קצת לא קשור אבל....

djdubon

New member
קצת לא קשור אבל....

האם יש שיטה לזכור חומר למבחן בחלומות? P: ד"א אני קורא פה בפורום בימים האחרונים ואני מוכרח להודות שהנושא כלא אותי בתוכו >< יש לי עוד שאלה והפעם היא כן קשורה לפורום: עד כה היו לי כמה חיצלולים בחיי, אבל הדבר המוזר הוא שהם באו שלא עשיתי שום טכניקה. עכשיו זה עוד החלק המובן יותר... החלק הלא מובן הוא, שזה בא בקטעים, כלומר,חלום רגיל- קטע צלול ואז שוב חלום רגיל. הפעם הראשונה שהיה לי חלום צלול הייתה בכתה ז' נדמה לי, אבל זה לא באמת היה חלום ארוך... הוא בא אחרי חלום רגיל. אני זוכר שחיכיתי מתחת לאיזה בניין של מישהי, שהחלום שבא לפני כן עסק בה, ואז שהיא ירדה התנשקנו וממש הרגשתי את הנשיקה!איכשהוא הבנתי שאני חולם, אבל אז משום מה המוח שלי הריץ את הכל אחורה, וזה כבר לא היה חלום צלול, זה היה חלום רגיל, ואת סצינת הנשיקה הזאת חוויתי אולי 5-6 פעמים בערך... קצת מוזר לא?

undersun

New member
תכלס

לא ממש מוזר, אני מאמין בכח-רצון, אני חושב שהרצון שלך עזר לך וכנראה שגם הבחורה הייתה בעניין ומשם זה זרם.

nivinivini

New member
יש לך מבחן בחלומות?! לא, סתם

אם אתה שואל את עצמך שאלות לפני השינה, התשובות הכי טובות מגיעות איך שאתה מתעורר. זה קורה לי לאחרונה בענייני התיכנות שלי. הבעייה היא להחזיק את המצב הזה, כי ממש כמו שברגע שאתה מתעורר החלום לאט לאט נמחק ונשאר רק זיכרון מעורפל כך גם התשובות. אז זה בפני עצמו דורש אימון.

למעלה