קצת לא נעים לי...

shanilee

New member
קצת לא נעים לי...

שלום, קוראים לי שני-לי. אני מרגישה קצת לא נעים לפנות לפה כי אני בטוחה שיש מקומות שזקוקים לדברים כאלה הרבה יותר מאיתנו. אבל אני פונה בכל זאת כי אנחנו ממש מיואשות. אנחנו 5 חיילות (מורות חיילות בתפקידנו) שמתגוררות בקריות בדירה שקיבלנו מהצבא. הבעיה היחידה היא שהדירה מרוקנת לחלוטין מלבד מיטת ברזל צבאית עם מזרון ושולחן פלסטיק לאוכל עם כסא לכל אחת. המכשירים החשמליים היחידים שיש לנו הוא מקרר קטן, כיריים וקומקום חשמלי שהצלחנו להשיג עד כה. אני ממש מבקשת בכל לשון של בקשה שאם למישהו יש איזה שהוא רהיט לא בשימוש. אפילו דברים קטנים כמו סיר, מחבת ודומיהם... אפילו ספרייה קטנה לשים את החומר הלימודי או ספות סלון ישנות. כל דבר!! אנחנו מתחייבות בזאת בתום השרות להחזיר את הדברים לבעליהם או לתרום אותם לאנשים נזקקים. ומתחייבות לשמור על הדברים במצב טוב ככל האפשר וכמו שקיבלנו אותם. אנחנו ממש לא יודעות מה לעשות. אם למישהו יש פיתרון אחר נשמח לשמוע. אשמח לקבל תגובות במסר או בפורום. תודה מראש ושתיהיה שבת שלום לכולם.

שבוע טוב שני-לי, ראשית הרגישי

בנוח שפנית אלינו, נשמח לסייע לכן. שנית, הבקשה צריכה להתפרסם בפורום "בקשות רכזים מתנדבים", הקישור נמצא למעלה. לגופו של ענין, אני מציעה שתפני לנירה63 שהיא הרכזת של איזור הצפון, אני מאמינה שהיא תסייע לכן להשיג לפחות חלק מהדברים. כמו כן, תעקבו אחר תת פורום זה אולי תתגלגל תרומה שאתן זקוקות לה. בהצלחה

Tula1

New member
היי שני- יהיה לי מזנון לתרום לכן

אבל זה יהיה עוד שבועיים. רשמתי לפניי את הניק שלך ואצור קשר שוב כשזה יהיה רלוונטי. חיזקו ואמצו, תמיד נמצא משהו.

איפה קצינת החן שלכן?

אני מופתעת! (לא באשמתך חס וחלילה). אני הייתי מורה חיילת בקרית מלאכי (לפני 10 שנים - אמא'לה...). הצבא דאג לנו גם למעט רהיטים נורמלים (מלבד מיטות הסוכנות...). למה קצינת החן שלכן לא דואגת לכן? לא יפה מצידה! אני מקווה שתמצאו ציוד מהר ושיהיה לכן שירות נעים!

jole

New member
שני ברוכה הבאה.

לגבי הצרכים שלכן, נתחיל מזה שתרשמו רשימה מסודרת של הדברים אותם אתן צריכות כך יהיה קל יותר לעזור. חשוב לי לציין, שיש לקחת בחשבון שניתוב התרומות יהיה דרך הרכזת של חיפה נירה63 ולאחר בדיקה כי אין כרגע משפחה שזקוקה לחפצים אלה למחייתה. כמו כן, יש דברים שתלויים בשינוע כך שאם יש חפץ שמוצע לתרומה שאף אחד לא יכול לשנע אל משפחה כזו או אחרת ואתן כן יכולות לארגן את ההובלה הדרושה כמובן שוב בתיאום עם רכז, כמובן אתן מוזמנות לעשות כן, כי חבל שתרומה תלך לאיבוד בגלל חוסר אפשרות שינוע. מקווה שאתן מבינות שאין אני מבטלת את הצורך או המחסר שלכן אולם כשזה עומד אל מול משפחה נזקקת עם ילדים הם יבואו בעדיפות ראשונה. שיהיה בהצלחה

jole

New member
חשוב!! פירוט הצרכים בפורום בקשות

ולא כאן. תודה.

Nי cוני

New member
תסתכלי עם ההודעה שלי

בעמוד זה, אם את צריכה משהו משם אז בכיף. לגבי מחבתות יכול להיות שגם נוכל לתרום

למעלה