קצת מאוכזבת

t o m e r 2 5

New member
קצת מאוכזבת

כבר שנים אני חולמת לפתוח משפחתון, וכשעברתי לפ"ת הורים רבים אמרו לי שהם לא מצליחים למצוא מסגרת הולמת לתינוקות שלהם... אז החלטתי לקנות ציוד, לפנות קומה בביתי ולפתוח בייבי-הום אינטימי... אך למרבה הצער והאכזבה עושה רושם שאין כ"כ מחסור במסגרות לתינוקות באיזור, אני משערת זאת על סמך העובדה שאנשים בקושי מתקשרים ורק זוג הורים אחד בא לראות את המקום (ד"א, כבר רשמו את הקטן). מצד שני... יכול להיות שזו טעות שלי שרק אחרי ספטמבר התחלתי לפרסם את עצמי. יש למישהו רעיונות? איך ואיפה כדאי לפרסם?

קודם כל לא להתייאש

כשמדובר על משפחתון חשוב לזכור שלא כל הילדים מצטרפים בחודש ספטמבר. יש אמהות שחוזרות לעבודה בחודש נובמבר/ינואר וכו'. למיטב הבנתי אכן יש מחסור במקומות טובים. אז מפרסמים בעיתונים המקומיים. בטיפת חלב. בגינה בציבורית. אני בטוחה שאם ההורים של התינוק שנרשם אצלך יהיו מרוצים, הם כבר ידאגו לעשות פרסומת. את בתחילת הדרך שלך וצריך המון סבלנות

t o m e r 2 5

New member
תודה ../images/Emo24.gif

אני מנסה לשכנע את עצמי שזה באמת המצב... מעודד לשמוע את זה גם ממישהו אחר. מקוווה שבע"ה נעשה ונצליח. פרסמתי בשני מוקומונים, היום אי"ה יצא פרסום גם במלאבס. בשבוע הבא מתכננת לעשות פליירים, חשבתי לחלק באם המושבות וכפר גנים (אני נמצאת בקרית מטלון), יש לך מושג באילו עוד אזורים כדאי לי לחלק? על טיפת חלב והגינה הציבורית לא חשבתי - אתלה שם מודעות. מודה לך מקרב לב!

t o m e r 2 5

New member
נוה עוז?

בקרית מטלון, כנראה אחלק, למרות שהבנתי שרוב האוכלוסיה שם מבוגרת, גם לא נתקלתי בהרבה זוגות צעירים ו\או תינוקות... לגבי נוה עוז, אין לי מושג איפה זה (חדשה כאן). אבדוק במפה. זו שכונה על אוכלוסיה צעירה?

FreakOfNature

New member
זו שכונה של קוטג'ים בין קרית מטלון

לכפר גנים. אמנם רוב האוכלוסייה היא של משפחות מבוססות יותר ולכן טיפה יותר מבוגרות אבל מצד שני לא חסרות משפחות צעירות. הרבה משפחתונים שנפתחו בשכונה די מצליחים, לפחות כך זה נראה. אל תפספסי את כפר גנים הישנה שם (צפונית לחדשה)

את יודעת איפה כדאי לך לפרסם?

(למרות שאין לי מושג איך לעשות את זה
) בכל אזור ההייטק. יש לא מעט הורים שישמחו לשים את הילד במשפחתון ליד העבודה גם אם הם לא גרים בסביבה.

יש מחסור גדול, בעיקר בצפון העיר

הבעיה בצפון העיר היא שאין כמעט שטחים של בתים פרטיים לכן יש מעט משפחתונים והמחירים בשמיים. הבעיה האישית שלך היא שלהגיע לקרית מטלון מכל אזור בפתח תקווה(קרית מטלון מנותקת מאזורי המגורים בעיר) בבוקר זו נסיעה די בעייתית וההורים יעדיפו לשלם יותר כסף למשפחתון קרוב לבית או לפחות לא באזור פקוק כמו הכניסה למטלון.

בהצלחה

מצטרפת לקודמיי שאמרו לך לפרסם באזור ובטיפת חלב. גם הרעיון של לפרסם אצל העובדים באזור התעשיה לידך הוא מעולה. והכי חשוב - סבלנות.

t o m e r 2 5

New member
תודה לכולכם ../images/Emo140.gif

רעיון נהדר לפרסם באיזור התעשייה, (ההורים גם ככה מגיעים לאיזור וצריכים להכנס לפקקים של הבוקר...). תודה.

למעלה