קצת לצחוק זה טוב
...

עמיתוש

New member
קצת לצחוק זה טוב ../images/Emo6.gif...

משפטים שמורות אוהבות לומר לקראת סוף השנה -
"אני מלמדת עד הצלצול האחרון".
"אפשר גם לתת הפרעה ביום האחרון".
"אני יכולה לעשות בוחן גם ב - 20.6 ולהוסיף לתעודה".
"סליחה? סוף השנה אז לא צריך ללמוד? אתם מקבלים כפול שיעורי בית!".
"אסור לדבר גם ביום האחרון. יש לך עבודת עונש!".
"תקנו את החוברות הללו לחופש.. *פירוט*.. לתרגל קצת".
"אני מאוד אשמח ללמד אתכם גם בשנה הבאה, אבל כנראה שזה לא ילך". *יה, רייט*.
"גם בשבילי זה סוף השנה, לא חשבתם על זה?".
"בשיעור האחרון אני אתן לכם חמש מאיות לעשות מסיבה ואז שיעור סיכום שנת הלימודים *משעמממםםם*".
*בצלצול האחרון* "לא, אתם לא יוצאים עד שאתם מרימים את הכסאות" בתגובה: "אבל המורה, זה צלצול אחרון *רעש של צעקות שמחה מהמסדרון ברקע* אוווף..". "ועל האוף הזה, אתה נשאר עוד שעה!".
*בשיחת סיכום* "אני? הפליתי ילדים? מה פתאום!.. אתה! קום ולך הצידה על כך שפתחת את הפה.. ואתה.. אוי, טוב נו נסלח לך על דיבור
".
*שוב בשיחת סיכום* "אתם לא רוצים שאני אלמד אתכם שנה הבאה? זה בסדר, גם אני מתעבת אתכם".
... חלק מניסיון אישי, וחלק מומצאים. מקווה שנהניתם
.

light angel

New member
רסמי!

בדיוק המורה שלי לפיזיקה. "אז מה אם כבר אין לנו מבחנים, זה לא אומר שאפשר להפסיק ללמוד...מבחנים הם רק תמריץ בשבילכם כדי שתלמדו, לא הסיבה ללמידה!" וכמובן- "אם זה כל כך מפריע לכם שאין מבחן, תמיד אפשר לעשות איזה בוחן על החומר האחרון..." ררררררררררררררררר!! היא אחת המורות היחידות שילמדו עד השניה האחרונה שעתיים אחרונות (שעה 7-8) בשיעור האחרון שלה שבוע לפני החופש. זה הגורל הצפוי לי מחר...

QuEeN oF mE

New member
חח עמיתוש ../images/Emo6.gif

קרעת אותי!
יפה יפה!
(ואני כן כותבת פה!
)

../images/Emo6.gif

מחזיר אותי אחורה לשנים שלמדתי באמת עד ה- 20.6 *עדי מנסה לשחק אותה גדולה* חחח... עמיתוש, אתה גדול! it's really something something!
אוהבת :) עדי נ.ב- כמו שאני תמיד מתפקעת לך מצחוק: "היו לו שיערות בנחיריים?" חיחיחיחי
.

למעלה