קצת מהלמו

קא זו או

New member
קצת מהלמו

אני מקווה שכולכם מחוברים לרשימת התפוצה השבועית של הלמו. אם לא הגיע הזמן. מי שמעוניין יכול לעשות זאת באמצעות רישום לדואר החשמלי. כך או אחרת, הנה כתבה מרתקת שהוא פרסם בגליון האחרון.

אני מנויה על קונספט גם ומאד נהנית

ובעיקר על ניוזלטרס מחו"ל אם תרצי אני מוכנה בהחלט לחלוק איתך את ה"רכוש"

אני משתדלת למענך צלליתה חמודה

וזהPackaged Facts [[email protected]] לא פשוט הקט אנד פייסט והעובדה שאני ממש לא משהו strategy+business [[email protected]] HumorAddict.com" <[email protected] Brenda Pagel" <[email protected] תראי צלליתה אני מכריזה על שביתה כי זה לוקח לי המון זמן אם תשלחי לי את המייל שלך אני פשוט אעביר לך מהניוזלטר ישר סליחה ושבוע טוב

צלליתה

New member
הלמו עוסק בדברים שקורים ברשת

יותר מהצד החברתי לעומת קונספט שמגיע יותר מהצד של עיצוב ויזואלי ותרבות. אפשר לעשות מנוי וקבל בערך פעם בשבוע דף לינקים עם פרשנות. באתר של קונספט יש מדורים רבים והמון מאמרים ששוים קריאה, וכל מיני פרויקטים מענינים. ואם הפרשנות שלי את ההבדל ביניהם לוקה בחסר-אשמח לעזרה. תודה לאמו של איתי. שלחתי לך את המייל שלי במסר.

מה קרה לונוס ? למה דווקא הגברת

ההיא הלא מאושרת? לגופה של שאלתך הלמו אני לא ממש מכירה כי זה עתה נרשמתי אבל זהו אתר שעוסק בחדשות אינטרנט וקונספט שהוא מומלץ פשוט סיירי בו הוא התחיל עם מגמה גרפיקאית אבל יש בו גם בלוגים שווה עיון

תודה לאם של איתי . לא יודעת אני

מרגישה ששתיהן לא מייצגות אותי וונוס היא השאיפה שלי לאמנות ולשלמות אבל אני לא נראית כמו וונוס וזה נראה לי נורא יומרה להיקרא בשמה מאדאמה באטרפליי זה מפחיד קצת באמת בגלל המוות הזה האמת שהגעתי לניק הזה לפני כמה שנים בפורום מוסיקה קלאסית באיי או אייל זצ"ל כשמאד אהבתי מישהי שקראה לעצמה פוציני ורציתי ניק שיהיה קשור אליה מה שכן יכולתי גם לקרוא לעצמי ג'אניס קיקי אבל משום מה לא עשיתי את זה הפוציני הזו באותו זמן התחזתה לגבר ואני מאד חיבבתי את הגבר המעודן והנשי הזה חחחחחחחח וקראתי לעצמי על שם יצירה של פוציני

מי זה ג'אניס קיקי וסליחה על הבורות

וונוס יקירתי לא צריך להראות וונוס צריך להרגיש וונוס
כתבתי בלי למצמץ דעי לך שזו היצירה האמנותית שהרי מדברת אלי כל החיים מאז שהייתי לראשונה בפירנצה ומאז עשיתי לי חוק כל פעם שאני מגיעה לעיר הזאת דבר ראשון לאופיצי אני יושבת לי מתבוננת בה חושבת עליו (בוטיצלי) ומגניבה מבט גם לאביב שתלויה באותו חדרון אני מציעה לך לראות את הוריאציה של אנדי וורהול על ונוס של בוטצלי תוכלי בגוגל אני ממש גרועה בלחבר לינקים וככה אבל נסי בתמונות כתבי וונוס ממילו ובין כל השפע (בעיקר היו פסלים שלה) תוכלי למצוא גם את זו של אנדי או פשוט חפשי אנדי וונוס תיהני מאדם בטרפליי זו אופרה אחרת כמובן אולי כמה מאיתנו מרגישות כמוה ואני מאד מקווה שלא מסיימות כמוה

אני יותר בורה ממך וחוצ מזה אי

אפשר להתמצא בכל הנושאים מה שמדאיג אותי שדברים שכבר ידעתי פרחו לי מהמוח המוח מזדקן

ספרי לי על זה

וחוץ מזה לא נלך הורדת תאים אפורים בנושא השכחה איתי יספר לך שכשרואים את ה- end בסוף הסרט מבחינתי אפשר להתחיל מהתחלה כי שלוש האותיות הללו ממש עושות לי reset מוחלט במוח

e-magine

New member
אני מצטרף לשבחים להלמו ../images/Emo47.gif

מדהים מה שאדם אחד מוכשר ועם מוטיבציה יכול לעשות. בולט כאי בים של ממחזרים.

י.ש.

New member
הלמו מיטיב להסביר את מושג הRSS

ואת השימוש בו. אני ממליץ לקרא את הסקירה המקיפה שלו. כאשר יוצאת מהדורה חדשה של הדואר החשמלי למשל, אני רואה 5-6 כותרות אחרונות כמו בדוגמה שלהלן: HALEMO:: דוור העורך: דואר חשמלי, גליון שישים וארבעה - 3 days ago מתח את חברו בפורום ונאשם על ידי המשטרה - 3 days ago אינטרנט אקסטרה 64 - 3 days ago הבלוג טי וי של משטרת ישראל - 3 days ago הנשיא מבקש להצטרף לתביעה נגד הלמו - 3 days ago יואב יצחק נגד הלמו - 3 days ago

למעלה