קצת לחץ...

ligo

New member
קצת לחץ...

איפה אני אתחיל? אולי ננסה מההתחלה: היה לי תור לרופא היום למעקב זקיקים. בעודו בודק וסופר את הזקיקים הוא אמר "לא טוב, יש סיכוי להריון מרובה עוברים" (נדמה לי שיש איזה 8, הפסקתי לספור באיזה שלב) ואני כבר פחדתי שהוא יגיד שאולי כדאי שנוותר בגלל הסיכון (כבר קראתי על דברים כאלו כאן בפורום). בסוף הוא רק אמר שהוא נותן לי כוריגון (5000) ומחר נעשה הזרעה. לא ציפיתי שזה יהיה כזה מהר. במקום להכנס ישר לפורום ולחלוק איתכן, נאלצתי לבלות את היום עם 2 סטודנטים, שותפיי לפרוייקט, שחיכו לי בבית. המוח שלי כל הזמן עסק בהזרעה ולא בפרויקט, אבל לא יכולתי לשתף אף אחד. בערב בעלי היה אמור להזריק לי את הכוריגון, ואז הוא התקשר להודיע שהקפיצו אותו שוב לעבודה ואני הייתי צריכה לרוץ למוקד הרפואי, ושוב השארתי את הסטודנטים האורחים בבית עם מפתח ולא פרטתי את מהות הזריקה. הגעתי ב- 19:30 רק כדי לגלות שהם פותחים ב- 20:00. כל הדרך נסעתי בהרגשה רעה שאנחנו מתחילים ברגל שמאל וישבתי כל כך אומללה עד שפתחו, וכאילו דווקא, עברו שם מלא זוגות עם עגלות! בסוף הוזרקתי ועכשיו הגעתי הביתה ופתאום כשאני חושבת על זה זה לא כזה נורא. אבל רציתי לספר למישהו... ויש לי גם שאלה: אם קיבלתי את הכוריגון היום ב- 20:15, זה לא מוקדם לעשות הזרעה מחר ב- 11:00? (יש אחת גם בשבת). ח"ח למי שהגיעה עד כאן love

עמית@

New member
אם עושים עוד אחת אז זה לא מוקדם

מדי, הוא גם רוצה לכסות את האפשרות של ביוץ עצמוני מוקדם. זה דווקא טוב להעסיק את המוח (לפחות לנסות) במשהו אחר, מקווה שלפחות הצלחתם לעבוד קצת. אז בהצלחה מחר בהזרעה, ושיהיה רק עובר אחד (מוצלח בעליל) עמית

מרב.

New member
ליגו

קודם כל, הזרעה לפני פקיעת האולטימטום של 36 השעות שהכוריגון מעניק לביצית היא עדיפה על הזרעה אחריה. נה שקורה הוא שלזרע אורך חיים ארוך מלביצית, בעיקר לאחר ההשבחה, וכך עדיף שהזרעים יחכו לביצית, שאורך חייה הוא עד 24 שעות בלבד, ופוריותה יורדת עם הזמן. אכן ישנה סכנה בהזרעה כאשר יש כל כך הרבה זקיקים- אני עשיתי הזרעה כאשר היו 7 זקיקים ורעד לי הפוםיק מהפחד, אם כי בסוף כמובן לא נקלטתי. הרופא הקודם שלי לא היה נותן לי לעשות הזרעה אם היו יותר מ3-4 זקיקים, ולכן שמר על מינונים נמוכים ביותר של הורמונים. היום, לאחר שחוויתי את חוסר הפיקוח של רמת מרפא בנושא הזה, אני שמחה ומודה לו על האחריות הרבה שגילה. שיהיה בהצלחה ליגו, הלוואי שתיקלטי, להריון שלם של 1/2 עוברים, שכבר יתחילו את חייהם בהשכלה אקדמאית.. מרב

ligo

New member
תודה מתוקות ../images/Emo8.gif

בדיוק בעלי המתוק הגיע והתפנקתי עליו כי נורא כואבת לי הבטן כבר 5 ימים (קשה לגדל זקיקים...) אז אמרתי לו שיתרגל כי נראה לי שאני הולכת להיות ככה כל ההריון...אבל הוא הבטיח לפנק. רק שיהיה הריון!

