קצת מופתעת...

מיכל931

New member
קצת מופתעת...

הבן שלי (פידידי, תפקוד גבוה בן 8+ בשילוב יחידני) רוצה לחגוג השנה יום הולדת עם כל הכיתה - 38 תלמידים. זוהי הפעם הראשונה שהוא מוכן לחגוג בכלל יום הולדת ועד מסיבה עם מפעיל לכל ילדי הכיתה. נראה לכם הגיוני? הרי לפי כל המאמרים, תצפיות וכו' ילדי הספקטרום בכלל לא אוהבים מסיבות, ועוד כשהוא אמור להיות הכוכב... קצת מפתיע. בכל אופן מכיוון שהוא רוצה אז נעשה לו מסיבה, ונקווה שיעבור בשלום...

שיהיה בכיף ובשעה טובה

ועל מה שאומרים תגידי, "לאאאאהההה...."
לכי עם הרצון ותאמיני לו בכיף.

לא מפתיע בכלל.

מה שכן תכיני לו את הפינה שלו שיוכל לברוח כשירגיש צורך.
שיהיה בהצלחה !

TikvaBonneh

New member
מזל טוב

אנחנו עשינו בפעם הראשונה מסיבה עם מפעיל ל-35 ילדים בגיל 6. הבן שלי מאוד נהנה ושאל אחר כך אם גיל 6 זו סיבה למסיבה מיוחדת, ושמח מאוד כשהשבתי לו שלא - כל שנה ביום הולדתו נחגוג ככה.
אני קוראת מאמרים מדעיים בלי סוף. לא ראיתי את המחקר שאת מדברת עליו, שמראה שילדי ספקטרום לא אוהבים מסיבות יום הולדת גדולות.

dina199

New member
סימן שלא צריך להאמין לכל המאמרים

מה שיותר חשוב שזה סימן שהילד נמצא במקום שמתאים לו, ששם הוא מרגיש טוב ושכתוצאה מכך יש לו בטחון עצמי.
אז מזל טוב

אמא בלו

New member
ממליצה לשתף אותו

בכמה שיותר מההחלטות באיזה מקום מי מגיע המוזיקה ברקע וכדומה.

יש ילדים "נורמטיבים" שלא רוצים מסיבות

או לא הולכים למסיבות כאלה (בן דוד שלי, שיש לו חברים, אבל הוא לא סובל את מסיבות הבר והבת מצוות ההמוניות, והולך רק לשל חבריו).

רנה73

New member
אין חוקים

בת השלוש חגגה ראשונה את היומולדת בגן. נהנתה להיות מרכז העניינים. עשתה את כל מטלות כלת היומולדת בשמחה וקיבלה בהנאה רבה את מצעד החיבוקים והנשיקות מכל ילדי הגן....

yuliyuli1

New member
הבן שלי לא תמיד רוצה ללכת לימי הולדת של אחרים

אבל מאוד רוצה יום הולדת לעצמו עם כל הגן...

למעלה