קצת כמותי

gabimaor

New member
קצת כמותי

מה סכום כל המספרים השלמים הקיימים ממינוס 73 ועד 72 (כולל מינוס 73 ו72) 1 72 2 0 3 72- 4 73- מה ההסתברות שבהטלת קוביה ומטבע נקבל "2" או "פלי" או שניהם? 1 0.5 2 9 חלקי 12 3 שישית 4 7 חלקי 12

1234aaa

New member
את מוכנה להסביר את 2 בבקשה?

כמו שאני מבין: 1: רק פלי -->2\1 2: רק "2" --> 6\1 3: "2" + פלי --> חצי כפול שישת = 12\1 עושים "או" של הכל ,כלומר סכום ומקבלים 12\9 (שזה גם שלושה רבעים)

dana810

New member
טוב אני אשתדל

אני תמיד עושה את השאלות האלה ב"עבודה ידנית" שווה לצייר לך את כל המצבים ואז לבחור את מה שמתאים לשאלה.. יש סה"כ 12 מצבים אפשריים.. זה מוסכם? <6 המספרים של הקוביה בתוספת עץ, ו 6 מספרים של הקוביה בתוספת פלי> עכשיו קח את כל הצירופים שמתאימים לשאלה שזה כל השישה עם הפלי פלוס זה עם ה עץ+שתיים של הקובייה.. יותר ברור או ששוב?

gabimaor

New member
עוד שאלה

נחמן עומד על מסלול מעגלי.אם ירוץ בקו ישר לנקודה הרחוקה ביותר על היקף המסלול הדבר ימשך 30 חלקי פאי דקות. בכמה זמן יעבור חצי סיבוב של המסלול (עם אותה מהירות)? 1 15 דקות 2 30 דקות 3 15*פאי דקות 4 30*פאי דקות

Rinushkaa

New member
חביב...../images/Emo13.gif

לפי הנתון יש לנו מעגל עם קוטר של שלושים חלקי פאי. מכאן, היקף המעגל שווה לשלושים. אם אנחנו צריכים מסלול אז חצי היקף שווה לחמשעשרה. מכאן, התשובה הראשונה נכונה...

noa135

New member
וואלה..אחלה של הסבר..תודה רבה

ככה הבנתי את התשובה.. כאילו הרדיוס הוא 15.נכון?

למעלה