קצת מוקדם מדי?

• פותח הנושא fade
  • פורסם בתאריך

fade

New member
קצת מוקדם מדי?

אני בהלם טוטאלי שהסיבה להדחתו של אייל מהתחרות היא הגיל. נכון, רדיו רציני כמו 103 לא רוצה "להסתבך" עם מישהו שהוא לפני גיוס ושלא סיים ללמוד עדיין ועדיין לא יכול להתפנות לרדיו במלואו. אבל עם כל הכבוד ל103, באותה מידה אפשר היה לכתוב באותיות הקטנות "כמה שטוב לא תהיה, אם אתה לא משוחרר ופנוי אלינו - חבל לך על הזמן". אם מלכתחילה היה ברור שבגלל השיקול הזה אפשר להדיח משתתף לא חשוב עד כמה טוב הוא יהיה (ואני חושב ששמוליק ואמיר הביעו בדיוק את הדיעה שלהם על אייל) אז למה לא היה יותר קל פשוט להגיד שהתחרות היא למשוחררים בלבד במקום לפתח תקוות? חשוב שתחשבו על זה כבדברי יש הגיון ואני לא אומר את זה רק כחבר של אייל אלא גם כמישהו שיש לו הגיון בריא. הייתי מאד שמח לשמוע את תגובתם את אמיר כהן ושמוליק טיאר על ההודעה הזאת. שימו יד על הלב ותודו שלא חשוב עד כמה האדם יהיה טוב אם הוא לא אחרי בי"ס\צבא (ככה שיוכל להבטיח לכם יציבות) לא תתנו לו לזכות?

איתן18

New member
תשובה

אני אענה לך על מה שכתבת. התחנה פשוט רוצה להוציא איזה "שדרן על". אחרי כל ההשקעה בפרסומות וההשקעה בעיתונות ובכסף כנראה שלהביא בחור ללא נסיון, ללא צבא ורק בן 17 זה לא יעשה להם יחסי ציבור טובים, וזה יראה את רמת הרצינות שלהם כלפי שאר התחנות. מה שכתבת שהם היו צריכים להגביל את גיל המשתתפים זה נכון מאד, וזה הטעות שהם עשו, אני חושב שהם חייבים להתנצל בשידור. ואני מתערב איתך שהם יעיפו בפעם הראשונה שהם יוכלו את הילד בן ה16.5 וינפצו לו את האשליות. באמת מקרה מצער ומעצבן, חבל שהתחנה לא חושבים קצת לפניי. ואייל, אל תדאג כמו שאמיר אמר אתה עוד תיהיה בתחנה.. בלי שום בעיה.

fade

New member
אינ שמח שאתה מסכים איתי

אבל יש באמת משהו שחשוב לי לציין בנוגע לאייל: לבחור הזה יש נסיון שחלק מהמתמודדים לא חלמו עליו כלל. ואולי זה ששמוליק הוציא אותו כסתם מאזין מופרע וטורף מנע מהמאזינים להבין את זה. והאמת היא שלעניין של יחסי ציבור יש גם צד שני: תחשוב איזו חשיפה הם היו מקבלים אילו מתמודד כה צעיר היה זוכה! זה הרי שובר את כל הסטיגמות של תחרויות כאלה (סטיגמות שהם היום, אגב, הוכיחו)! לתת פריצת דרך לבן אדם צעיר שלא רק "יש לו פוטנציאל אבל הוא צריך לממש אותו" אלא שהוא תותח רדיו (ומי שמכיר אותו יודע את זה, למרות שאני יודע שזה נשמע פלצני עכשיו אבל מי שמכיר יוכל להעיד). ובמילים אחרות אמיר וצוות השיפוט אמרו: "אתה תותח, אתה בול מה שאנחנו מחפשים, אתה היית זוכה אם רק היית כבר משוחרר וחופשי". (אולי הקצנתי אבל המסר הובן).

ליאור 103

New member
לידיעתך.. הילד בן ה-16.5 כמו שאתה

קורא לו, הוא דווקא תותח רציני ויש לו סיכוי ממש טוב.. (ואני מודה ששפטתי אותך לא נכון בהתחלה דניאל כי לא ראיתי את הפונטציאל) אבל עכשיו הגיע הזמן לתקן טעויות, המון בהצלחה בן אדם.. :)

amir4646

New member
לא מדוייק אחי

אל תשכח שדניאל בן 16.5 מה שקצת שובר את התיאוריה שלך. ומיום א אנחנו לא מעיפים אף אחד - הכל דרך הצבעות המאזינים. אייל ללא ספק יהיה ברדיו ואפילו עכשיו אני חושב על משהו שישמח אותו מאד. אבל בתחרות אני מאמין שהוא לא היה מצליח להחזיק מעמד. המון משימות בתחרות הן משימות ייעוץ לא קלות והוא אמר בעצמו שייעוץ זה לא התחום שלו. מעבר לזה, דיברתי איתו אישית אחרי השידור ואני מקווה שהוא הבין. ללא ספק, נצבט הלב לראות אותו מודח מהתחרות אבל... החיים מלאי קשיים בדרך להצלחה. אייל - על כל דלת שנסגרת, 2 חדשות נפתחות. אני במקומך הייתי גם נשבר מבפנים אבל.... אני חייב לומר לך את הדברים הבאים: רופא לא תהיה עורך דין.... גם לא. אתה תהיה כוכב הרדיו של העשרים השנה הבאות. חכה בסבלנות, זה יקרה. ואני לא מאמין שתפטר אותי אם תהיה המנהל של 103 כי, אם אני אהיה שם עדיין שאתה תנהל את זה - אל תפטר אותי - תירה בי :)

fade

New member
אמיר...

