קצת מבולבלת ...

gilgula

New member
קצת מבולבלת ...

נכון האחיין הזה של יאיר...אז מה הקשר שלו ללילי? והוא קשור לצ'כוב הזה? כאילו הוא היה מעורב בפצצה הגרעינית הזו? ולמה הוא נגד הדוד שלו?

m o g b a l 5

New member
../images/Emo109.gif כמו שאת ראית את הפרק

גם אנחנו ראינו אותו וכמו שאת לא יודעת גם אנחנו לא יודעים אנחנו לא ראינו את שאר הפרקים
תחשבי רגע במקום סתם לרשום הודעה....

o r t a l13

New member
כן.. לא צריך להתנפל ../images/Emo19.gif

יכול להיות שהיא לא הבינה.. [והיא לא הבינה]

m o g b a l 5

New member
../images/Emo109.gif אולי את קוראת את זה כאילו

אני מתנפל עליה אבל אני ממש ממש לא אני לא התכוונתי לרשום את זה בצורה שאני כועס עליה אם תקראי את זה בצורה נחמדה יותר תביני שהיחידה שמתנפלת פה זאת את

Oshi love Tamir

New member
אז זהו...שלא../images/Emo70.gif

אולי היא לא יודעת את החוקים ואתה זה שמוסיף 500 סימני קריאה אז אל תגיד שאורטל היא זאת שמתנפלת כי זה ממש ההפך

m o g b a l 5

New member
../images/Emo109.gif קודם כל אני הוספתי רק חמישה

סימני קריאה ואת פשוט לא מכירה אותי אז את ישר תוקפת אותי מבלי לדעת כלום אם תשאלי את כל החברים שלי אני אוהב לשים הרבה הרבה הרבה סימני פיסוק כמו סימני קריאה ושאלה ונקודות אז שמתי גם אצלה ואם אני שם את זה אז זה אומר שאני מתרגז עליה

shminia com

New member
תקשיב רגע.

גם אני פעם חשבתי שכעסת עליי בגלל ששמת הרבה סימני קריאה. כששמים סימני קריאה- זה נראה כאילו אתה כועס זה ממש מבלבל וגורם לאי הבנות. אז או שבכל סוף הודעה תספר שאתה לא כועס או שפשוט תפטר מההרגל הזה

יכול להיות שלא!

אבל למען האמת זה מראה על האישיות שלך למדתי על זה קצת אז נגיד הרבה נקודות כמו למשל רציתי להגיד לך משהו.. את מקשיבה... אז ככה.. וכו' מראה על רגישות והמון בימני קריאה כמו למשל את מקשיבה?!! אז ככה רציתי לדבר איתך על השמיניה!!!!! אז ככה! וכו'.. מראה על עוצמתיות זה לא שלילי זה רק מראה שאתה בנאדם בעל עוצמה.. תשתמש בזה בחכמה זו מעלה טובה כשמשתמשים בה בחכמה(ואני לא רומזת כלום!)

נ"ש ../images/Emo58.gif

אני יודעת שפרסמו כבר,אבל יש ילדים שפיספסו,אז הנה תקצירי השבוע: פרק 67: דרמה. המלך: דגנית מספרת לדדי על ניצן וחושדת שהשמינייה התאחדה. הטרוריסט צכוב מגלה את תכניתו. נטשה עומדת לגלות מי עוקב אחריה. פרק 68: דרמה. המרוקאים של מאטיס: יואל מגלה מי עומד מאחורי המתקפה. נטשה מקבלת מתנה מפתיעה. אבנר ודדי מחליטים להציג חזית משותפת. ראש הממשלה מבין שרק דדי יכול להציל את המצב. פרק 69: דרמה. הבחירה: רוני מתלבטת אם להתקשר למיליונר שפגשה. נטשה מחליטה לשמור בסוד את מה שקרה לה. אילן חושף את השיר החדש שכתב. שלושת לובשי הגלימות המסתוריים מגלים את מזימתם. פרק 70: דרמה. שלוש שעות: לבית דביר מגיעה אורחת מפתיעה. רוני מתקשרת לדניאל. מולי מגלה לבוס שלו מי עומד מאחורי המזימה.

נעמקה19

New member
אומייגד ../images/Emo58.gif

היא הולכת לגלות!!! היא הולכת לגלות!!! גו דגנית גו דגנית!!! תכעסי עליהם!!!!!! לא מגיע להם שתהי נחמדה אליהם אחרי שהם לא סיפרו לך כלום!!!!!

gal love sims

New member
חחח

לאדית יהיה בסדרה אחרת תפקיד שהיא צריכה לרצוח מישהו ותגידי "גו דגנית" חח... ועם לא הבנת נכון זה לא היה בשביל להעליב :)

למעלה