ולסיום אני יוסיף שאירגוני הטרור לא טיפשים והם עושים דווקא ובונים את המפקדות שלהם סמוך לשכונות מגורים ככה שהם משחקים מלוכלך אז גם אנחנו כן

the use

New member
לא צריך להרוס בניין...

בשביל להרוג אותו, טיל ממסוק ישר לחדר שינה שלו היה גם מספיק. או שהיינו צריכים לעטוף אותו בקריפטונייט או משהו. מה יש, אף פעם לא ירינו טילים לתוך חלונות של בתים ממסוק? נכון, אי אפשר היה להרוס את הבניין בלי הפצצה הזאת, אבל בחייאת, להרוג אותו אפשר גם כשהוא יוצא למכונית בבוקר. אפש אפילו לחכות על הגג של הבית שלו עם אבן כבדה, זה גם היה הורג אותו (שוב אתה ציני?) לא יודע על מה הם חשבו, אם בכלל. עכשיו במקום לשמוח שנפטרנו ממנו אנחנו אוכלים חרא, כרגיל.

אני פשוט חייבת להגיב

הייתי בחו"ל עד אתמול ככה שרק אתמול בטיסה קראתי על מה שהצבא הנאור שלנו עשה נעזוב את הרובד הפוליטי כי שיטת החיסולים הוכחה כבר כלא יעילה אבל לא על זה הדיון השאלה היא איך ? איך הפכנו להיות כ"כ אכזריים? איך יתכן שצבא שמחויב למשפט הבין לאומי ולעוד אמנות מסוגל לעשות את זה? להפציץ בית בפצצה של טונה בלב אוכלוסיה אזרחית? למה הפכנו אלוהים? לא משנה העיתוי לא משנה הסיבה זו לא תקלה זו לא טעות זה רצח זה טבח זה הרג זה פשע מלחמה כן נכון הדברים שלי מרגיזים אבל פאק אנשים לא עשה לכם כלום לראות את התמונה עם הילדה בת החודשיים עטופה בדגל פלסטין? כואב כואב

sdboy

New member
שאלה לא כלכך קשה

והתשובה די ברורה,כהות חושים,כהות חושים כמנגנון הגנה-כדרך הישרדות במצב בלתי אפשרי.כשכל פעם שעולים על אוטובוס משחקים ברולטה רוסית בעל כורחינו,שכל יום רואים בחדשות תמונות של אמהות בוכות,של תינוקות מתים,וכבר מזמן הפסקנו להתרגש מעוד חייל הרוג,אכזריות מובילה לאכזריות,אני מודה שתפסתי את עצמי כששמעתי על החיסול ועל זה שהמשפחה שלו נהרגה איתו חושב לעצמי שלא נורא ממילא הילדים שלו לא היו הופכים לרופאים או מדענים או כל מקצוע אחר שמקדיש את עצמו להצלת חיים-להיפך הם היו גדלים לשנוא ולהרוג אותנו,אחרי שניה חשבתי לעצמי לאן הגעתי שהרג של ילדים ולא חשוב מאיזה דת גזע או לאום כבר לא מזיז לי,אז כן זה אכזרי שילדים מתים ככה אבל אי אפשר כבר לשפוט אותנו,אכזרי באותה מידה גם לבצע לינץ´ בבן אדם שמתחנן על חייו רק כי הוא לובש מדים של צה"ל,ואכזרי לא פחות להסתובב שעות ברחובות עם גופה של תינוקת בת חודשיים מנופפת באוויר לעיניי המצלמות.אז אומרים שהוא אחראי לרציחות ופיגועים רבים ותיכנן "מגה"פיגוע כמו שהם אוהבים לקרא לזה עכשיו,אז נכון שכבר מזמן איבדנו את האמון בממשלות שלנו(הם נתנו לנו סיבות טובות)ובצבא שלו(מאותן סיבות)אבל עדיין אני רוצה להאמין שזה נכון והיו צריכים לעצור אותו בכל מחיר,אפילו אם זה דרש פצצה במשקל טון בלב שטח אזרחי,וזה לא נעשה מתוך שיקול מוטעה או אכזריות לשמה או יותר גרוע טיפשות. אין בתשובה שלי שום מסר פוליטי לכאן או לכאן,אין לי שום רעיון לפיתרון למצב הזה,אני רק יודע שככל שכהות החושים תתגבר צלם האנוש יאבד עד שיום אחד יהיה מאוחר מדי לחזור אחורה .אולי כל מה שאנחנו צריכים זה ילד אחד קטן שיצעק "המלך הוא עירום" ויעיר את כולנו ...

למעלה