קצת מבולבל...

קצת מבולבל...

דבר ראשון, שלום, ותבורכו על הפורום[= אז ככה... אני בן 17. מאז ומתמיד נמשכתי לבנות... בפנטזיות, בהכל. היו לי שתי חברות שעם אחת מהן גם קיימתי יחסי מין, ועכשיו מתפתח קשר עם מישהי שאני באמת אוהב. השאלה שלי היא לא אם אני גיי, כי אני בטוח שאני נמשך לבנות... הקטע הוא, שיש אצלנו קטע של לעשות את עצמך הומו "בצחוק". זאת אומרת- לבוא ולהתחיל לגעת ולמשש ודברים כאלה... האנשים שעושים את זה הם לא גייז, בטוח. אבל מאז הקטע הזה שמתי לב שהמגע הזכרי לא כל כך רע לי... ויצא לי לחשוב על זה קצת. לא פיטנזתי על בנים... אבל הסקרנות שלי התלקחה. וחשבתי על זה... ביסקסואלים, זה מאוד באויר, לא? משיכה לנשים זה הדבר הכי טבעי בשבילי... אז איך אני יכול לדעת אם המשיכה לגברים היא באמת ומשיכה ולא רק סקרנות? משיכה וסקרנות הן דברים כל כך דומים בסופו של דבר. ואם אתה לא בקטע של סטוצים... איך אפשר לשמור על מערכת יחסים יציבה כשהזוג שלך יודע שאתה בי? אני יודע שזה שקול לכל דבר אחר... אבל בגלל שזה דבר כזה לא מוגדר, זו משיכה דו-מינית, וזה לא ממש דבר "קבוע"... איך הוא יכול לתת בי אמון? אני יודע שאני לא הייתי נכנס לקשר כזה עם מישהי/ו שהוא/היא בי... אם למישהו יש ניסיון בכזה קשר, אשמח לשמוע. תודה[=

bios

New member
שלום סנופק!

וברוך הבא לפורום. לדעתי אם היית באמת נמשך לבנים, היית יודע את זה. איך אתה יודע שאתה נמשך לבנות? אתה בטח מפנטז עליהן, מתרגש כשבחורה "שווה" נמצאת לידך, בוהה בבחורות שמושכות אותך. אותו דבר לגבי בנים... זה שהמגע עם בנים לא "רע" לך - לא אומר שאתה נמשך לבנים, אלא שזה לא מרתיע אותך. זה הגיוני למישהו שהוא לא הומופוב, גם אם הוא לא בי או הומו. סקרנות זה יותר אומר שמעניין אותך לדעת איך זה להיות עם גבר, וזה נשמע לי יותר מתאים לסיפור שלך. לדעתי אתה יכול לנסות לספק את הסקרנות שלך בהתנסות עם בחור. להרבה בנים יש התנסויות כאלה בשלב זה או אחר, בלי שהם מגיעים למסקנה שהם הומואים או ביסקסואלים. לא נראה לי גם שהתנסות חד-פעמית אמורה להטיל צל על מערכות יחסים עתידיות שלך. אם תנסה, אולי תדע אם בכלל כל ההתלבטויות שלך לגבי מערכות יחסים בעתיד רלוונטיות. בכל מקרה, אין לי ניסיון במערכת יחסים כזאת, אז אני לא יכול לתרום לך מניסיוני. בהצלחה!

היי

תודה על העזרה והתגובה המהירה[= נראה לי שאתה צודק..בכל מקרה אנלא חושב שהסקרנות שלי תבוא על סיפוקה בקרוב. שום-דבר לא בוער. שוב תודה, ושוב- תבורכו, הפורום הזה הוא פשוט מקום טוב.

marik

New member
אני באמת מסתייג מלהכנס

מלהכנס למערכת יחסים עם בחור שהוא בי. עוד לא היה בי אחד ששקלתי אותו ברצינות למערכת יחסים.

marik

New member
שהוא מהווה סיכון פוטנציאלי בשבילי

אני ידלק עליו, יתאהב בו, יאהב אותו - בסופו של דבר הוא יחליט שבא לו דווקא אישה. לא כי היא יותר יפה ממני, כי אי אפשר להשוות יופי נשי ליופי גברי, אלא כי בא לו אישה. כי ככה זה "נורמאלי". ופה זה יגמר. רוב אם לא כל ה"בי" - ימצאו את עצמם במערכת יחסים רצינית עם אישה ובנישואין עם אישה. ככה שגברים הם רק חלק ושלב בתהליך שלהם. זו דעתי וככה אני חושב ומרגיש. אני מפחד לקחת סיכון ולתת מעצמי בשביל משהו שמראש אני מגדיר לעצמי כמסוכן עבורי. לעומת זאת, לנסות לפתח מערכת עם הומו, זה פחות מסוכן מבחינתי, כי הדבר היחיד שיכול לקחת לי אותו, זה גבר אחר. ובוא נגיד שזה לא יקרה

רסקול

New member
טוב..

