קצת לא קשור - צימר

קצת לא קשור - צימר

שלום. אני מחפשת צימר בצפון - ברמת הגולן או בגליל העליון, לסופשבוע רומנטי - לחגוג 3 שנים של אהבה. הקריטריונים: סביבה - נוף יפה, שלווה, מקומות יפים לטייל בסביבה. פינוקים - אולי טיפולי ספא באזור, בית קפה/ מסעדה רומנטית לערב. הצימר עצמו - עם ג'קוזי גדול, ארוחת בוקר כיפית, וכו'. חשוב לי מאד שיהיה נעים בצימר עצמו. בטח נרצה להתפנק בו שעות... תודה

meravbr

New member
אנחנו היינו ב-2 צימרים מומלצים ...

באמירים אצל משפחת חמיאל - צימר עץ עם סלון, חדר שינה, ג'קוזי, מטבחון, ארוחת בוקר מצוינת שמזמינים בנפרד אצל מישהי מהישוב והיא מביאה לכם לצימר בבוקר בשעה שאתם קובעים מראש בשפר (ישוב ממש דקה מאמירים) - צימר עץ שעונה גם לתיאור הנ"ל (הרגשה קצת יותר רומנטית מבחינת "הסלון" שלו), אבל הג'קוזי בחוץ (הבעלים נותן לכם מפתח והוראות הפעלה) כך שייתכן עוד זוג בג'קוזי כשתרצו להכנס...

גידי42

New member
לגבי השאלה עצמה

יש פה כאלה שיוכלו לעזור הרבה יותר ממני. במיוחד עכברי הכפר הצפוניים. רק טיפ קטן(תרתי משמע) ומנסיון אישי. לרביצה שעות בז'קוזי יש תופעות לוואי שקצת מזכירות הסתכלות דרך זכוכית מגדלת אבל בכיוון ההפוך. אז הייתי קצת נזהר מזה במיוחד לאור מה שמתוכנן להמשך.

יש לי צימר אחד מומלץ..

הצימר נמצא בכניסה למושב כרם בן זמרה , מצד שמאל של הכביש) בזמנו היה לבעלי הצימר מסעדה חלבית שהיה צריך לתאם בטלפון את האירוע, לפני שנה וחצי חגגנו שם אירוע והיה יאמי במיוחד , בהזדמנות זו הם לקחו אותנו להראות את הצימרים שעשו, הצימרים מדהימים, גדולים ולפחות באחד אני זוכרת ג'קוזי במרכזו, אני גם זוכרת בריכה יפיפיה בחוץ למרות שחברים שלי אמרו לי(חברים שגרים במושב הזה ) שלא כדאי לבנות על פרטיות בבריכה שבחוץ עברה שנה וחצי ואני מאמינה שעדיין יפה שם, אם את ארוחת הבוקר הם עושים אז בטוח יהיה מדהים כי הארוחה שעשו לנו היתה מיוחדת במינה על הגבינות היו קישוטים מפרחים אמיתיים ולשתיה היה מיף תפוחים עם עלי גרניום לימוני ..(לימוני לסיגור) בעניין ספא, בר המלצתי על מלון רות רימונים בצפת (20 דקות מכרם בן זמרה) מסעדה רומנטית לערב, כדאי להיכנס כאן לשרשור המתאים... (יש לי עכשיו עומס בעבודה אז לא אצליח לארגן את השרשור כראוי) תהנו, בעיקר מהאויר הקריר במיוחד שיש בכרם בן זמרה, לא לשכוח סודרים לערב (ברצינות) טיפולי ספא

תודה לכם

יש למישהו עוד המלצות? חשובה לי הפרטיות, שהצימר יהיה מבודד יחסית, ושהג'קוזי יהיה גדול, בצימר או בחוץ.

liti

New member
יש גם את הצימר של aviro במנות

תוכלי לקרוא עליו המלצה כאן. ואם תעשי חיפוש בחודשים האחרונים על המילה צימר, אני בטוחה שתמצאי המלצות נוספות. אל תשכחי לשתף אותנו בחוויות!

עמית@

New member
אנחנו שומים אמונים (עד כמה שכספנו

הפוט מרשה לנו
) לצימרים יפהיפיים ומבודדים בחרשים מומלץ מאוד (ארוחת הבוקר נוחתת חרישית בארגז גדול על סף דלתך והמגע עם שאר בני האנוש כמעט לא קיים) יש אח ומיטה ואמבטיה. היינו שם אחרי החתונה והיה תענוג אמיתי.

