קצת מאוחר

edna10

New member
קצת מאוחר

אבל פסח שמח וכשר לכולם. אחרי אתמול אנחנו מרגישים מנופחים ומדושנים מעונג עם ענן של דאגה עם מה שקורה בארץ.
צריך הרבה כח להמשיך את החג למרות הפיגוע של אמש בנתניה - מצער מעצבן ו... עדיין לא המציאו את המילה שתתאר את הזעזוע מהפיגוע של אתמול.

Gefen

New member
אצלינו היה יופי של סדר....

ומי שערך את הסדר אצלינו פתח דווקא בהקדמה קצרה - שלמרות הכל ואף על פי כן ואולי דווקא בגלל המאורעות האחרונים...חשוב שלא נשבר ונמשיך לספר לילדינו את סיפור יציאת מצרים. כך שהתחלנו את הסדר במין תחושת שליחות שכזאת והיה בזה משהו מיוחד... חוץ מזה שהיה המון אוכל...ובאמת הכל היה טעים שלא ידענו ממה לטעום קודם.. והכי חשוב- הילדים שלי שהפתיעו לטובה והיו כאלה מתוקים שממש לא הרגשנו אותם שם כל הערב ויכולנו לשבת מסובים ולהנות..(כי בדרך כלל סדר עם ילדים קטנים זה לא פקניק .. ארוך, מעייף ורק רוצים להיות אחרי...) ומחר- כמיטב מסורת החג, אנחנו הולכים קצת "לנפנף"... ולפני השינה תפילה קטנה... שלא נדע יותר פיגועים בחג הזה. גפן

חג שמח לכולם../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

אהלן חברי הפורום לפני הכל אני רוצה לאחל לכול אחד באשר הוא חג שמח. שיהיה המון שלווה ואהבה
אנחנו התחלנו את ליל הסדר בשירה ושמחה שנגמרה לצערי מהר מידי בגלל הפיגוע בנתניה. זה מעציב כ"כ לחשוב שאנשים שבאו לחגוג את חג החרות מוצאים את מותם. בכל אופן אני מקווה שיהיה טוב יותר ושנהיה חזקים ואופטימיים. חג שמח ממני

pachanga

New member
לנו היה סבבה של לילה הסדר../images/Emo45.gif

להמרות שגם כאן הרגשנו את הפיגוע הנורא שהיה בנתניה
היה חסר לי כמה דברים שבמשפחה שלי עושים בליל הסדר במיוחד המשחק של הכוסות
אבל היו צחוקים והיה ממש אחלה
פאצ´י
חזרה עכשיו מליל הסדר

edna10

New member
הסדר עבר באופן כלל

מצויין! כמובן שעם ארבעה ילדים בשולחן זה לא בדיוק היה קל. זה התחיל במריבה על ההגדה אחת ויחידה שהיתה עם תרגום צרפתי ששני הקטנים רצו והמשיך באמצע במריבות על בעיטות מתחת לשולן אבל באופן כללי היה אוכל בכמות של גדוד כשנגמר הסדר היינו מלאים כמו נשים בהריון. השירים של ליל הסדר הזכירו לנו את החג בארץ שכולם יודעים מזה פסח ולמה. אין הריח של הבולונג´רי למטה שאופה באגטים חמים שמרגישים עד כמה המצות זה כמו בטונים בבטן. צריך לחיות גם עם זה. הערב - סיבוב שני. אנחנו משלמים על כך שאנחנו בגולה. חג שמח וכשר לכולם ושקט בלי חדשות כמו אלה של אתמול.

הסדר שלי...

היה דווקא נורא משעשע. זה התחיל בזה שחיכינו מלא זמן לבת דודה שלי וחבר שלה שיחליטו להגיע (הם הגיעו ב-9) ואז שעההההההההה לקח לקרוא את ההגדה כי אנשים התעקשו לקרוא את זה לא בשפה שלהם. דוד שלי (שהוא צרפתי) התעקש לקרוא את זה בעברית, לקח לו 5 דקות לקרוא שורה (עד שאני החלטתי להמשיך לקרוא אחרת זה לא היה נגמר). אמא שלי גם החליטה שהיא תקרא בעברית, והיא עוד יותר איטית (למזלנו היא התייאשה די מהר). וכך עבר הסדר בניסיון לשכנע אותם שיהיה הרבה יותר פשוט אם הם יקראו את זה בצרפתית ולא בעברית כדי שנוכל לאכול ולסיים עם זה. היה מצחיק. לעומת זאת להיות בבית ספר עד 6 בערב בלי לאכול זה בכלל לא כיף. במיוחד כשכולם מסביבך אוכלים דברים טעימים (יקוללו אנשים הבולונג´רי!). נו מילא. חג שמח וכשר לכולם!

