קצת לפרוק, ולא קשור לOCD

planet2us

New member
תמי, מזדהה עם חוסר האונים, מקווה שייעשה חסד

עמך ועם אימך ותנוחמו בבריאות במהרה

אמא11

New member
תודה רבה על התשומי../images/Emo23.gif

היא כבר בבית ומרגישה הרבה הרבה יותר טוב. תמי

אמא11

New member
קצת לפרוק, ולא קשור לOCD

אמא שלי שהיא בת 94 נמצאת בבית חולים מיום שישי בבוקר ב....מיון. עדיין במיון כי אין מיטה במחלקות. ולא, זה לא בשיבא אלא בבית חולים כרמל בחיפה. ברור שאני דואגת לה מאד. זו אמא שלי ואני מאד אוהבת אותה, ויחד עם הדאגה לבריאותה אני מרגישה חוסר אונים עצום לגבי זה שאיני יכולה לעשות כלום כדי לעזור. ומיטה במיון, ואפילו בהשהיה ולא במרכז, אינה תענוג גדול. סתם רציתי לשתף. אני מתוסכלת מכך ברמות שקשה לתאר. ועצובה מאד, וכועסת, ואין בדיוק כתובת לכעס . תודה שהקשבתם
תמי

DOCTOR W H O

Member
מנהל
תמי../images/Emo24.gif

אוי תמי יקרה שלי. כמה אני מבינה אותך. גם אבי היה תקופה ארוכה בביחת חולים (שלוש שבועות כמעט בטיפול נמרץ) והמצב היה קשה. אני מאמינה שאמא שלך חזקה בוואדי כמוך והמצב יסתדר. בתי חולים עמוסים לפעמים עושים את זה. אני ראיתי הרבה פעמים אנשים שישנו על מיטות בית חולים במחלקה אבל לא בחדרים כי לא היה מקום. אל תדאגי אני מאמינה הכול יסתדר. אם אמא שלך דומה אפילו בקצת לך אז אין לך מה לדאוג:) אני שולחת לך חיבוק חם והמון אהבה
אני כאן אם את צריכה אותי

אמא11

New member
ערב טוב לכולם../images/Emo13.gif

אוי אוי, אני צריכה ללמוד להתבטא ולכתוב באופן ברור יותר. הבעיה שלי הבוקר היתה חוסר אונים ותסכול והרבה כעס מול מה שנקרא "המערכת". לגבי הטיפול באמא שלי - אין לי בעיה, אני עושה זאת בשמחה ומכל הלב ואפילו לא מתענה בדאגות של "מה יהיה", וכולנו אופטימיים.אני גם לא לבד בעניין וגם אחי ומשפחתו עוזרים. שוב, הבעיה היתה שטכנית, היא שכבה במיון מיום שישי בבוקר עד יום ראשון אחרי הצהרים, עם כל ההמולה והתחלופה שמסביב ועם כל האסרטיביות של כולנו לא הצלחנו שהיא תעלה למחלקה ותקבל מיטה. כולו מיטה בחדר. בדיוק עכשיו מדברים על כך בטלויזיה. והצוות במיון נחמד ומקצועי רק שמערכת הבריאות באמת קורסת. תודה שאתם מקשיבים ככה סתם תמי

../images/Emo201.gif

אין לי יותר מידי מה מהגיד בנושא..... כמו שאת בטח זוכרת גם אצלי בבית יש את המקרים האלה שפתאום הולכים לבית חולים...... בפעם האחרונה שהלכתי זה ניגמר בפרידה....... תאמיני שיהיה טוב, אלוהים איתך

למעלה