קצת מודאגת

קצת מודאגת ../images/Emo10.gif

אתמול הייתה לי שאיבת ביציות בפעם הראשונה. וכעת אני עדיין מדממת ויש לי כאבים בבטן כאילו נתנו לי מכות רצח
עלי לציין שהשאיבה הייתה קשה וארוכה מהרגיל מפני שדווקא השחלה שבה היו הרבה זקיקים החליטה להתמקם מעל הרחם ואפילו פרופ' דור לא הצליח לשאוב לי יותר משלוש ביציות.
אני לא בטוחה אם זה נורמלי או שעלי לרוץ למיון כי מחר ההחזרה. אודה לתגובה כלשהיא, רני

נעמי 17

New member
גם הגיוני וגם לא

צר לי, זה הגיוני שיהיו כאביםן וקצת דימומים השאלה כמה ובאיזו חומרה, חוץ מזה איך את מרגישה ? יש לך עוד תסמינים?

בלגן2

New member
בהחלט יכול להיות נורמלי

ויכול להיות שלא. קשה להגיד. יש לך עוד תופעות חוץ מכאבי בטן? קשיי נשימה אולי? כאבים בבטן עליונה? אני בכל אופן נוקטת בשיטה שתמיד כדאי ללכת להבדק. במקרה הכי גרוע יגידו לך זה נורמלי וישלחו אותך הביתה. אבל לפחות ככה תהיי רגועה. תרגישי טוב ותעדכני אותנו! וכמובן בהצלחה בטיפול

יש לי גם

כאבים בבטן העליונה וקצת קשה לי לנשום. נראה לי ללא ספק שאלך למיון,אם כי כואב לי מכדי שיבדקו אותי..... תודה על הדאגה, אספר לכן כשאחזור, רני

בלגן2

New member
בלי להלחיץ

הייתי הולכת להבדק, ולו רק בשביל לשלול היפרסטימילציה. מחכה לעדכון. תרגישי טוב!

ר ו מ י ה

New member
../images/Emo124.gifרוויתי אנא השמעי קול

לפי הסימפטומים או שאת סובלת מהיפרסטימולציה (גירוי יתר) תופעה המתאפיינת בכאבי בטן עזים, קוצר נשימה, בחילות ולפעמים אף תסביב שחלתי שעלול להיות מסוכן. כמו כן, מכיוון שהשאיבה היתה קשה ויש להניח שהרופאים חיטטו בשחלות ואף פצעו אותן עד הגעת פרופ' דור, נגרמה לך איזשהי פגיעה. שאיבה מוצלחת לא אמורה לגרום לכאבים בסדר גודל אותן את מתארת, בטח לא כאבים "כאילו נתנו לך מכות רצח". בכל מקרה עליך לפנות למיון במיידי לצורך בירור מקיף (מקווה שכבר עשית זאת). מחכה לשמוע ממך

היי בנות, חזרתי מתה"ש

דיי מאוחר בלילה. וכל היום הזה הייתי עסוקה בלשכך את כאביי ולא ממש קמתי מהספפה...
בכל מקרה, בהתחלה היה חשד להיפרסטימולציה אבל הרופאים שבדקו אותי שללו את זה לשמחתי. בכל מקרה, לא הייתה לי החזרה היום כפי שתוכנן ומחר הם יבדקו אותי שוב.נקווה לסוף טוב. שוב רציתי להודות לכולכן על הדאגה אתן מתוקות ומקסימות אוהבת רני

למעלה