קצת מוזר..

קצת מוזר..

זה לא קמת מוזר שהילדה הזאת הוציאה רק 2 סינגלים? וכבר יש לי מעריצים?! מה יש פה להעריץ? שיר אחד שלה זה בכלל קאבר לשיר אחר! והשני מנסה לרכב על הגל הלטיני שחלף כבר בשנת 2001. מה אתם מעריצים פה תסבירו לי? ואם תראו אותה מה תגידו לה בדיוק?! אני רוצה לדעת.

yoooni

New member
כל זמר

יוצא תחילה עם שיר שניים וצובר מעריצים.. השירים של רוני הם לא קאברים - הם ניקנו ויש לה את הזכויות המשפטיות עליהם. חוץ מזה הם הופקו לא בצורה זהה לגירסאות הלועזיות. וסופרסטאר אגב - הופק בו זמנית לסופרסטאר של ג'מליה ויצא באותו זמן ככה שלא תוכל להגיד שרוני ראתה את ג'מליה וקפצה ואמרה אוי אני יעתיק.

לא לא

זה לא מה שאני אומרת פה.. וחוץ מזה אני יודעת שרוני לא קפצה ואמרה אני רוצה להעתיק. אמרה לה בואי ותעתיקי. וקאבר זה מה שהיא עשתה, אפילו אם יש לה "זכויות משפטיות" עליו. והשיר סופרסטאר הופק כ"כ זהה בצורה מפחידה לסופרסטאר באנגלית.

yoooni

New member
לא הבנת

שהשירים יצאו כמעט באותו זמן רוני לא נכנס לאולפן יום אחרי שג'מליה פרצה והקליטה חיש מהר את השיר.

פושיק

New member
בזוקה, תשווה בין הגירסה של ג'אמליה

לגירסה הראשונה הדנית, ואח"כ תשווה בין הגירסה של רוני לגירסה הראשונה הדנית, ותראה מי העתיק (ג'אמליה) ומי הפיק את השיר מחדש (רוני). אין קשר בין הגירסה הבריטית של ג'אמליה לגירסה הישראלית של רוני.

lb155

New member
צודקת בזוקה

אפשר לחשוב מה כבר יש להעריץ בה.... לא איזה אישיות כולה אחת ששרה שני שירים

למעלה