קצת חידות :)

OREAL1111

New member
קצת חידות :)

החלטתי לעלות קצת תמונות של נחשים שלרוב מבלבלים את מי שרואה אותם.. בכול אופן בבקשה ממנהלי הפורום והמומחים להיתאפק לסוף! תודה

OREAL1111

New member
חידה קטנה..

למין הנחש הזה,מה משותף לו ולצפע המצוי למשל?

salingre

New member
אני לא כל כך הכושר.. ../images/Emo3.gif

אבל אנסה.. הראשון הוא פתן אלמוגי אבל מוזר שמחזיקים אותו ביד , זה מעורר ספקות 2. נראה כמו סוג של VIPER אבל הפנים דווקא נראים לי יותר כמו של פתן מסויים.. למרות זאת יש לו קשקשים גדולים עם הפס באמצע המאפיינים צפעים (כמה שאפשר לראות מהתמונה).. אני לא יודע מה הוא 3. זהו בורמזי מופע ירוק (?) 4.אני לא יודע 5, נראה לי פיתון הודי? אורי

naja

New member
יופי של יוזמה.

קח טיפ קטן-פעם הבאה תשרשר את כל התמונות להודעת הפתיחה ולא אחת לשניה וככה יהיה יותר קל לדעת איזו תגובה שייכת לאיזו חידה ויהיה יותר נוח לפתח דיון סביב התמונה.

OREAL1111

New member
לקחתי !

בכול אופן אני לא אגיד כרגע את התשבות salingre אני רוצה עוד תגובות :) אממ התשבוה לחידה נכונה אך לא היתכוונתי לזה! קדימה תנסה שוב.. כולם לנסות

salingre במשתמש של אחותי

לצפע יש מתחזים- למשל זעמן מטבעות ולפן אלמוגי יש גם מתחזים- מילקים למיניהם

OREAL1111

New member
טוב..

כי אין כל כך פותרים אז אני האענה.. 1.יפה ,פתן אלמוגי,גם התשובה נכונה! 2.לא נכון! 3.יפה-פיתון בורמזי ירוק -אלבינו אבל אילון תיקן מעט.. 4.עדיין לא פתור. 5.יפה פיתון הודי!

Nevo Schwartz

New member
חחח הקדימו אותי במה שידעתי...

אני ינחש את השאר כי זה מה שנשאר: 2. western hognose 4. אני ממש לא בטוח אבל אולי black racer אגב ההודי מרשים ביותר.

itamarmal

New member
נראה לי..

2.סוג של ביטיס- מסוכן מאוד. 4. לפי הקשקשים במטושטש נראה פתן שחור.. אבל הלבן מתחת לשפה מטעה קצת.

הוא ביקש מהמומחים לא לענות! ואתה

אפילו אדום! אני אנסה לחשוב על תמונות זיהוי שגם למומחים יהיה קשה לענות עליהן.

רן333

New member
לא מדוייק.

מה שהוא ביקש זה לא להימנע ממתן תשובות, אלא "להתאפק לסוף". ואחרי ההודעה (של אוראל) שהכילה המשפט "אין כל כך פותרים אז אני אענה", הנחתי שהגיע הסוף, או לפחות - שהוא מתקרב. חוץ מזה, אתה יכול לראות שהתשובה שלי לא מקלקלת לאחרים את הכיף: הניחושים לגבי 4 לא פסקו אחריה. לגבי תמונות שלא יהיה לי מושג מהו הנחש שמופיע בהן - לא כל כך קשה למצוא תמונות כאלה. אני מניח שתוכל למצוא לא מעט תמונות מתאימות בלי שום בעיה.

Nevo Schwartz

New member
צודק רן,

האישונים וגם הגחון של הכרכן השחור הרבה יותר מזכירים משל הרייסר.

למעלה