קצת מהסוף שבוע....

קצת מהסוף שבוע....

אחרי הגהנום שעברתי בשבת בבוקר גיליתי ששוב לא עברנו את המינימום בגלל שהטיפים של הבוקר והטיפים של הערב משותפים והערב תמיד הורס לבוקר כי בבוקר יש גיהנום עלי רידינג וכל הסכלה של תל אביב ורמת אביב מתנקז ישר אצלנו עם האופניים הכפולים שלהם והילדים המכוערים שלהם שלא נדבר על הפלנצנות של ההורים מה שאומר שהכפולה 12 שעות שלי הכניסה לי לכיס כלום וחצי אבל הקצה היה כשישבה לי בשולחן איזה שמאלנית עם קוקו (שהילד שלה ילך ללמוד בגן של גאולה אמיר אמן) והתחילה למרמר את השומר הרוסי שלנו שכולו היה בכלל בגילופין וסיפרה לו כמה שמנצלים אותו ושהוא מסכן אז אמרתי לה שהוא לא מסכן ושהוא מקבל סלט עוף כל יום והיא נעלבה והלכה אופס....

תהיי חזקה

רק משהו קטן צורם לי: אם אתם לא עוברים את המינימום לעיתים קרובות (כפי שאני מבינה מהמילה "שוב"), העובדים לא משהו לפי מה שתיארת בהודעות קודמות וסך הכל את די מתוסכלת, למה לא לבדוק אפשרויות אחרות? לא חסרות מסעדות בהן כן עוברים את המינימום כמעט כל משמרת, ככה שגם אם העובדים חרא של אנשים לפחות מרוויחים כסף...

הלקוחות האלה, שחושבים שהם כ"כ חכמים

שתי אופציות : לבלוע את ה
או לעזוב. כיום, כשרוב המלצרים לא מקבלים משכורת או משכורת רעב ללא הטיפים, אז באמת שווה לשקול לעזוב או לעבוד בעבודה נוספת
כולנו שותפים לתחושה, אל תתפרקי

למעלה