קצת לפרוק...

pc girl

New member
קצת לפרוק...

לפני חודש בערך נפרדנו... אחרי שלוש וחצי שנים. למה? הוא אוטוטו משתחרר, הוא לא יודע מה הוא רוצה מעצמו. הוא קצת נבהל מהעניין והוא רוצה לחשוב עם עצמו לבד על מה יהיה. אחרי שלוש וחצי שנים מדהימות, עם ככ הרבה אהבה, נפרדנו. מאז פחות או יותר חזרנו פעם אחת, ואחכ הוא שוב פעם נפרד ממני. כבר יש לי כמה מחזרים, ואפילו יצאתי לדייט... אבל כמה שאני מנסה לשכוח אותו, אני פשוט לא מצליחה. אף אחד אחר לא מגיע לו לקרסוליים! בהתחלה עוד קיבלתי את זה טוב, אבל ככל שעובר הזמן אני יותר ויותר מתגעגעת. אני כל הזמן מחכה לטלפון הזה, שהוא יתקשר ויגיד "איזה מטומטם אני, אני אוהב אותך"... השבוע יש לי יומולדת ואם הוא לא יתקשר, אני אהיה שבורה. קיצור, אין ממש פואנטה לכל העניין, רק רציתי לפרוק.

Please Dont Cry

New member
../images/Emo201.gif

וואי נשמע ממש קשה :( אני גם נורא מפחדת ממה שיהיה כשאני אשתחרר, או כשהוא ישתחרר... איזה מוזר יהיה פתאום, ואני גם מפחדת שאחד מאיתנו ייבהל כזה ופתאום הוא ירצה הפסקה או משהו. תזכרי שלהתגבר לוקח זמן, וכמה קשה שזה נראה עכשיו, מחר זה ייראה קצת פחות! ואני בטוחה שיום אחד תפגשי מישהו חדש שיעשה לך הרבה יותר טוב ושתוכלי להנות מהאושר שמגיע לך :) והייתי אומרת לך אל תהיי עצובה, אבל זה בטח לא יעבוד, אז לפחות תאכלי הרבה שוקולד ותראי סרטים ותצאי עם חברות ותעשי כל מיני דברים כיפים שישכיחו ממך את הבאסה D: ואני מקווה שעוד חודש/יים/כמה שזה ייקח, תבואי ותספרי שהכל הרבה יותר בסדר:) והכי חשובבבב - מזל טובבבבבבב!!!!!!!!! אל תתני לזה להרוס לך את היומולדת DDDDD:

מלודי21

New member
../images/Emo201.gifהזמן יעשה את שלו

מקווה בשבילך שתרגישי יותר טוב בקרוב וגם אם הוא לא יתקשר שתיהיה לך אחלה יומהולדת ( עד כמה שאפשר בכזה מצב...)

GrowingMadness

New member
../images/Emo201.gif

זה אולי נשמע קצת מבאס והכל עכשיו, אבל את תתגברי אליו. כמו שנכתב מעליי הזמן יעשה את שלו ואת תשכחי ממנו, ובטח כשיש לך מחזרים ובנים רוצים אותך.. זה בכלל הכי כייף.
לדעתי אל תצפי שהוא יתקשר אלייך ביום הולדת. מצד אחד בשביל לא להתאכזב, מצד שני... שאם הוא יתקשר תהיי מופתעת.
וכמו שנאמר מעליי.... אל תתני לזה להרוס לך את היום הולדת. תצאי עם חברים ותעבירי את היום הזה בכייף

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifיהיה טוב. איכשהו.

אני והחייל נפרדנו לפני שבוע וחצי. לא דיברנו בטלפון מאז והוא עדיין לא חזר הביתה אז גם לא ראיתי אותו. במשך השבוע הזה הספקתי חופשי להתנשק עם בנים אחרים וזה.. כי הפרידה באה ממני סתם כי רציתי חופש. אחרי שנתיים ורבע. אני לא יודעת מה עובר עלי.. סיימתי תיכון, אני לקראת גיוס, מפחדת לאבד את התקופה הזו של "וואללה יש לי חודשיים וחצי של מסיבות ואני עושה מה בזין שלי D:" לא רציתי לשבת כל החופש לבד ולחכות לו.. אבל זה קשה.. אני יודעת כמה זה קשה להפסיק קשר אחרי כלכך הרבה זמן. אני בטוחה שהוא אוהב אותך עדיין ומתגעגע. השרשרת עם השמות שלנו עדיין על השולחן. התמונות שלנו במסגרת עדיין על הקיר ליד הדלת. אני עדיין הולכת עם החולצות שלו. ואני עדיין מסתכלת על תמונות שלנו ובוכה. והכי עצוב זה.. שאני עדיין מאמינה שהוא האחד בשבילי. אני חיה בסרט שזו רק תקופה של בלבול שאני צריכה חופש להבין מה אני רוצה מעצמי ושעוד כמה חודשים אנחנו נחזור. אבל אמרנו שהפעם זה סופי כי אני לא יכולה לשגע אותו ככה מלהפרד ולחזור. אוףףף. אהבה זה מסובך :\ סליחה שחפרתי :\

../images/Emo24.gif יהיה בסדר :)

כל עוד זה בא ממנו הפרידה , זה כנראה כי הוא עדין מסובב על הראש וצריך להתרגל לעניין לזה שזהו , נגמרו לו 3 שנים מהחיים שהוא היה בצבא , עם אנשים ועכשיו הוא מחפש את עצמו ... אל תצפי לצלצול , רק בשביל שאם זה לא יקרה שלא תתאכזבי , ואם הוא בסופו של דבר כן התקשר זה יהיה הפתעה נעימה :]

למעלה