נועם@בת

New member
ההזרעות בדיוק בעיתוי הנכון

זאת של מחר מכסה אפשרות של ביוץ ספונטני, וזאת שאחריה שולחת את הזרע לדרך שיגיע לחצוצורות בדיוק עם בוא הביציות. במידה וכואבת לך הבטן- את צריכה להיות בהיכון, שלא תיפול עליך היפרסטימולצה. אז כבר מרגע זה להתחבר למכל מי עדן ולשתות בלי הכרה. יכול להיות שהביוץ יכאב הפעם עם כל הזקיקים המרובים שיפקעו לך. בכל מקרה, אם הכאב יתחזק- לא להסס להטריד את הרופא או לגשת למיון. סליחה אם אני מלחיצה, אבל עדיף טיפונת להלחיץ מאשר להיות שאננה מידי.
נועם

ליגו יקירה - תמיד אחרי מגלים שהלחץ

היה על הדברים הקטנים של החיים, והזמן עובר וממרחק אפשר להסתכל ולראות את הפרופורציות הנכונות. וטוב שאת אחרי עכשיו וכבר התפנקת על האיש, ובפעם הבאה שיבוא לחץ, תיזכרי איך הוא עבר בסוף ואולי זה יעזור לעבור אותו מהר יותר. אני לימדתי את עצמי כך להעביר לחץ.

TWEETY =^.^= 4

New member
סליחה על ההתפרצות,,,,אבל מה הקטע של

מים וביוץ????? אני קוראת פה הרבה חיבורים למי עדן ולא ממש מבינה מה הקטע. ועוד משהו קטנטן באותה ההזדמנות
כשמרגישים את הכאבון של הביוץ, זה אומר שכבר מאוחר מידי? כי לפעמים אני עושה הזרעה ממש כשכואב ולפעמים יום אחרי תודה ושוב סליחה על ההתפרצות

נועם@בת

New member
מים והיפרסטימלציה

כמו שכתבנו כאן הרבה בהרחבה. גיורי יתר של השחלות גורם לספיחת נוזלים בחלל הבטן ובאיזורים אחרים- תוך כדי "ייבוש אזורים אחרים. גם הספיחה וגם הייבוש יכולים להזיק. שתיה מרובה יכולה להקטין את הנזק לרקמות "המיובשות" ולמנוע מצב של צמיגות דם וקרישי דם. לפי מה ששמעתי הכאבים הם ממש אחרי פקיעת הזקיק, כלומר יש 24 שעות לביצית לחיות (פוריות הביצית יורדת במהלך השעות) נועם

יפעתי&

New member
ליגו זה בדיוק בזמן -

גם הרופא שלי היה עושה שתי הזרעות אחת לפני כדי לא לפספס את הביוץ ואחת אחרי כדי להצליח שיהיה לך
ושנשמע רק דברים טובים

יש לך מזל ../images/Emo13.gif

אנחנו פיספסנו השבוע את הביוץ, כי לא עשינו אחת "מוקדם מדי"... מאחלת לך שזה יהיה החודש שלך!!!

אפשר לעשות הזרעה גם מוקדם...

מכיוון שביוץ הוא לא בדיוק באותה השעה לאחר 36 שעות מהכוריגון. אלא יש אפשרות להיקלט גם יום לפני ויום אחרי. תחשבי על אלה שעושים טיבעי. הרי הם לא יודעים מתי הביוץ. הם רק יודעים שהם יותר חרמנים באותם הימים.
שיהיה בהצלחה. סאני.

TWEETY =^.^= 4

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אהבתי את הקטע של החרמנים
לו היית רואה אותי מתגלגלת עכשיו
פשוט הרסת אותי
שיווווו לא מצליחה להפסיק

למעלה