קצת מוזר אבל

baby magic

New member
קצת מוזר אבל

|אחותי הקטנה חושבת שהיא רוצה להיות דוגמנית. היא בת 16 וחצי, גבוהה, יפה ,גוף טוב אבל לדעתי לא מספיק מתאימה להיות דוגמנית מבחינת המימדים שצריך. היא רוצה ללכת לכל מיני סוכנויות וכדי לעזור ולהראות שאני תומכת בה אני שואלת אתכן מה עושים ולמי פונים. מצד שני, אם היא לא באמת מתאימה כדאי להגיד לה? אני לא רוצה שהיא תהיה כמו האלה שהולכים לאודישנים בכוכב נולד שחושבים שהם שרים מהמם ובסוף כולם צוחקים עליהם...אבל אני גם לא רוצה שהיא תעלב ממני. אז מה לעשות? תודה

innocence

New member
תנסי ללכת איתה לסוכנויות.

(ואני מתכוונת לגדולות והמוכרות ולא לקיקיוניות שיחתימו כמעט כל אחת תמורת "סכום סמלי"...). אם אכן אין לה הנתונים לדגמן יגידו לה שהיא לא מתאימה, ואולי אחרי כמה כאלו היא תבין שכנראה זה לא בשבילה:) אבל חשוב להדגיש בפניה, זה שהיא לא מתאימה להיות דוגמנית לא אומר שהיא לא יפה, או לא מספיק רזה או ווטאבר. דוגמנית זה שילוב של המון דברים יחד, וזה שלא מקבלים אותה לא אומר עליה כלום מלבד העובדה שהיא לא מתאימה להיות דוגמנית. זה כמו שהיסטוריון לא יתקבל להיות מכונאי רכב, למשל. בהצלחה!

kimi d

New member
ואי יש לי הרגשה שאחותי כתבה את זה XD

תקשיבי בתור אחת שנמצתאת בדיוק באותה בעיה את חיייייבת לתמוך בה, לא משנה מה ולהסביר למה כמובן שאם לא יקבלו אותה לסוכנות זה לא אומר שהיא לא יפה! יש מלא יפות שהן לא דוגמניות ויש מלא דוגמניות שהן לא יפות , את חייבת אבל לשמש לה כתף חמה ולעודד אותה ולהיות שם בשבילה!! כי אם היא תרגיש שהיא גם לא מתאימה להיות דוגמנית, ואת תבואי אליה בקטע של אמרתי לך ! היא בכלל תשבר משפחה מעל הכל

ממ האמת קים דווקא במקרה שלך

את יותר מודל קוואלטי מבחורה יפה. אבל בארץ יש פחות מודל קוואלטי ויותר בנות עם פנים חמודות ומסחריות. בגלל זה עדיין אף סוכן לא חטף אותך - בחו"ל היו עושים ממך מטעמים, בונים לך קריירה שלמה.

kimi d

New member
תנקס :)

ואת האמת הכל בארץ הזאת מאעפן, אני מתה מתה מתה לעבור לגור בחו"ל לאיזו תקופה חלום חיי

עמי1986

New member
קימי???????

יש לך אחות יותר גדולההה?????? אם היא דומה לך תסדרי לי אותה :)

kimi d

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

היא מזכירה אותי לא ממש דומות אני יותר גבוהה ממנה אבל חח וחוץ מזה לא כדאי לך היא רעהההההההההההה ואתה נראה לי בחור טוב, חבל עליך :)

עמי1986

New member
חחח תנסי אותי

אני לא מדבר יותר מדי אני טוב במעשים תאמיני לי שהשלוכיות פה בדרום לא פחות רעות מהצפוניות במרכז

למעלה