קודם כל תודה על התגובה. אני יודע שיש בחור יותר צעיר מאייל בתחרות וגם לי זה לא מסתדר עם מה שאמרתי אתמול :) אבל עושה רושם שמה שאמרת אתמול בתכנית זה "אייל, אתה תותח על, ואין לנו שום סיבה לנפות אותך, אז חשבנו על משהו: אתה קטן מדי". ואגב, אני המום מאיך ששמוליק התעקש אתמול להוכיח שאייל הוא לא יותר ממאזין שרוף שלכם. אולי זו היתה טעות שלאייל עצמו להראות את עצמו מהצד הזה ואולי הבנתם לא נכון. עושה רושם שאתה, אמיר, הגעת למסקנה שאייל לא יודע לשדר אלא הוא יותר טוב בלהיות בקטע הקריאטיבי ולדבר על כל מה שקשור ל103 ספציפית. ועכשיו אני מבין שזו הסיבה שבגלל נפלה ההחלטה אתמול. אבל אמיר, אני ממליץ לך להתחיל להתחרט כבר עכשיו כי הפסדת את השדרן של המדינה. לא חושב שאתה או אחד מהמתחרים אי פעם שמעו את אייל משדר. ואני לא אומר את זה כחבר, לא כמישהו שיודע את הערצתו כלפי 103, ולא כמישהו שמכיר את אייל כאיש הקריאטיב, אלא כמישהו ששמע לא פעם אחת את אייל משדר (היתרון הזה עזר לי להגיע למסקנות, יתרון שיכולתם לקבל גם אותו אילו לא הייתם מסיקים מסקנות שגויות (ותודה רבה לשמוליק שכ"כ שם דגש על המסקנות האלה אתמול ונתן לי להבין מה הן). אני אומר שאתם קיבלתם את אייל אליכם כשאתם מלווים בדעות קדומות (אמנם חיוביות אבל לא קשורות לתחרות!) שאייל הוא שרוף 103 וטוב בצד הקריאטיבי, ורק על פי איך שהכרתם אותו לפני אתם ניפיתם אותו מהתחרות. ואילו רק הייתם ממשיכים איתו הייתם מגלים שהוא הרבה מעבר לזה: בן אדם אינטיליגנטי עם ראש עצום על הכפתיים שאילו רוצה היה לייעץ יכול היה אפילו לייעץ לאנשים מבוגרים דברים שאפילו הם היו בהלם שהוא היה אומר אותם (אלא שהוא מספיק חכם כדי להגיד לכם באודישנים ב"צוללת" שהוא מודע לזה שאף אחד לא ירצה להקשיב לילד בן 17 מייעץ, לכן הוא יורד מפאן הייעוץ מלכתחילה); בן אדם שיש לו הרבה פאנים מוסתרים באישיות שכל אחד היה נחשף במשימה אחרת שהייתם נותנים (ותתנו לשאר המתמודדים בתחרות); ויותר מהכל - משהו שכנראה לא הבנתם (כי הייתם מכוסים בדיעות קדומות ולא רציתם להקשיב מעבר לזה) , בחור שהוא השדרן של המדינה.

דניאל 103

New member
לדעתי אתה נסחף.. וגם איתן18 נסחף..

פייד אני מציע לך להכנס לאתר 103FM ולהקשיב שוב לקטע ההדחה, לי לפחות לא זכור שהוא אמר שאייל קטן מדיי או בגלל שהוא מאזין לתחנה מגיל צעיר הוא החליט להעיף אותו, ממש לא!. אייל הוא מוכשר בטירוף וקלטתי את זה מהרגע הראשון שפגשתי אותו ויותר שדיברתי איתו ואתמול אמיר הוציא אותו מהתחנה עם סל ענק של מחמאות ואמירות שלא יביישו שום שדרן רדיו גדול, מה שאמיר הדגיש אתמול זה שהתחרות והסגנון שלה לא מתאימים לאייל ואפילו אמר שהוא חושב על איזה משהו אחר בתחנה בשיתוף עם הבחור הצעיר והדגיש שאייל עוד יהיה ברדיו הזה והוא לא אמר את זה סתם ונדמה לי שאפילו הוא רשם משהו כזה פה בפורום. לשטויות שכתב איתן18 אנלא מתכוון להגיב בכלל, אמיר אמר לו בדיוק את מה שצריך. וליאור 103 זה כבר סיפור אחר :] קודם כל אני אוהב אותך ותודה על הפירגון, דבר שני לחברה מלמעלה זה ליאור שיינברגר (אם רשמתי נכון:]) בנאדם בין המוכשרים שהכרתי, מצחיק, מעניין, (ללא בעיות עמידה :]), דיברתי איתו אתמול בטלפון רבע שעה ולא הפסקתי לצחוק כל הערב, ולצערנו גם הוא לא בתחרות אבל הכל לטובה הבנאדם כבר קיבל הצעות מבטיחות, הבנאדם כבר לא עושה שבתות בבסיס לפחות חודש חודשיים :]. קיצר זאת רק דוגמה למה שאמיר אמר "דלת אחת נסגרת - שתיים אחרות נפתחות". וחוץ מזה מה אתה חושב הצוות של 103 יבואו מחר ויגידו "קראנו בפורום הודעות מחברים של אייל שהוא תותח על בוא נחזיר אותו" נראה לך?!?! הם מכירים אותו מצוין ויודעים שהוא תותח על ואני מבטיח לך שהם יעשו איתו דברים האחרים לפי שיקול דעתם. אז מספיק עם ההודעות הטיפשיות האלה זה ממש לא נראה טוב מהצד. יום נעים.

למעלה