אם כי, אתה יודע, שהבוגדנות , נגיד, בקרב זוגות של גברים גבוהה מזוגות מעורבים, אבל אני מבין מאוד ל-מה שאתה מתכוון. על הבסיס הזה גם לא תקיים קשרים עם גברים נשואים, שאינם בהכרח "ביסקסואלים".

marik

New member
נכון

אם זה משהו חד פעמי או לא מחייב - אין לי בעיה. אבל ממש לא לזוגיות או קשר ארוך טווח ומחייב.

probably

New member
זה קצת יותר מסובך מזה.

בוא נגיד את זה ככה, אצל בנים שהם בי/גייז, הם מן הסתם מאד פתוחים לנושא. מצד שני, לנשים זה יכול מאד להפריע, וגם מאד לא להפריע. תלוי אם אתה מסתובב אם אנשים ליברלים ופתוחים לכל נושא ועניין. אתה רוצה לבדוק אם אתה באמת נמשך לגברים, תגיע בדרך כזו או אחרת למצב אינטימי עם גבר נוסף. לא בהרכח סקס, כמו שאתה יכול נסות נשיקה או מזמוז וכאלה. Anyway, נכון שביסקסואלים זה נורא באוויר וכאלה, אבל! אל תגיע למקום הזה רק כי זה סוג של טרנד. וכן, זה סוג מטורף של טרנד. כי אני יצאתי מהארון וידידה שלי הגיעה אליי אחרי שלושה חודשים ואמרה לי שהיא בי. זה כאילו סוג של הסחפות וכאלה. אפשר לתת בך אמון גם כשאתה בי, כי זה בכלל לא קשור למי אתה נמשך, הרי גם כשיש לך חברה, זה לא אומר שאתה מפסיק להמשך לכל המין הנשי, נכון, לא?! בדיוק אותו דבר. בתכלית ובעקרון הכללי, זה לא באמת אמור להפריע! בכל מקרה, שיהיה לך יום נעים ומקווה שעזרתי.

עזרת, תודה

רק חשוב לי לציין שאם היית מכיר יותר אותי ואת הסביבה שלי היית יודע שזה לא נובע מ"טרנד"... בכל הסביבה שלי אני מכיר רק אדם אחד שהוא לא סטרייט(הוא הומו), וגם זה לא אישית... ככה שזה נובע מתוכי בלבד. ולא התכוונתי בקטע הזה, אלא יותר לקטע כמו שמאריק אמר... הרי כשאתה סטרייט אתה נמשך לבנות בלבד, אז גם אם אתה נמשך גם לבנות אחרות- אתה תבוא על סיפוקך... אבל כשאתה בי, ואתה בקשר עם זכר/נקבה, מה תעשה אם פתאום תתקוף אותך משיכה עזה לבן/בת המין השני שלא יכולה לבוא על סיפוקה עם בן/בת הזוג?...

marik

New member
הודעה קופצת רק...

ב-2 תנאים שחייבים להתקיים בו זמנית: 1. ההודעה הראשונה בשרשור נכתבה ב-3 הימים האחרונים. שרשור שהחל לפני יותר מ-3 ימים לא יקפוץ. 2. ההודעה החדשה שמתווספת לשרשור ואמורה להקפיץ אותו חייבת להכיל תוכן בן יותר מ-10 תווים או אייקון אחד.

marik

New member
בגדול

בן הזוג שלך אמור לספק את כל הצרכים שלך. המיניים והאחרים. אם אתה בי ויש לך בן זוג, אתה לא אמור לרצות בת זוג פתאום - כי הבן זוג שלך מספק לך את הכל. ולהיפך כמובן. ברגע שמשהו חסר לך עם הבן זוג - אתה תחפש את ההשלמה עם הבת זוג. וזה בגלל מערכת יחסים לקוייה. תיאורטית זה לא אמור לקרות במערכת מושלמת. אבל מה... אין מערכת מושלמת. אז מסתמכים על זה שאתה אדם בוגר דיו כדי לשלוט על היצרים שלך או לשתף את הבן זוג שלך בבחירות או בשינויים או במה שמפריע לך וביחד להגיע לפתרון.

למעלה