קצת טריוויה ???

טים ג

New member
קצת טריוויה ???

בלי גלגלי הצלה!!! בלי לבדוק באתרים! שאלות : 1. שאלה קלה : שם השחקן שעושה את קירק (בושה למי שלא עונה) 2. באיזה פרק פיקרד פוגש את Q (המספר של הפרק)? 3. שם של אח של דאטה 4. שמה של הבת של דאטה 5. באחד מהפרקים מוצאת האנטרפרייז שרידים של חללית של נאסה. שצוות משוגר לכוכב הלכת הם מוצאים את עצמן ליד בית מלון. שמו של המלון(זה גם שמו של הפרק). 6. עוד שאלה קלה. מי משחקת את דיאנה טרוי? 7. עוד שאלה קלה. מי משחק את וורף? 8. באיזה עיר גרים ההורים של וורף? לא להציץ ב-startrek.com

reformy

New member
../images/Emo58.gifשמישהו יבדוק בבקשה...

1. ויליאם שאטנר 2. 1x01:Encounter at farpoint 3. לור 4. בערך הדבר היחיד שאני לא זוכר מהפרק, לעזאזל. משהו עם ט´?... 5. זוכר את הפרק מעולה,אבל פשוט לא זוכר את השם... מעצבן שזה קורה. 6. אין לי מושג. שונא אותה איך שלא קוראים לה. 7. מייקל דורן 8. מינסק (היה בפרק הסיום של DS9 אתמול...) בלי להציץ בשום מקום. תודה מראש לבודק! ויש לי שאלה חזרה, מהפרק האהוב עלי, שבו האנטרפרייז מתנגשת בספינה אחרת ומתפוצצת בערך 6 פעמים: מי משחק את הקפטן של ה-USS "בוזמן"?

n i v1

New member
אה- אחד הפרקים האהובים עלי

CAUSE AND EFFECT עם הפסיכיאטר דר´ פרייז´ר קריין- למי שלא יודע

טים ג

New member
שיט לא יודע

יש לי קורס נהיגה מונעת ואחרי זה חדר קושר, אני אחשוב על זה, אחזור ב1030, נראה אם תהיה לי תשובה

טים ג

New member
טוב, אני נכנע , לא יודע

אל תמתח אותי הרבה. מה שמו של הקפטן של הבוזמן. נ.ב. בקשר לתשובות לשאלות שלי. ניב ענה נכון הכל.

n i v1

New member
תשובות

1- וויל שאטנר 2-פרק מס´ 1 3-לור 4-לאל 5-הרויאל 6- מרינה סירטיס 7- מייקל דורן 8- ?

S h a y 9 9 9

New member
בקשר לשאלה 8

למרות שכולם ענו מינסק! זה לא ממש נכון... עונה 1 פרק 20 TNG וורף מספר ל2 קלינגונים שהאנטרפרייז מצילה מספינתם שהוא ואחיו אומצו ע"י בני אדם שמצאו אותם אחרי הקרב בקיטומר (איפה שכביכול אבא שלהם נהרג). והוא ואחיו גדלו במושבת "גולט" (מושבה חקלאית לא על כדוה"א). בפרק מאוחר יותר ההורים של וורף באים לביקור ואנו נחשפים לזוג בני אדם חביבים בעלי מבטא רוסי כבד! מפה ניתן להבין למה וורף לא אמר בפרוש אני באתי ממינסק אולי כדאי לך צ´יף ולקייקו לעבור לגור שם... הוא סתם אמר "חשבת פעם על מינסק?" "מינסק" "מינסק". וזהו...

למעלה