קצת מודאגת

lee E

New member
קצת מודאגת

כנראה שהפכתי לסנילית כי בפעם הראשונה בחיי, שכחתי לקחת את הגלולות. הן התחבאו לי ובמשך כמה ימים שכחתי מקיומן עד ש.....כן, בדיוק.. מה שמדאיג אותי זה שהכאב הפעם היה מאוד דומה, בעצם זהה לכאב ההוא המוכר מהעבר, לא סתם כאב כללי בכל האיזור אלא כאב מאוד מסוים שמתחיל באיזור הרחם. בד"כ, במצבי דימום, כאב לי באופן כללי. הפעם זה היה כמו אז. כמו בהתחלה. מה שמדאיג אותי, שכל עוד הכאב היה מפוזר ולא ממוקד, ידעתי שזה הכאב הצפוי. אבל הפעם זה מדי דומה לתקופה שבה לא הייתי מטופלת. האם זה אומר שיש החמרה? כי הרי הכאב כמו בתקופה הלא מטופלת. יש לי הרגשה שחזרתי אחורה.

../images/Emo24.gif

ואו ליהי, הכאב המוכר הזה.. לא יודעת מה לענות לך, אני חושבת שכל עוד הדיכוי של הגלולות עושה את העבודה ואיכות החיים סבירה, אז כנראה שהמצב פחות או יותר סטאטי. תחזרי לדיכוי הגלולות ותראי מה מתרחש.. מקוה שההרגשה שלך מוטעית

lee E

New member
גם אני מקווה שזו הנחה

מוטעית.\אחכה כמה ימים בלי, ואז אתחיל מחדש בתקווה שהעיניינים ירגעו..ממש לא מתאים לי סבב חדש של רופאים ובדיקות.

galim29

New member
מה נשמע? עדכני מה מצבך../images/Emo24.gif

תיאמת עם ז'ק את המחזור?????

lee E

New member
גם זק? איזה קטע-זה תמיד קורה לנו

ביחד. האמת לא משהו...זה לא מתנהג כמו מחזור..דימום זורם בלי הפסקה כמו דם רגיל. כאילו מישהו פתח ברז..זה גם מוזר מאוד. לא רוצה להיכנס לתיאוריים פלסטיים אבל זה מרגיש כמו דם נקי, מריח כמו דם נקי, הצבע של דם נקי..קצת מלחיץ.

בכל זאת יש בנו משהו

כן גם אני..... התחיל בכאבים המוכרים ברחם התחיל הדימום (דם נקי) התחילו כאבים גם בגב התחתון ואז גם התחילו לצאת הקרישים. הווסת בכל הדרה ותפארתה
ונחשי מה את שכחת לקחת גלולות ואני שהייתי צריכה להפסיק את הגלולות בגלל המחזור שכחתי להפסיק....

סיפור משעשע להמשך היום

היום לא עבדתי ובילתי בבית בפירוק ארגזים....בין ארגז לארגז פתאום אני מרגישה שמישהו מסתכל עלי......האיש מולי הכלב ישן והחתולים חורפים אז מי יכול להסתכל ....... אני מסובבת את הראש ואני רואה
לא לא מומיה אבל זה הכי קרוב ל- ע כ ב ר............. כן עכבר קטן מסתכל עלי ישר בעיניים (חצוף) כמובן כמו שתיארתן לעצמכן ישר קפצתי על השולחן והוא נעלם מאחורי המערכת מפה לשם הצלחתי לתפוס חתול ישן להעיר אותו וברגע שהעכבר זז הראתי לחתול את העכבר והשארתי בידיו הקטלניות את המלאכה .... לעזרה הבאתי עוד חתולה אבל היא הייתה כל כך רדומה שלא היה לה מושג מה אני רוצה אז היא ריחרחה קצת ונעלמה......וכך המלאכה בידי החתול הגי'נגי' הגיבור שלי ..... מפה לשם כשהחתול מנסה לתפוס את העכבר הקטן, האפרורי הזה הצליח לעבור בלי שהגי'נגי' ירגיש לכיוון הדלת דרך חתול אחר שישן על מיטת החתולים שלו לכיוון הדלת.....כמובן שהוא לא יצא אבל בסופו של דבר הצלחתי לטאטא אותו החוצה כשהוא שוב באדישות הלך לכיוון הדלת.......ממש סרט מצוייר - טום וג'רי לאיש שלי הייתה כאן הצגה מאוד מצחיקה לראות אותי מגובה הנמוך של השולחן מדברת ומסבירה לעכבר יפה שכדאי לו לצאת מהבית כי יש כאן 4 חתולים שלא כדאי לו להתעסק איתם........ איך עכבר אחד קטן הצליח ל"עבוד" על שני מבוגרים כלב עמלקי ו 4 חתולים ....תסבירו לי אתן........

למעלה