קצת לYOUTUBE ומ YOUTUBE

mordin

New member
קצת לYOUTUBE ומ YOUTUBE

הוליווד פלסטינאי מראה את השקרים של הערבים( הישן והטוב ) http://www.youtube.com/view_play_list?p=4520222A6C11BB2C כמו כן אחד על החמאס: http://www.youtube.com/watch?v=zZYwvkqt4WM והדרך השלום שלהם: http://www.youtube.com/watch?v=9Q44LHtsDAI יש עוד המון סרטונים אבל אין לי זמן למצוא אותם כרגע. מה שכן שמתי לב למגמה חזקה של סרטוני פרופוגנדה מאוד מושקעים מהצד הערבי בזמן האחרון עיקרי הדברים הם הצג חד צדדית של הסכסוך האנשה ושל הצד הפלסטינאי ומנגד רק מסוקים טנקים ישראלים שימוש במילות מפתח במקום ישראלים - ציונים + תוספות המילה טרוריסטים לא קימת כל סוג של הרוג הוא תמיד ילד. גם הסרטונים מתחילים בהריסות הצגב של ילדים בדם ואז טנקים ומסוקים ... כל ציטוט של ישראל מתחיל ב "לטענת ..." וממשיך "אבל לדברי החמאס" המון טרולים שמתעלקים על סרטונים במשך שבועות וחוזרים על אותם הדברים באותו סרטון כל לזהות אותם ואין טעם לענות להם, הם לא מעונינים בדיון ההפך הם מחפשים פתח לתת לכם "עובדות" חדשות. הם רק יתקפו את הודעותיכם וכאשר ידכם תיהיה על העיליונה פשוט ישנו נושא לא משנה מה הם יפרסמו את אותה התגובה (COPY PASTE ) עוד כמה ימים. ( כאשר המטרה שלהם היא להקפיץ את מספר הצפיות בוידאו כדי שיותר נאשים יחספו לתעמולה שלהם ובסוף הם גם ירשמו את המילה האחרונה וינעלו אפשרות לתגובה ). נ.ב.אלו שנתקלטי בהם עבדו בזוגות, מומלץ בכלל לא להגיב להם לשנות נושא ולתת להם לענות לכם. שיטת המצאה/ שקר שנאמר מספיק פעמים הופך לאמת כמו הצטוט של אינשטין לגבי הדבורים שהוא מעולם לא אמר אבל אחרי שמספיק אידיוטים אמרו את זה בעיקר כמה מגישי תוכניות בוקר שרוצים להראות חכמים אז כולם חושבים שכן :\ אלו שאני נתקלטי בהם הביאו ציטוטים של כל מיני יהודים כמו היהודי הגרמני הגזען שברח לי השם שלו הרגע :( וכל מיני אימרות של אנשים הזוהים אחרים מלפני הרבה שנים כמו כן ציטוטים ממקורות "מהימנים" כמו האינצקלופדיה היהודית ( זה לא משנה שזה מ1900 ) לגבי כך שהיהודים דפוקים גנטית ויש להם נטיה להיות מופרעים וחולי נפש... ( לא משנה שב DSM האחרון שאני למדתי מימנו לא היה שום הפניה לגזע ). ועוד המון דברים סטנדרטים. קיצר כמה ציטוטים לCOPY PASTE קלים גם עבורכם: (בגודל הודעה ) "The Jews have come from the tragedy [of the Holocaust], and forced the world to respect them, with their knowledge, not with their terror; with their work, not with their crying and yelling. Humanity owes most of the discoveries and science of the 19th and 20th centuries to Jewish scientists. Fifteen million people, scattered throughout the world, united and won their rights through work and knowledge." DR.Wafa Sultan islamic. --- “Jihad is nothing but terrorism in the name of God and Islamic history is a catalog of Jihads. Attempts to separate terrorism from Jihad are contradicted by both history and scriptural authority”. Dr. NS Rajaram --- Only the Muslims defend their beliefs by burning down churches, killing people, and destroying embassies. This path will not yield any results. Promises of ‘a religion of peace,’ ‘tolerant’ & ‘pro-women’ conflict with daily reality. --- Islamic world has only degraded or obstructed the progress of all the fundamental aspects of excellence of our civilization in recent decades. For example, violation of human rights and the practice of unfair justice are rampant in the Islamic world. It is very clear, Islamic world has made no contribution whatsoever to the advancement of science and technology and neither has it made any worthwhile inputs in any other endeavors of human development during the last few decades. --- יש לי עוד הרבה תגובות משלי אבל הם לא מנוסחות באותה רמה.

mordin

New member
מצטער על השגיאות כתיב

בטח יש כמה אותיות חסרות שם (המקלדת שלי לא משהו בעיקר האות "ת" ) ובטוח יש לי מוליון ואח שגיאות כתיב וניסוח אני די עילג וממהר כרגע יש לי מבחן מחר במרוכבות מחר על הבוקר :( כך שאני מצטער שלא היה לי זמן להקדיש לנושא, סליחה.

למעלה