קצת מהדרום...

ברנש במ

New member
קצת מהדרום...

לאחר הפסקה של כמה שבועות אני מעלה לפורום תמונות שצילמתי מאיזור הערבה, הנגב ומדבר יהודה בחודש האחרון. להנאתכם....

ברנש במ

New member
.............

ארבע קו מובהק, מופע בהיר (מדברי). שאלה: ידוע לכם אם מוצאים נחשים כאילו במופע בהיר גם בצפון?

weinman

New member
מופע בהיר בצפון

באמצע שנות השמונים צפיתי בעת סיור בחולות רשל"צ (ז"ל) ארבע קו במופע חיוור נטול קווים כמעט. איפה ראית את הפרט בצילום?

ברנש במ

New member
ראיתי אותו

לאורך אפיקו של נחל נקרות לא רחוק מסכין אנמר. צולם לפמי כשבוע. אורכו כ- 35-40 ס"מ

תמונות מדהימות....

במיוחד האחרונה עם הזבוב ממש אומנותית . תוכל לפרט קצת לגבי המצלמה או אופן הצילום ?

ברנש במ

New member
../images/Emo9.gifכן...

תודה... יש לי: canon powershot A95 זו מצלמה שנחשבת כבר די ישנה אך בעזרת תוכנות נכון של מצבי הצילום ועיבוד מתאים ב"פוטושופ" אפשר להוציא תמונות כאילו!

אם הבנתי אותך נכון...

אתה עובד עם תוכנת PHOTOSHOP ? אם כן האם אתה מצלם באיכות מקסימלית , ואז מקטין לגודל הרצוי בעזרת התוכנה ? אם תוכל לפרט לגבי התהליך אודה לך מאוד . שנה טובה לך ,המשך בתצפיות זה ממש עושה טוב לכולנו .

ברנש במ

New member
דרך הצילום...

אני תמיד מצלם באיכות הגבוהה ביותר (5 מיליון פיקסלים) ומשתדל שהתאורה תהיה מתאימה לצילום. לאחר מכן, על המחשב אני מעבד את התמונה ומקטין את ניפחה באמצעות ה -PHOTOSHOP. אני הולך ל: Image size ושם אני מקטין את המספר רושם בחלון של: Width למספר קטן יותר ( בין 400- 600 בדרך כלל). כך למעשה המשקל-נפח של התמונה יורד וניתן לישלוח אותה לפורום! בהצלחה ושנה טובה!!! בן, עין החורש

יופי של תמונות!

באזור הגליל המערבי נתקלתי רק בכאלו עם דוגמת פסים ברורה (אין לי ידע לגבי אזורים אחרים). באיזה שעות נתקלת בנחשים? והאם היו פעילים?

ברנש במ

New member
את

שמי הנחשים ראיתי בבוקר ובצוהוריים, הם היו מיראים רגועים ולא פעילים במיוחד.

orisegal

New member
לי היו 4 היתקלויות עם המופע הבהיר

2 בחולות ראשון, 1 בחולות קיסריה ועוד אחת בפארק השרון(ליד חדרה).

dreaming h

New member
בן,

טוב לראות אותך שוב, כמו תמיד, עם תמונות מוצלחות. הצטרפת לאיזה סיור מודרך, או עצמית?

למעלה