רומי 007

New member
המלצה: הסעודה האחרונה באמירים

לא יודעת להוסיף קישור אז חפשי בגוגל את האתר שלהם שנקרא: הסעודה האחרונה. אלו 3 צימרים מדהימים ובכל אחד מהם ג'קוזי ענק צופים על הכינרת. במשותף לשלושת החדרים יש ברכה פרטית גדולה מאוד (לא שלולית). החדרים ענקיים כמעט כמו דירה קטנה, עם מטבחון קטן. החדר מרוהט בטעם מדהים עם רהיטים עתיקים, פרקט עץ, מיטה מפוארת וענקית, מצעי סטין לבנים, כל הטקסטילים מדהימים. יש חלוקי אמבטיה ושמנים לאמבט. בעלת הבית הנדיבה משאירה את ארוחת הבוקר במקרר (כמות אוכל שמספיקה לשתי ארוחות לפחות) - גבינות מעין כמונים, ירקות ופירות, בקבוק יין, ריבות תוצרת בית ועדו. בבוקר צריך רק לצלצל ולבקש לחמניות והם אופים במקום ומביאים. אוכלים בחדר. יש טלויזיה עם כבלים (יס) והאוירה מדהימה. באתר יש אפשרות לצפות בכל אחד משלושת החדרים. אנחנו היינו בחדר המרכזי (לא הצפוני ולא הדרומי). היה לא פחות מאשר מדהים ויותר מוצלח מכל מלון 5 כוכבים שהייתי בו עד היום. הדבר היחיד שיש להמנע ממנו הוא ביקור במסעדה שלהם. מדובר במסעדה צמחונית ויצירתית. בעלת הבית כל כך נחמדה ומזמינה כל כך יפה שלא נעים לסרב לה וכך אתם מוצאים את עצמכם משלמים את הסכום השערורייתי של 300 ש"ח לזוג לפני שתיה על ארוחה של צמחיפ ופרחים. הכל מאוד יפה ואסטטי אבל יוצאים רעבים ומתוסכלים. לכן - לארוחת ערב צריך לעלות לראש פינה ולאכול כמו בני אדם באחת המסעדות ולצהריים כדאי לסוע לבת יער בדרך לעמוקה ולאכול ארוחה פשוטה וטובה. בבת יער המנה המומלצת היא נתחוני עוף בדבש ורוזמרין. לא כדאי להזמין סטייק כי הוא עולה 130 ש"ח (נכון ללפני חצי שנה) וזו שערוריה בכל קנה מידה. בכלל, המסעדות הצפוניות מפקיעות מחירים בלי הכרה ובעיקר על חשבון התיירים מתל אביב כי המקומיים כולם חברים של כולם ומקבלים של הנחות. אז בקיצור: הסעודה האחרונה, הצימר ולא המסעדה.

michal24

New member
עוד 2 המלצות - בשפר ובכפר יובל

בכפר שפר אנחנו היינו ב"נוף שמיים" - וכחובבי צימרים מושבעים אי יכולה בפירוש להגיד שזה הצימר הכי מדהים שהיינו בו עד היום. קודם כל הוא פשוט יפהפה - מבפנים ומבחוץ, ממש מדהים ומושקע. יש ג'אקוזי בסלון שפונה לחלון. כל הצימר מעץ, וכולו חלונות ענקיים שפונים אל הנוף,והצירמ עצמו בנוי גבוה גבוה, ככה שאיפה שלא יושבים בצימר רואים נוף מהמם ! בעלי הצימר נורא מפנקים, דואגים באמת לכל פרט הכי קטן שרק אפשר. צימר שני שאהבנו הוא חלום יעקוב בכפר יובל שגם היה ממש יפה, גאקוזי גדול, חצר מקסימה עם ערסלים והרבה הרבה שקט. קרוב למסלולי טיולים ומים, המון מסעדות באזור.

סופגי22

New member
צימר

הצימר הכי מדהים שהיינו בו, והמארחים פשוט מדהימים בכל קנה מידה זה "צימר וסימפטיה" במושב בן עמי, אתה מרגיש שאתה נכנס לתוך חלום 4 צימרים בתוך מדשאה ענקית ופרחים וצמחים הכל ירוק ופורח בפנים הכל מעץ ריהוט מקסים חדר סלון עם מיטה נפתחת ויש עוד חדר עם מיטה זוגית ועוד חדר עם הג'קוזי הזוגי, בחדר יש כל מיני פינוקים כגון: 2 כוסות עם ליקר במקרר, מגש עם עוגות קטנות תוצרת הבית, בלונים בג'קוזי, וארוחת בוקר מדהימה שמוגשת על ידי בעל הבית לחדר הכל מאפה בית, מהריבות, עד לפשטידות והגבינות, פשוט חוויה מדהימה. ממש מומלץ

akapulko2020

New member
עוד צימר מעולה באמירים

קוראים לו בקתה בקצה הדרך -וכשמו כן הוא,די מבודד מבתים אחרים ומרוחק מהבית של הבעלים. הצימר נראה בול כמו בתמונות שבאתר-היינו שם בחוה"מ סוכות,והיה מדהים-את הבעלים ראינו רק כשהם הביאו את המצרכים של ארוחת בוקר,קצת יוגורטים וגם עוגיות ופירות.בצימר יש מצרכים לקפה ותה(כמו שאמרו לנו במכולת החביבה באמירים כאשר עמדנו לקנות קפה- "אבל בטוח יש לכם בצימר"-כדי שלא נבזבז סתם ) המקום עצמו מדהים ביופיו,ושקט מאוד.יש שם בריכה בישוב אליה לא הזדמן לנו להגיע,מאפיה קטנה שמכינה גם לבנה מדהים וכמה מסעדות צמחוניות ,ואפשר להזמין ארוחת בוקר מושקעת "עד הבית" מכמה מקומות. הצימר הזה גם היה יחסית ממש לא יקר-נדמה לי משהו כמו 1100 ש"ח ל3 לילות . חופשה נעימה!!

למעלה