קצת כרונולודיה :)

PaladiN17

New member
קצת כרונולודיה :)

או קיי.. :) אני מבולבל ! :) אנטרפרייז זו הסדרה האחרונה שיצאה מבית מסע בין כוכבים נכון ? אז איך זה שעדיין ה"קומיוניקטור ניראה כמו פלאפון?" ולמה האנטרפרייז היא NX01? ***להבהיר כמה דברים .. אני ראיתי את כל סדרת וויאג'ר ! .. שהיא פשוט מעול !.. והתעלתה העל כל הציפיות שלי !.. את חלל עמוק 9 ראיתי פה ושם .. ותאמת דרכה הבנתי איך מסתדרים כל היחסים במסע בין כוכבים .. וראיתי כמה סרטים .. עכשיו אני אמרתי לעצמי .. טוב אני רואה הרבה חברה מדברים על האנטרפרייז.. והחלטתי באמת אולי כדאי להוריד כמה פרקים .. אבל !!.. מה זה ?!!! בסדרה חסר טרקיוט בטירוף !!.. קודם כל הפתיח !.. אומנם שיר מעולה ! .. אבל איפה המנגינה הנצחית ?!.. טם טם טטטם.. וכ'ו :) מישהו יכול לומר לי מה קורה כאן .. איפה הטרקיות .. למה היחס המביש של הוולקנים ?.. למה לעזזל הם לאמבינים קליגונית !.. ואיך הם מתכוונים לחקור כשהמתרגם האוניורסלי ניראה כמו לפטופ !!.. ? :) אומנם ראיתי רק את שניי הפרקים הראשונים יש לי עוד ארבעה בדרך .. אבל היא הרבה פחות ממה שציפיתי לו .. אבל כמובן יש צד חיובי .. :) --- מכאן יש רק לעלות .. אז לסיום אני מקווה שהסדרה תתפתח יפה .. :) .. ואני באמת מקווה שיהיו כמה מסעות לעתיד .. :)

[TNT]

New member
לאולם לא ימאס לנו לענות על השאלה

הזאת. עלילת אנטרפריז מתקיימת במאה ה 22 כלומר כלומר לפני TOS וכמובן כל השאר מבחינה כרונולוגית. מדובר על ראשית המסע בחלל של בני האדם וכמובן שהפדרציה עדין לא קיימת. ולכן הטכנולוגיה הרבה פחות מפותחת למשל המירות המקסימלית היא היא וורפ 5 למקרה ועוד לא נתקלתה בעובדה. הסדרה אכן משתפרת בהמשך אני אפילו היתי ממלית לך לדלג על העונה הראשונה המשעממץ לדעתי ולעבור לעונה 2 הסבירה פחות או יותר ויש אפילו שיקראו לה טובה. אם אתה ממש רוצה אתה יכול לעבור ישר לעונה השלישית הנהדרת ללא ספק כמובן שתצתרך לראות את סוף השניה (ששודר אגב ביום שבת האחרון בערוך 10) בכל מקרה ברוך הבאה לפורם

לא לדלג על הכל

אני מסכים שיש כמה וכמה פרקים בעונה הראשונה שאפשר לוותר עליהם. יש כמה בעונה השניה גם (אבל פחות). אם תרצה, אני בטוח שאנשים פה יחברו לך רשימת המלצות... אבל בכל מקרה אני חושב שחבל לדלג על עונה שלמה, בכל זאת יש התפתחויות בדרך שכדאי להבין.

PaladiN17

New member
חחח כן למדתי כבר :)

מנסין אני יודע שתמיד עדיף לראות הכל גם אם חלק מהפרקים משעממים עד מוות תמיד יש קטע שיוזכר א"כ.. יכול ליהיות אינטגרלי להתפתחות העלילה .. אבל מה שאני לא אוהב זה כשמנסים להכניס דמויות או מקרים מסדרות אחרות .. זה פשוט משגע אותי .. לדוג':.. בפקר Q2 .. למי שראה .. מוזכרת הדמות Q .. שבשביל להבין מי מה ומו .. צריך ללכת למפגש הראשון עם Q .. ואז גם השני .. !.. וזה הייה מעצבן !! .. :)

itstzar

New member
אבל זה בדיוק כל העניין והכיף,

שהסדרות מדברות בינהם, בין אם באירועים או עם דמויות שמופיעות בשתי סדרות או יותר (ע"ע Q), הסדרות לא צנותקות בינהן, להפך כולן מתרחשות באותו "יקום" ומהוות בעצם "סדרת על" אחת גדול מה שמחייב בעצם את האיזכורים והדמויות.... וחוץ מזה ובלי קשר, כל פרק עם Q זה פרק שכיף לראות

PaladiN17

New member
וולאה בזה אתה צודק.

אבל מה שכן הייתי עושה אותם קצת פחות תלויים זה בזה .. איזה איזכור או שניים על פטן סיסקו או פיקארד.. שבאמת היו !.. בקיצור אין לי מה לומר . ! וויאג'ר אחת המצליחות ביותר .. כמובן לפניה DS9 .. :) שומדבר לא משתווה למקור . ! :) וחוצמזה אישה שהיא קפטן :) .. חחחחח.. בהתחלה חשבתי שהמחזור שלה יגרום לה לפרק את כל הספינה :) ..! אבל ברצינות היא אחת הקפטנים היותר מוצלחים של מסע"ב .. אבל כמו שאמרתי ורבים אחרים !! :) פיקארד המלך !? למרות שאת סדרת הדור הבא אני א ממש אוהב אבל את הסרטים ראיתי :)

PaladiN17

New member
חחח כמובן .. :)

אבל אני מדבר על היותר מודרניות ... :) .. הברנש ההו בשם .. קירק אומנם נחמד אבל בכל זאת הקפטנים היותר מודרניים (לפי זמנונו :) ) .. קצת יותר מתוחכמים :) <<מצטער מראש אם פגעתי במישהו :) >>>

Taker Sucks

New member
גם במודרנים!

DS9 עדיין לא המקור, TNG היא ה"מקור" כאשר מדברים על החדשות יותר.

CaptainOok

New member
הצעירים של היום ../images/Emo42.gif...

הם לא הצעירים של הלילה
... TNG שולתים, ואין לאף אחד מה לעשות בנדון. TOS הם המקור, ולכן בלעדיהם כלום לא היה קורה. למעשה... ג'ין רודנברי הוא המלך! And nobody can't deny!

למעלה