הסדר שלי...

היה דווקא נורא משעשע. זה התחיל בזה שחיכינו מלא זמן לבת דודה שלי וחבר שלה שיחליטו להגיע (הם הגיעו ב-9) ואז שעההההההההה לקח לקרוא את ההגדה כי אנשים התעקשו לקרוא את זה לא בשפה שלהם. דוד שלי (שהוא צרפתי) התעקש לקרוא את זה בעברית, לקח לו 5 דקות לקרוא שורה (עד שאני החלטתי להמשיך לקרוא אחרת זה לא היה נגמר). אמא שלי גם החליטה שהיא תקרא בעברית, והיא עוד יותר איטית (למזלנו היא התייאשה די מהר). וכך עבר הסדר בניסיון לשכנע אותם שיהיה הרבה יותר פשוט אם הם יקראו את זה בצרפתית ולא בעברית כדי שנוכל לאכול ולסיים עם זה. היה מצחיק. לעומת זאת להיות בבית ספר עד 6 בערב בלי לאכול זה בכלל לא כיף. במיוחד כשכולם מסביבך אוכלים דברים טעימים (יקוללו אנשים הבולונג´רי!). נו מילא. חג שמח וכשר לכולם!

זומיק

New member
הסדר שלנו...

היה קורע בהתחלה. אח"כ נהיה משעמם למדי. אלה, יותר בחיים אני לא הולכת לקנות איתך מתנות! הדברים הקופצניים האלה (שדרך אגב כתוב עליהם bounce) ישארו לי בסיוטים. אני אלך לישון, ובתוך החלום יבוא לי מין יצור פרווה סגול עם עיניים גדולות ואף ענק ובולט קשור בחוט גומי ורוד וכל פעם אומר: בואיאיאיאינג! הלכו לי הרגליים! (אבל את עדיין מביאה לי מתנה לכבוד פסח, נכון?)

Sharon_1

New member
הי גפן,

רק רציתי להגיד שעשיתי את עוגת השוקולד שפירסמת כאן ויצא ממש פיצוץ. תודה!!

Gefen

New member
../images/Emo45.gif אחלה ...אני שמחה!

ולא יצאה לך נוזלית העוגה? בעצם גם אם כן זו עדיין עוגה מנצחת, נכון?? אגב שרון... איזה סיוט זה הכלכלה מיקרו אל תשאלי..אני מורידה את הכובע בפני כל מי שעבר את הקורס הנוראי הזה..ועוד בפתוחה! אז כל הכבוד לך..

Sharon_1

New member
לא יצאה נוזלית,

שמתי אותה במקפיא יום לפני ההגשה. כולם היו מרוצים. ואכן מיקרו זה סיוט. שמחה מאד שעברתי את הקורס הזה ועוד בציון סביר+. בהצלחה!

TEENA

New member
גפן את שם?../images/Emo151.gif

היי ממני שנתת לי את הכתובת.

Gefen

New member
היי נשמה...

יופי שקפצת לבקר.. עכשיו את יודעת היכן ביתי הוירטואלי..אז תרגישי חופשי לבוא לפעמים. התגעגעתי..
נתראה בקיץ..בטוח מגיעה אז לארץ. סמד

Gefen

New member
לכל השיכורים שחזרו עכשיו מהסדר..../images/Emo8.gif

בטח לא שמתם
שאנחנו מככבים ברשימת ההודעות הנבחרות של תפוז היום.. רגע קטן של נחת לפני השינה.. לילה טוב..
גפן

Yaniv-DC

New member
ואילו כאן...

נסעתי לקחת את בן משדה התעופה. אופס... פנייה לא נכונה, והנה אני על ה-HIGH WAY. אופס, אין איפה להסתובב, היציאה הבאה עודד 4 מייל. אופס... RUSH HOUR. אופס, בן חיכה לי 45 דקות בשדה. אח"כ הוא היה צריך לעבור אצל הדיקן שלו באוניברסיטה, ציווה עלי "תחנה כאן". חנינו, שמנו כסף במדחן, ויצאנו לדיקן שלו. חזרנו. אין אוטו. על השלט כתוב שהחנייה אסורה בין 4 ל-6.5 אחה"צ. אחרי שעה וחצי של טלפונים אמרו לנו איפה האוטו. גררו אותו לרחוב מקביל, 100 דולר קנס. הגענו לסדר באיחור רציני, אבל לא נורא - ישר לאוכל
רעיון מצויין, כדאי להפוך את זה למסורת. חג שמייח!

למעלה