קצת מבולבלת...

RENEK

New member
קצת מבולבלת...

היי יש לי שאלה אולי תוכלו לעזור. קצת מבולבלת
אני גבר בתהליך שינוי מין. קצת לפני ניתוח תחתון. אין לי משיכה לנשים. העניין הוא שאני גם הומואית. הכוונה היא שאני עצמי רואה את עצמי כאישה במערכת היחסים (לא כגבר נשי) ואני היום הולכת בחוץ כאישה וחיה כאישה אבל בעיניי לראות 2 גברים מתנשקים או עושים סקס זה מהמם ואני נמשכת לזה. יש לי 2 ידידות שגם הן טרנסג'נדריות והן לא מצליחות להבין את זה. מבחינתן גבר שהוא לא סטרייט הוא לא גבר ולכן לא מסוגלות להיות איתו. אני לא נמשכת לגברים נשיים בכלל אבל לראות סצנות הומואיות זה מדליק אותי. בכלל לא איכפת לי להיות במיטה עם 2 גברים. אני לא כ"כ מצליחה להבין את זה. מישהו יכול להסביר לי מה קורה איתי? מצד אחד אני אומרת - פאק איט! מה רע בזה? ככה אני וזה סבבה כמו כל דבר אחר. באמת יש 50 גוונים של אפור. מצד שני אני פוחדת שאולי אני לא באמת אישה? אבל אני חושבת כאישה אני מרגישה כאישה אני מתנהגת כאישה אני יודעת שאני אישה. מה קורה לי?
תודה לכל העונים
רנה

אוהדאדם

New member
לא הבנתי

את אישה, ומחרמן אותך לראות שני גברים עושים סקס - מה הבעיה? מה הניגוד בין המשפט "אני אישה" ובין המשפט "מחרמן אותי לראות שני גברים עושים סקס"? יש לי לפחות שתי ידידות, אחת ביסקסואלית ואחת סטרייטית, שנהנות לראות סקס הומוסקסואלי. שתיהן נשים.

RENEK

New member
אתה כנראה צודק

פשוט, בגלל 2 החברות שציינתי, שכ"כ נגעלות מגברים הומואים, חשבתי שאולי משהו בי לא בסדר. מעניין שעוד לא למדתי או הפנמתי שלכל אחד יש את העדפות שלו.
תודה בכל אופן

אוהדאדם

New member
אין בעיה

ואת צודקת לגמרי, אנחנו מודדים את עצמנו לפי אנשים אחרים, ואם כולם בסביבה שלנו מתנהגים בצורה מסוימת, זה משפיע גם עלינו. טוב שיש איפה לשאול ואיפה להתייעץ ולקבל נקודות מבט נוספות.

hatzilonit

Member
מנהל
חיבה של הומואירוטיות - הכי נשי שיש

(טוב, אני צוחקת, אני לא באה להגדיר מגדרים מחדש, אבל...)

הנאה של נשים סטרייטיות (ולא רק) ממצבים סקסיים\רומנטיים בין שני גברים היא מאד נפוצה.
בתחום של ספרות רומנטית\אירוטית המיועדת (בעיקר) לנשים, סיפורי M\M (שני גברים, male\male) מאד נפוצים. יש כל מיני הסברים (סורי, מצאתי כתבות רק באנגלית) למה...
מעריצי הסדרה "הכי גאים שיש" היו חברי הקהילה להט"ב ונשים סטרייטיות.
נשים נהנות מסרטי פורנו גאים. (אם לא ראית את הסרט המקסים "הילדים בסדר", כדאי לך רק בשביל הסצינה הראשונה והמצוינת).

זה בסדר שחברות שלך אוהבות דברים אחרים, "על טעם וריח אין להתווכח".
זה נשמע שעדיין תוכלו ללכת ביחד לסרט Magic Mike XXL (שעומד לצאת בקיץ) ולהנות מגברים חטובים

למעלה