קצת מאוכזבת..
ביום ראשון עשיתי החלקה צרפתית (רציתי החלקת משי ) , והספר טען שלפי סוג השיער שלי
הכי יתאים לי צרפתית : השיער שלי היה לפני החלקה צבוע, בעבר עבר הבהרה , דליל ויבש.
הוא אמר לי שהחלקה תעלה 1800 שח ושאני יצא מהמספרה מאושרת!
גם בטלפון הסביר לי שאני יכולה לשלם גם 500 שח אבל החלקה לא תיצא טוב ומה שחשוב באמת זה האיכות ההחלקה לטווח הארוך.
טוב עשיתי אצלו את החלקה (טופלתי בידי הספר עצמו שחבש מסכה ובידי העוזרת שלו 60 אחוז)
בסוף כשהוא יבש לי את השיער ראיתי שהשיער לא קרשים וגם שעשה לי פן עדיין לא היה מבריק.
הוא אמר לי שיש לי שיער פגום, הדגיש שהשיער שלי משי וביקש לגעת ואכן כך.
הוא אמר שלתוצאה מושלמת , אצטרך לעשות תספורת וצבע .
אז גם כשהוא צבע ועשה לי תספורת בייבוש השיער לא היה לגמרי חלק אלא לא מוגדר הייתי קוראת לזה ביחס למחיר ששילמתי.
כששאלתי את הספר השני שצבע לי את השיער, למה הוא עושה לי פן כשבמילא השיער אמור להיות קרשים
הוא אמר "אני עושה לך עיצוב שיער מכירה."?
גם בחורה אחרת שהיתה איתי ביום ראשון וגם חזרה לצבע ביום רביעי הייתה לא עם 100 שיער חלק אלא טבעי עם נטייה לעיקום.
הקיצר אני מאוכזבת, ציפיתי לראות קרשים ואז התאכזבתי ואמרתי לעצמי אומנם השיער נראה משוקם, היחס שקיבלתי במספרה היה נחמד וחם אבל עדיין הייתי יכולה לעשות בבית כל הזמן עם מחליק ושהתוצאה תהיה מוצלחת יותרץ
מה שווה לשלם סכום כזה אם בסוף אצטרך לתוצאה מושלמת גם לערב מחליק?
הספר עצמו היה מאוכזב שלא התפעלתי מהעבודה שלו , וביקש פרגון.
אמר שאצטרך להשתמש רק במוצרים בלי מלח ואלכוהול . שאחזור עליו עוד חצי שנה כי יגדל לי השיער.
אבל לי אין חשק , אני אפילו קצת מאוכזבת מהחחלקה הנוכחית.
האם הבעיה היא בהחלקה צרפתית שהתפקיד שלה העיקר לשקם ? או שהעוזרת שלו לא עשתה את העבודה המלאה .
כלומר רוב השיער חלק ורק בחלק מקדימה בשני הכיוונים נטייה לגלי קצת.
האם אוכל לבקש ממנו החלקה נוספת בלי תשלום כדי שיתקן את הנזק?
מדובר בעבודה קצרה כי בגדול אני מרוצה. פשוט חבל שאצטרך לערב את המחליק שוב, הרי זאת הסיבה שפניתי להחלקה קבועה.
ביום ראשון עשיתי החלקה צרפתית (רציתי החלקת משי ) , והספר טען שלפי סוג השיער שלי
הכי יתאים לי צרפתית : השיער שלי היה לפני החלקה צבוע, בעבר עבר הבהרה , דליל ויבש.
הוא אמר לי שהחלקה תעלה 1800 שח ושאני יצא מהמספרה מאושרת!
גם בטלפון הסביר לי שאני יכולה לשלם גם 500 שח אבל החלקה לא תיצא טוב ומה שחשוב באמת זה האיכות ההחלקה לטווח הארוך.
טוב עשיתי אצלו את החלקה (טופלתי בידי הספר עצמו שחבש מסכה ובידי העוזרת שלו 60 אחוז)
בסוף כשהוא יבש לי את השיער ראיתי שהשיער לא קרשים וגם שעשה לי פן עדיין לא היה מבריק.
הוא אמר לי שיש לי שיער פגום, הדגיש שהשיער שלי משי וביקש לגעת ואכן כך.
הוא אמר שלתוצאה מושלמת , אצטרך לעשות תספורת וצבע .
אז גם כשהוא צבע ועשה לי תספורת בייבוש השיער לא היה לגמרי חלק אלא לא מוגדר הייתי קוראת לזה ביחס למחיר ששילמתי.
כששאלתי את הספר השני שצבע לי את השיער, למה הוא עושה לי פן כשבמילא השיער אמור להיות קרשים
הוא אמר "אני עושה לך עיצוב שיער מכירה."?
גם בחורה אחרת שהיתה איתי ביום ראשון וגם חזרה לצבע ביום רביעי הייתה לא עם 100 שיער חלק אלא טבעי עם נטייה לעיקום.
הקיצר אני מאוכזבת, ציפיתי לראות קרשים ואז התאכזבתי ואמרתי לעצמי אומנם השיער נראה משוקם, היחס שקיבלתי במספרה היה נחמד וחם אבל עדיין הייתי יכולה לעשות בבית כל הזמן עם מחליק ושהתוצאה תהיה מוצלחת יותרץ
מה שווה לשלם סכום כזה אם בסוף אצטרך לתוצאה מושלמת גם לערב מחליק?
הספר עצמו היה מאוכזב שלא התפעלתי מהעבודה שלו , וביקש פרגון.
אמר שאצטרך להשתמש רק במוצרים בלי מלח ואלכוהול . שאחזור עליו עוד חצי שנה כי יגדל לי השיער.
אבל לי אין חשק , אני אפילו קצת מאוכזבת מהחחלקה הנוכחית.
האם הבעיה היא בהחלקה צרפתית שהתפקיד שלה העיקר לשקם ? או שהעוזרת שלו לא עשתה את העבודה המלאה .
כלומר רוב השיער חלק ורק בחלק מקדימה בשני הכיוונים נטייה לגלי קצת.
האם אוכל לבקש ממנו החלקה נוספת בלי תשלום כדי שיתקן את הנזק?
מדובר בעבודה קצרה כי בגדול אני מרוצה. פשוט חבל שאצטרך לערב את המחליק שוב, הרי זאת הסיבה שפניתי להחלקה קבועה.