קצת חפירות על דירה...

דליההה9

New member
קצת חפירות על דירה...

יש לנו דירה בקרית שמונה שבעלי קנה לפני הנישואין. לא משתלם להחזיק אותה המקום לא אטרקטיבי, לא מתפתח ותשלומי שכ"ד לא מכסים החזרי המשכנתא.
השוכרים כרגע הביעו רצון לקנות את הדירה.
העניין הוא שאין לנו מספיק כסף לקנות בית חדש כרגע בשביל לגור בו, אז עלה רעיון - למכור את הדירה, לקנות דירה אחרת במקום אחר יותר מתפתח בתור השקעה (להשכיר אותה) ולהמשיך לגור בשכירות בקיבוץ.
השאלה העיקרית שנשאלת היא איזה איזור (רצויי בצפון) נחשב בצמיחה כרגע? באיזה מקום כדאי להשקיע לדעתכם? שמעתי משהו על נשר, זה נכון?

yehuda150

New member
צהריים טובים

לגבי השאלה שלכם, אני חושב שאתם צריכים לברר על הנושא קצת יותר לעומק, לא יודע ספציפית לגבי נשר, אבל הכל תלוי גם בכסף שיש לכם..אל תשכחו שלגור בשכירות ולגור בבית משלכם זה שני דברים שונים ולכל אחד מהם היתרונות והחסרונות שלהם. מכיוון שאני לא מומחה בתחום, מצאתי מידע לגבי חיפוש דירה באתר /www.tefahot-nadlan.co.il/searching/Pages/looking_for_home.aspx" target="_blank" rel="nofollow">https://www.tefahot-nadlan.co.il/searching/Pages/looking_for_home.aspx" rel="nofollow" target="blank">הזה, אני ממליץ לכם לשבת עליו ולקרוא את הטיפים שיש שם, הם ימקדו אתכם ואני מאמין שיעשו לכם קצת סדר בדברים ובמה שאתם מחפשים.
מקווה שזה קצת עוזר, בהצלחה.

קרוסלע

New member
אין לי מושג איפה

אבל בכל מקרה תצטרכו להוסיף לדירה החדשה ובמקביל לשלם שכירות. אם יש לכם כסף בשביל זה, לחפש דירה באזור טוב (מתפתח ובעל מחירי שכירות יפים) זה באמת דבר נכון לעשות.

למעלה