קצת מוקדם אבל חג שמח לכולם (אני פשוט מזדרז לשלוח קישור לברכה הזו לפני שמישהו אחר ישלח)
מ מארסו New member 18/12/05 #1 קצת מוקדם אבל חג שמח לכולם (אני פשוט מזדרז לשלוח קישור לברכה הזו לפני שמישהו אחר ישלח)
ט טללי בוקר New member 18/12/05 #2 חג חנוכה שמח לכולם אהבתי את שם הלהקה מזכיר לי את התקופה ההיא, לפני שידעתי את פשר המילה "קלוריות"
א אטיוד5 Active member 25/12/05 #4 בדיוק היום זיפר לי מישהו בעבודה שבארה"ב, המורה הגדולה של תרבות ה-PC, מרבים לברך בימים אלו ב- happy holidays, במקום ב- happy christmas המסורתי. וכמובן שקמה צעקה גדולה מקרב חוגים נוצרים דתיים, ונגרם שישו ושימחו כללי סביב הנושא.
בדיוק היום זיפר לי מישהו בעבודה שבארה"ב, המורה הגדולה של תרבות ה-PC, מרבים לברך בימים אלו ב- happy holidays, במקום ב- happy christmas המסורתי. וכמובן שקמה צעקה גדולה מקרב חוגים נוצרים דתיים, ונגרם שישו ושימחו כללי סביב הנושא.
D D o r o t h y New member 26/12/05 #5 גם אצלנו שלחו אי מייל לכל עובדי החברה וביקשו בנימוס שנימנע מלשלוח ברכות לכריסטמס או לחנוכה ונסתפק בברכה כללית לחגים ו/או לשנה החדשה הבעל"ט
גם אצלנו שלחו אי מייל לכל עובדי החברה וביקשו בנימוס שנימנע מלשלוח ברכות לכריסטמס או לחנוכה ונסתפק בברכה כללית לחגים ו/או לשנה החדשה הבעל"ט