קצת יותר משאלה

ביפ ביפ

New member
קצת יותר משאלה

אני מעוניין בהצעות רלוונטיות לגבי רכב פוטנציאלי ביד שניה הנע בסכום של 25-30 אלף. אני לא ממש מבין ברכבים, אבל אני בערך יודע מה אני מחפש... אני מחפש רכב (אני מעדיף אוטומט) שישרת אותי בלבד לנסיעות קצרות, בעיקר לעבודה ונסיעות עירוניות. חוץ מזה אני מעוניין ברכב עם תדמית ומראה חדישים, אני לא מחפש משהו כמו סובארו ג´אסטי או פיאט אונו(לא שיש לי בעיה איתן, אלא אני פשוט מחפש משהו עם יותר צורה וכריזמה), אני מעונייין במכונית משפחתית-קומפקטית שובבה. אני מעוניין באוטו אמין שעלות אחזקתו סבירה וניתנת למימון ע"י סטודנט מתחיל. אני מעדיף מכונית שגילה אינו עולה על 5-6 שנים. אשמח לקבל הצעות (אני לא מחפש מודעות מכירה אלא אני פשוט רוצה לדעת מה אפשר לקנות בסכום שעומד לרשותי).

© DrorZi

New member
אתה כמו הפרסומת למפעל הפיס

"גם עכשיו וגם אחר כך " "גם בשקלים וגם בדולרים " "אני גם סתום וגם דביל" (לא אתה, זו דעתי על הפרסומת) אתה לא יכול לרצות הכל ולא לשלם על זה. מה שאתה מחפש עולה פי 3. אני חושב שאתה צריך לצמצם, דבר ראשון וותר על אוטומט. יופי
נשמע קצת מוזר גם כן בהתאם לנסיבות. דני הציע רכבים טובים. אני מבין שעל 106, קליאו, פונטו אין מה לדבר כי הם קטנות לך (ואני לא חושב כך ד"א) אני מציע לך לקנות מחירון, לקחת מרקר ולסמן את כל מה שנכנס בתקציב שלך, אחר כך לקחת טוש שחור ולמחוק את כל מה שלא נראה לך (כי הוא ישן מידי , כי הוא מכוער מידי, כי הוא קטן מידי) ואחרי זה לחזור ולשאול אותנו מה עדיף. כי נראה לי שאחרי שתראה מה נכנס לך בתקציב ע"פ הדרישות שלך תשאר עם .... כלום
נשמח לעזור לך אם הבנת את הבעיות שאתה מעלה פה (ושוב יש הרבה מה לקנות ב 30K רק צריך להתפשר על חלק מהדרישות שלך)
דרור זי, חיפושית, רכב הסטודנטים הניצחי

למעלה