קצת חיזוקים

רחל6750

New member
קצת חיזוקים

השבוע יצא לי לדבר עם איש מקצוע המנהל בית אבות לאחר שקיבלתי המלצה מבחורה שפגשתי במקרה. עזר לי לקבל את ההחלטה שאמא נמצאת בידים טובות ולא לעשות לה שינויים במצבה מאחר והיא נמצאת אמנם בדימנציה מתקדמת אך עדיין לא הגיע לשלב שעדיין יכולה לקבל את עצמה במצב הקיים היום וכפי שאמר לטובת אמא באם תהיה ירידה נוספת לצערינו היא תוכל להיות רגועה יותר ואז יהיה קל לה יותר להיות במסגרת שבה היא נמצאת,כי אז לא תרגיש בחסרון הבית שהיא כל כך רוצה לחזור. אמנם זה קשה אבל אני חושבת ובטוחה שאנחנו עושות את הטוב ביותר למענה. כי לצערינו אין דרך חזרה. היא מטופלת היטב אנחנו פוקדות אותו כמעט כל יום עוקבות אחריה ומודעות מה קורה בכל יום,יש שיתוף פעולה מלא עם הצוות. ושוב תודה לעונים ולמשתתפים כי לפעמים מילה אחת במקום יכולה להעניק לנו בטחון שאנחנו עושות את המיטב,ומחזקות את הרגישות הרבה שעוברים עם מחלה זו ובפרט לאדם קרוב ביותר לליבינו.

ענתי44

New member
אכן חיזוקים

רחל, שמחה שהורדת מעליך מטען כבד של רגשי אשם והבנת שבחרת את הפתרון הכי פחות גרוע לאביך. מאחלת לכם שיהיו ימים רגועים כמה שאפשר.

פרידה22

New member
חיזוקים

לדעתי את עושה ופועלת מצוין מי כמוני מבינה אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אומנם אני ממשיכה פה ושם להתייסר אך יודעת שאין אין מצב .בבית לא אפשרי מכל הבחינות אנו צריכות להרגיש שלמות !ובעשותך את המייטב תבורכי ותתחזקי

למעלה