קצת מבולבלת.. =\

secret smile0

New member
קצת מבולבלת.. =\

חבר שלי לפני חודשיים ירד מהמסלול של פלנ"ט גבעתי.. הוא ירד, לא ידוע אם באופן זמני או לא.. וסתם עשה תפקידים של הבסיס.. הוא ממש רצה להיות קרבי כמו קודם, והיה מבואס כל התקופה הזאת.. עכשיו מחזירים אותו למסלול פשוט מחזור אחורה.. אני ממש מאושרת בשבילו, אני רוצה שהוא יעשה מה שמענייין אותו בצבא.. אבל מצד שני, זה היה פשוט פינוק בשבילי.. כי הוא חזר כל שבוע חמשושים, יכולתי חופשי לדבר איתו בטלפון.. הוא היה די ג'ובניק =\ פתאום הרגשתי שהוא ממש חלק מהחיים שלי, ממש יכולתי לספר לו דברים וזה, לא שיחות של 5 דקות ביום ): אני ממש מפרגנת לו.. אבל אני יודעת שיהיה לי ממש קשה.. פתאום לחזור למה שהיה קודם, התרגלתי לפינוק הזה.. =\

ענבל1693

New member
אני במצב דומה

חבר שלי בתותחנים והוא ממש רצה לצאת משם. לא נתנו לו והוא החליט לתת לזה הזדמנות. התקופה שהוא רצה לצאת משם היא רק כי הוא לא רצה אף פעם קרבי והוא רצה יציאות טובות. עכשיו אין ל ימושג מה נפל עליו,הוא רוצה לתת לזה הזדמנות. עכשיו,מצד אחד זה מבאס כי יכלו להיות לו יציאות יותר טובות ויכולנו באמת להיות זוג ולא רק בתיאוריה או ליום אחד פעם בשבועיים.. אבל מצד שני, אם זה מה שהוא רוצה, וזה מה שטוב לו, מי אני שאגיד לו לא? אחרי הכל זאת תקופה שעוברים..ואם זה מה שיעשה לו טוב, והוא יהיה שלם עם עצמו ומבסוט מעצמו...עדיף ככה. מה את אומרת?

secret smile0

New member
אני הכי רוצה שיהיה לו טוב..

הקטע שלפני שהוא יצא ממש לא היה לו טוב.. הוא סבל, והוא לא הסתדר עם הצוות וזה פגע לו בכל התפקוד.. באמת שמזל שיש לו את התמיכה בבית כי לא יודעת מה היה קורה.. ): אבל הוא רוצה כאילו להשלים משימה שהוא התחיל ולהראות לעצמו שהוא יכול.. ולסיים את המסלול של הסיירת. כל כך התקרבנו בתקופה שהוא יצא כל שבוע, חמשושים.. דיברנו בטלפון.. אם הוא היה מאחר לא היה קורה כלום.. פשוט באיזי כזה.. אולי חבר שלך פשוט קיבל דחיפה שם מהחברים וזה.. הכל הולך שם ביחד עם הבנים כזה. פשוט מבאס אותי.. אמא שלו אומרת לי שיש לי חבר וירטואלי.. אבל אני לא רוצה את זה ככה.. :[ זה כ"כ יהיה לי קשה לחזור לזה.. אבל צריך לפרגן לא? זה גם עד סיום המסלול.. אח"כ הוא אמר שזה יהיה בסדר.. אנחנו צריכות להיות חזקות בשבילם, לא? :)

ענבל1693

New member
גם לחייל שלי לא היה טוב לפני

וכמו חבר שלך גם הוא רוצה להשלים את המשימה שהוא התחיל.. אין ברירה..נצטרך להיות חזקות וסבלניות.. עדיף לראות אותו מדיי פעם מאשר אף פעם.. ונשארו לו עוד שנתיים..זאת תקופה בחיים שעוברת ואני בטוחה שהוא ישמח שתעברי איתו את התקופה הזאת ביחד שיהיה לנו בהצלחה

אודיה22

New member
תהיי חזקה

אל תשכחי איזה מסירות חבר של נותן לעם ישראל... תחשבי במקום שהוא נמצא יעשו אותו גבר.. חבר שלי בסיירת גולני שזה ממש קשה.. אני כמעט לא רואה אותו ולא /שומעת אותו... לא משנה מה יהיה אני תמיד פה בשבילו ומחכה לו.. גם אני מרגישה שזה חבר וירטואלי, אז מה זה אומר שכל החיילים הקרביים אין להם חברות,לא?! תאזרי כוחות ותהיי המשענת של החבר שלך צאמיני לי הוא לא עושה חיים שם.. טוחנים להם ת'צורה!

secret smile0

New member
חח אני יודעת..

הוא כבר יותר משנה שם.. זה לא חדש לי.. סיירת גולני, סיירת גבעתי, אני מניחה שהתנאים די דומים , לא? סתם, פשוט לפעמיןם יש רגעים שגורמים לך לתהות איך באמת הקשר מתנהל.. ויש רגעים של שבר.. אני מתה שהתקופת צבא הזאת תעבור =\

secret smile0

New member
...

אם זה משהו שהוא רוצה, ובאמת יעשה לו טוב ושם הוא רוצה להמשיך, אז כן. אם זה יהיה סתם מתוך לחץ, או אגו, או לא יודעת מה.. אז יהיה לי נורא חבל עליו. אני נורא רוצה שנהיה זוג שבאמת עובר את הדברים יחד.. אבל אם שם טוב לו, אז אוקי.. אני מקבלת ב100%. (לפני שהוא התגייס הוא היה ממש מורעל, ואחרי זה כבר ממש ירד לו.. אז לא בטוח מה הוא יעשה).. למה, שלך חותם?

אודיה22

New member
כןן

כן בטח.. הוא היה בבית ספר צבאי כבר בכיתה י"א הוא חתם קבע.. הבנאדם חי צבא נושם צבא... אבל אם זה מה שטוב לו מי אעני שיגיד... כשטוב לו טוב לייי

אני דיי במצב שלך...

החבר יוצא יומיות כבר חודש ומשהו בגלל בעיה בבית. קיבל רגילות מפה ועד אילת כי המפקד שלו נשמה...אני רואה אותו כמעט כל יום, ופתאום זה מרגיש כמו התקופה של ביתספר...א-ב-ל, תכף קורס קצינים בבהד 1, ופתאום את כל הדברים שראינו בתוכנית בערוץ 2 אנחנו הולכים לחוות על בשרינו. הוא הולך לסגור 21 בטירוף במשך איזה חצי שנה >< בינתיים אני לא קולטת כי זה עוד רחוק מאיתנו...אבל ראבק

shiri59

New member
הוא הולך להיות קצין בבה"ד 1?

ראית את הסידרה בערוץ 2? פאק :O

למעלה