גרףקצת טכני מדד המעוף מייצר תבנית טכנית - יתד יורד,שאם כך הדבר,פריצת הקו העליון תגרום לגובה חדה למעלה. האם כך? מצורף גרף
ירון - לגבי בעיות טכניות בגרף תבדוק שהוא מתחת ל 100K ושהוא ושהסיומות שלו זה JEPG או GIF ולא BMP או אחרים. אין לי מושג מאיפה אתה מנסה למשוך את הגרף, אך זה גם המקום להזכיר כי ישנם שתי דרכים לארגן גרפים לתצוגה. 1. לערוך גרף באחד האתרים הטכניים ולשמור אותו כקובץ עם סיומת BMP, לפתוח את הצייר (שנמצא תחת עזרים בחלונות), לערוך עליו הערות/קווי מגמה ועוד, ולשמור אותו תחת קובץ עם סיומת JEPG אן GIF. 2. במידה ומישהו משתמש בתוכנות גרפיות, ניתן לעשות PRINT SCREEN , לפתוח את הצייר וללחוץ על PASTE ולשמור אותו כקובץ JEPG או GIF. יהיה מאוד נחמד עם עוד משתתפים יוסיפו גרפים להצגה/ניתוח.
איך פותחים את הציור ואיפה לוחצים על PASTE ובאותה הזדמנות כיצד עושים ATTACHEMENT לדואל? תודה מראשירון - לגבי בעיות טכניות בגרף תבדוק שהוא מתחת ל 100K ושהוא ושהסיומות שלו זה JEPG או GIF ולא BMP או אחרים. אין לי מושג מאיפה אתה מנסה למשוך את הגרף, אך זה גם המקום להזכיר כי ישנם שתי דרכים לארגן גרפים לתצוגה. 1. לערוך גרף באחד האתרים הטכניים ולשמור אותו כקובץ עם סיומת BMP, לפתוח את הצייר (שנמצא תחת עזרים בחלונות), לערוך עליו הערות/קווי מגמה ועוד, ולשמור אותו תחת קובץ עם סיומת JEPG אן GIF. 2. במידה ומישהו משתמש בתוכנות גרפיות, ניתן לעשות PRINT SCREEN , לפתוח את הצייר וללחוץ על PASTE ולשמור אותו כקובץ JEPG או GIF. יהיה מאוד נחמד עם עוד משתתפים יוסיפו גרפים להצגה/ניתוח.
ursus כפי שציינתי, אם אתה רוצה לנתח גרף שייצרת באחד האתרים (אני בד``כ משתמש ב stockcharts.com כי הוא מאוד נח) אז אתה עומד על הגרף לוחץ קליק ימין בעכבר ובוחר באפשרות של `שמור כתמונה`, אז נפתח לך חלון ובו אתה בוחר באיזו ספרייה לשמור את התמונה וגם תחת איזה הגדרת קובץ. אני שומר את התמונה קקובץ עם סיומת של BMP על מנת שאנתח אותו באמצעות הצייר של החלונות. לאחר מכן יש להכנס לצייר של החלונות דרך התחל->תוכניות>עזרים>צייר. ואז לפתוח את הקובץ ששמרת תחת הסיומת של ה BMP. התמונה נפתחת ואז אתה מנתח את הגרף ומוסיף כתוביות כרצונך, לבסוף על מנת לשמור את הגרף עם הניתוח שיהיה בגדול של פחות מ 100k צריך לשמור את התמונה בצייר כ JEPG או GIF (זה פשוט צורך פחות זיכרון). לגבי אפשרות של תמונה של גרף מתוכנה בה אתה משתמש, כפי שכתבתי פשוט לוחצים על מקש ה PRINTSCREEN שבמקלדת, ואז פותחים את הצייר (כפי שהסברתי ממקודם) ,לוחצים על PASTE ושוב שומרים את מה שהתקבל קקובץ עם סיומת של JEPG או GIF. לאחר מכן תבדוק ע``י לחיצה על הקובץ ששמרת כדי לראות האם הוא מתחת ל 100k.איך פותחים את הציור ואיפה לוחצים על PASTE ובאותה הזדמנות כיצד עושים ATTACHEMENT לדואל? תודה מראש
תודהursus כפי שציינתי, אם אתה רוצה לנתח גרף שייצרת באחד האתרים (אני בד``כ משתמש ב stockcharts.com כי הוא מאוד נח) אז אתה עומד על הגרף לוחץ קליק ימין בעכבר ובוחר באפשרות של `שמור כתמונה`, אז נפתח לך חלון ובו אתה בוחר באיזו ספרייה לשמור את התמונה וגם תחת איזה הגדרת קובץ. אני שומר את התמונה קקובץ עם סיומת של BMP על מנת שאנתח אותו באמצעות הצייר של החלונות. לאחר מכן יש להכנס לצייר של החלונות דרך התחל->תוכניות>עזרים>צייר. ואז לפתוח את הקובץ ששמרת תחת הסיומת של ה BMP. התמונה נפתחת ואז אתה מנתח את הגרף ומוסיף כתוביות כרצונך, לבסוף על מנת לשמור את הגרף עם הניתוח שיהיה בגדול של פחות מ 100k צריך לשמור את התמונה בצייר כ JEPG או GIF (זה פשוט צורך פחות זיכרון). לגבי אפשרות של תמונה של גרף מתוכנה בה אתה משתמש, כפי שכתבתי פשוט לוחצים על מקש ה PRINTSCREEN שבמקלדת, ואז פותחים את הצייר (כפי שהסברתי ממקודם) ,לוחצים על PASTE ושוב שומרים את מה שהתקבל קקובץ עם סיומת של JEPG או GIF. לאחר מכן תבדוק ע``י לחיצה על הקובץ ששמרת כדי לראות האם הוא מתחת ל 100k.
ניסיוןירון - לגבי בעיות טכניות בגרף תבדוק שהוא מתחת ל 100K ושהוא ושהסיומות שלו זה JEPG או GIF ולא BMP או אחרים. אין לי מושג מאיפה אתה מנסה למשוך את הגרף, אך זה גם המקום להזכיר כי ישנם שתי דרכים לארגן גרפים לתצוגה. 1. לערוך גרף באחד האתרים הטכניים ולשמור אותו כקובץ עם סיומת BMP, לפתוח את הצייר (שנמצא תחת עזרים בחלונות), לערוך עליו הערות/קווי מגמה ועוד, ולשמור אותו תחת קובץ עם סיומת JEPG אן GIF. 2. במידה ומישהו משתמש בתוכנות גרפיות, ניתן לעשות PRINT SCREEN , לפתוח את הצייר וללחוץ על PASTE ולשמור אותו כקובץ JEPG או GIF. יהיה מאוד נחמד עם עוד משתתפים יוסיפו גרפים להצגה/ניתוח.
גרףקצת טכני מדד המעוף מייצר תבנית טכנית - יתד יורד,שאם כך הדבר,פריצת הקו העליון תגרום לגובה חדה למעלה. האם כך? מצורף גרף
תרגום יתד לאנגלית תוכל אולי לאמר איך קוראים ל``יתד`` באנגלית?קצת טכני מדד המעוף מייצר תבנית טכנית - יתד יורד,שאם כך הדבר,פריצת הקו העליון תגרום לגובה חדה למעלה. האם כך? מצורף גרף
התרגום הואWEDEGEתרגום יתד לאנגלית תוכל אולי לאמר איך קוראים ל``יתד`` באנגלית?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.