קצת יצירתיות....:)

inbarush19

New member
קצת יצירתיות....:)

מוזמנים להשלים את המשפטים כראות עיניכם, עדיף בצורה מצחיקה
1.אין עשן.... 2.מי שטרח בערב שבת.... 3.לא דובים... 4.על ראש הגנב... 5.לא כל הנוצץ.. 6. אם אין אני לי... 7.אמור מעט.. 8.אוי לרשע.... 9.נפש בריאה.... 10.אין דבר... יום מצויין!!!

זיגזג

New member
יאללה ננסה

1. אין עשן... אם לא מחרבנים ביער ואז שורפים את הנייר טואלט
2. מי שטרח בשבת... שמור לו אחלה כיסא בג'הנם
3. לא דובים... דאבות !
4. על ראש הגנב... שנמצא ביער בצ'ילה, בוער הכובע ! 5. לא כל הנוצץ... צביקה פיק ! 6. אם אין אני לי... יד ימין לי
7. אמרי מעט... ותמשיכי......
8. אוי לרשע... הבן אלף זונות! שהחנה את הרכב שלו הבוקר מאחורי ולא יכולתי לצאת רבע שעה
9. נפש בריאה... הומיה, ולפאתי ציון צופיה <ישי לוי> 10. אין דבר... מחר נקנה עוד אבוקדו !

ebi83

New member
הנה באהההה תקופה טובה, מיתרים מרעידים ת'אדמה

זה השיר שיש לי ברקע
ולענייננו 1.אין עשן.... כי הגחל נרטב, פמפם אחי. 2.מי שטרח בערב שבת... נקווה שהוא יודע לבשל
3.לא דובים... ולא לגו!! מה אני, רוטשילד?? 4.על ראש הגנב... יש כיפה, כנראה שמדובר בהארכת מעצר.. 5.לא כל הנוצץ... מתפוצץ
(זיג גנבת לי
) 6. אם אין אני לי... מזל שיש את גילי!! 7.אמור מעט.. תאכל הרבה
8.אוי לרשע...ומסכן הכלב שלו
9.נפש בריאה... יש רק בספרים 10.אין דבר... עברנו למעריב
(נראה מי יבין
) לא התקופה הכי חדה שלי.. נקווה שזה מספיק

inbarush19

New member
תקופה טובה זה תמיד מבורך

גם אם זה חלק משיר :) ולענייננו- התכוונת לדבר הזה ? ומשפט 9 חזק...גם 3... יום מעולה!!

luda88

New member
למה לא ידיעות אחרונות? או מהמחמירים- "הארץ"?

ebi83

New member
יש לי גבולות אדומים..

לא שדבר היה ימני מדי

inbarush19

New member
עכשיו אני...

1.אין עשן? היום לא ל"ג בעומר... 2.מי שטרח בערב שבת...יהיו לו הרבה כלים לשטוף 3.לא דובים...ולא נמלים.. 4.על ראש הגנב...יש קרניים 5.לא כל הנוצץ..הוא זהב אמיתי 6. אם אין אני לי...יש את המראה מולי 7.אמור מעט..וחייך הרבה!
8.אוי לרשע....אכלו לו את האוזן
9.נפש בריאה..מגיעה עם פתיחות ושלווה 10.אין דבר(דוור)...לא יגיעו המכתבים

niva99

New member

. אין עשן....בלי פיירומן. 2. מי שטרח בערב שבת....יופיע במאסטר שף. 3. לא דובים...ולא זהבה... 4. על ראש הגנב...בוער הכובעון. 5. לא כל הנוצץ...שן זהב... 6. אם אין אני לי...אין שני לי. 7. אמור מעט...תתפלל הרבה. 8. אוי לרשע... ואוי לגרושתו... 9. נפש בריאה...הראש לא משהו... 10. אין דבר...אין שחין...אין ארבה...רק חושך ומכת הבכורות.

ב

1.אין עשן.... זה רק נדמה לך 2.מי שטרח בערב שבת.... מתבקש להזיז את רכבו 3.לא דובים... רק לא דובים 4.על ראש הגנב... נמצאת הכינה 5.לא כל הנוצץ.. שייך לביל גייטס 6. אם אין אני לי... צריך לקנות עוד 7.אמור מעט.. מילה ביום 8.אוי לרשע.... השוטר קלט אותו 9.נפש בריאה.... סיגריות בלב 10.אין דבר... רק מדבר

למעלה