קצת טראנס מימני!

TֱAֱMֱIֱR

New member
קצת טראנס מימני!

לאחר תקופה ששקעתי קצת בקיטעי צ'יל. החלטתי ליפתוח בקטע טראנס חדש. שמו הוא כשמו של אהובי קסנומורף כי הוא נורא הושפע מהאלבום [שלילה ליפניי עברתי איתו "חוויה"] טוב מספיק קישקושי בייצים יאללה לקטע!

shkool

New member
כישרון מהלך

אתה בטוח שזה לא איזה אנרליס של קסנומורף?

TRANCE ADDICT

New member
בואנה ימניאקקקקקקקק!!!@!@!#!!!!

אהבתי רצחחחחח תמשיך את זה זה נשמע בנזונה!!!! כל הכבוד! אתה בדרך הנכונה...!!=]

orberman

New member
מצויין, עבודה נפלאה

אני יותר מתחבר אליה מהצ'ילים שלך. רק הבאס לדעתי צריך קצת לעבות אותו או משהו להוסיף לא משהו לשנות אותו קצת

y o b b o

New member
וואי ממש מגניב אחי!! אהבתי לאללה!

מאיפה הסמפל?! מאיפה בכלל כל מי שיוצר פה מביא ת'סמפלים.. תנו כמה כתובות...? אני מחפש באינטרנט ומוצא רק באיכות מעפנה... קיצר הקטע שלך ממש חזק רק לא אהבתי את הקיק רול בהתחלה תעשה משהו הזוי כזה עם פדים...

THE BLACK MAMBA

New member
סאמפל הכי טוב לקחת מסרט להוציא ממנו

WAV ואיזה משפט יפה ולקשט אותו באפקטים, כמובן שאתה צריך משפט נקי מהצלילים של הסרט, אבל תאמין לי אחי מנסיון יש כאלה חופשי .

y o b b o

New member
קטע שאני עצלן מידיי....

אבל כמו שאומרים מי שעובד בשבוע יאכל לחם בשבת... כנראה שאני צריך להתחיל לעבוד...
אבל בכל זאת אם למישהו יש אתר אינטרנט זה יעזור...

חנניה331

New member
../images/Emo45.gifחזק

האיתי מציעה לכה לאתכל אותוקצת נמוך באתחלה תמשיך לעשות מזיקה טובה אולי נוכל לראות אותכה על בימת ה-dj בהצלחה

y o b b o

New member
תודה אחי:)

ועכשיו עידכנתי את העמוד את הטרק שהיה עד עכשיו המלא יש דמו של הגרסא הסופית(למי שלא יודע זה הטרק USE YOUR BRAIN).. והוספתי את הטרק שסיימתי אתמול SYNCOTRONIC ALIEN THEME תהנו ותגיבו!

y o b b o

New member
חחח יצאתי טמבל מעייפות...

חשבתי שזה בשירשור שלי.... חחחח אייש העייפות הזאת הורגת מזל שאין לי רישיון ושאני לא נוהג.... יו איזה פאדיחות יצאתי טמבל רצח! דיי אני שונא שזה קורה לי...

psytherapy

New member
תמירררררררררררררררררר

אחי אין מילים בפי כבוד רב לי הוא אליך אני ממש נידהמתי אחרי תקופה של צ'ילל פיתאום קח נתתה לי בראש תמשיך כך ואים תיתנהג יפה אני לא יוריד תטרקים שלך אני קנה מקורי

למעלה