קצת לפני ה1 .....

למדתי=\ישנתי=\|ג'ירפה|../images/Emo181.gif

קמתי למדתי הלכתי לחדר מריכות-ישנתי קמת חזרתי הביתה ישנתי נתחבתרי לנט ישנתי עכשיו אנמיחוברת תכף הולכת לישון..=\

flowers girl

New member
ממ..

שמתי לי שעון מעורר לקום ב10 בבוקר ככה שאני אהיה עייפה בלילה
קמתי והלכתי למחשב נפגשתי עם חברה באה עוד חברה הסתובבנו בסנטר כלמיני
באנו הבייתה סרקתי תמונות שלי ושל חברה שלי
מהיום.. אח"כ אני אלך לישון אצל חברה שלי ונראה סרט וזהו

מממ...יום כייף עם אמא[?]

קמתי... ניסיתי לעשות תעבודה במתמטיקה..לא הצלחתי כלווום אח"כ קצת טלווזיה... ואז אמא החליטה לקחת אותי לסיור בכל חיפה.. היינו בטירה ואז הלכנו לקניון חיפה ואז לקרית אליעזר(לא שזה אומר לכם משו..) וקניתי צת דברים לבצפר...ואח"כ הלכנו לבקר שכנה מהבית הישן ואז הלכנו לסבתא והיה טעים ואז חזרתי הביתה וראיתי מיכאלה ועכשיו אני פה..

Loppy

New member
ככה...../images/Emo110.gif

התעוררתי, הלכתי לבצפר ב9 כי היה לנו מין יום מפגש כזה כי התחלתי תיכון אז יש כיתות חדשות וכל השיט הזה... מהבצפר הלכתי לידידה, חזרתי הביתה, התבלטתי קצת, נרדמתי קצת, התעוררתי, נרדמתי וחוזר חלילה... בסוף ראיתי טלויזיה ובאתי לכאן... חוץ מזה, יש לי כיתה בסדר (היה יכול להיות יותר טוב אבל סביר..) והמחנכת נראית סבבה.. נקווה לטוב!

טוב..

אתמול הלכתי לישון נורא מאוחר, אז קמתי היום ב2 בערך.. הלכתי לבריכה, גלשתי בנט, ניגנתי בגיטרה.. כל מיני... יאללה לילה טוסט, צריך לקום מחר בשש וחצי! בעע

כן ....

אני ניצלתי ממש טוב את היום האחרון של החופש ... הלכנו לים על הבוקר והיינו שם איזה 5 שעות (!!) ואז היה לי שיעור נהיגה כפול ולידידה שלי גם אז נשארתי באוטו וחזרתי הבייתה באיזה 8...

shiroosh999

New member
המממ....

קמתי בבוקר די מוקדם, מחשב, המממ.. נסעתי לבצפר, עזרנו למחנכת לסדר את הכיתה לקראת יום המחר, תתפלאו, אנחנו חנג'ים. המממ... ואז הלכנו כולם לחברה לבית, שיבנו שם כמה שעות, ב-6 נסעתי לביג לקנות בגדים ונעליים... והממ.. הגעתי הבייתה ואכלתי ארוחת ערב עם ההורים והאח הגדול, איזה כיף שהקטנים נרדמים מוקדם. :)

רייצל87

New member
../images/Emo11.gif

הלכתי לישון ב4 וחצי
בלילה וקמתי בשש וחצי
נסעתי
עם חברה שלי לפנימיה שלה בירושלים (הם הולכים יום לפני כדי להתארגן בפנימיה) היינו בפנימיה עד 11 ואז נסענו לקניון מלחה קניתי עטים לבצפר.. ואכלנו פיצה
. ב-2 מתקשרים
אלי מהעבודה ואומרים לי להגיע כמה שיותר מהר.. אז נפרדתי מחברה שלי ועליתי על אוטובוס לבית שמש והגעתי לעבודה באיזה 3 ורבע. עבדתי עד 10 וחצי קניתי כמה דברים לבצפר בחנות שאני עובדת בה. ואז נפגשתי עם חברות בפארק וישבשנו לאכול פיצה
ואז חלק הלכו וסתם התחלנו להצתלם כמו משוגעים וחזרתי לבית 1 וחצי בלילה
התקלחתי ורציתי לראות איזה תוכנית בטלוויזיה אבל נרדמתי
וזהו.. יום מעייף מאוד אבל נהנתי..

Loppy

New member
שעשעת אותי../images/Emo6.gif

אמנם כולם פה משוגעים אבל לא מטומטמים (נראה לי...
) אנחנו יודעים מזה פיצה וכל הדברים האלה... את לא צריכה להראות לנו תמונות...

למעלה