קצת חידושים

• פותח הנושא H N 1
  • פורסם בתאריך

H N 1

New member
קצת חידושים

יבמ שיחררה גרסא רשמית ראשונה של סימפוני (הגרסא שלהם לאופןאופיס). טרם ערכתי בחינה מקיפה של העסק, אבל על פניו אני רואה כמה יתרונות: - טאבים - המערכת עובדת בתוך חלון יחיד עם טאבים לכל מסמך. - ממשק מלוטש ויפה (לטעמי) - תמיכה לא רעה - שאלתי בפורום שאלה ולאחר שעה כבר היו לי תשובות מצוות הפיתוח. צריך לעבוד עם התוכנה עוד על מנת להחליט אם היא טובה יותר/ יעילה יותר/ אחרת, אבל בינתיים היא לפחות נראית טוב. בעיה אחת שטרם מצאתי לה פתרון היא שהתוכנה זיהתה אותי מישראל ובהתקנה קיבלתי מנשק עברי. ====================== לייעוץ טכנולוגי איכותי - הכנסו לאתר

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
מצאתי בשבילך . . .../images/Emo43.gif

Specify your local language setting by clicking Start > Control Panel > Region and Language Options, if necessary. Lotus Symphony 1 automatically switches to the native language version specified in this setting.​

H N 1

New member
תודה, אבל...

את זה כבר ניסיתי.... זה לא עזר. יכול להיות שהייתי צריך לעשות את זה לפני הורדת התוכנה, כדי ש"תבוא" הגרסה האנגלית. אני אנסה עוד.... ===================== לייעוץ כנולוגי איכותי - הכנסו לאתר

H N 1

New member
המממ... ברור

זה ברור, אחרת לא הייתי מצפה לאנגלית
אני אקדיש לזה קצת זמן במהלך החג לחפש.... ====================== לייעוץ טכנולוגי איכותי - הכנסו לאתר

מעניין לראות איך התוכנה מגיבה גם בעברית

אשמח לשמוע את ההתרשמות שלך, מה התוכנה יודעת לעשות. האם גילית בעיות ? מה הם ההבדלים עם אופן אופיס ? אישית לא אוכל לבדוק את התוכנה בימים הקרובים

H N 1

New member
קצת תגובות

לאחר יומיים עם התוכנה, שהיו ימי חג כך שלא היה שימוש אינטנסיבי: - עבודה עם טאבים - נוחה מאד, כל המסמכים מרוכזים בחלון יחיד ונוח לעבור ביניהם. - מיקומי תפריטים - באופן אישי קצת קשה לי עם מנשק עברית כי אני לא תמיד קולט במבט את ה"ראש" של המתרגם ("חידוש תוויות גיליון" = rename של גיליון לדוגמא). אבל בגדול מיקומי התפריטים מעט שונים מאלו שאני רגיל באופן אופיס, קצת יותר דומה למיקרוסופט אופיס. - עבודה בתוך גיליונות - אני מניח שזה בגלל הזמן המועט שהתעסקתי בתוכנה אבל היה לי לא-כל-כך טבעי. משהו בו שונה וקשה לי לשים עליו את האצבע כרגע. - עברית - בדיוק כמו שאנחנו מכירים מאופןאופיס, כולל כל היתרונות והחסרונות. - כחלק מהחבילה קיים דפדפן מבוסס מוזילה מובנה, לא החלטתי עדין אם זה יתרון או חיסרון. הדפדפן הוא בסיסי מאד, מהיר מאד וחסר את כל התוספים שאני רגיל מפיירפוקס. מצד אחד זה יתרון כי לינקים במסמכים נפתחים מהר ובתוך אותו חלון (ניתן לשינוי לפתיחה בדפדפן הדיפולטי של המחשב)... מצד שני חסרון כי כאמור חסר את כל התוספים. אני מניח שאמשיך להשתמש בו עוד קצת לפני שאחליט אם הוא טוב או לא. ====================== לייעוץ טכנולוגי איכותי - הכנסו לאתר

האם התוכנה נפתחת לאט כמו אופן אופיס?

האם התקנת התוכנה תביא למיזוג כל המסמכים הקיימים באופן אופיס לתוך התוכנה החדשה? תודה.

H N 1

New member
בוקר טוב

ניסיון לענות התוכנה עולה מהר יותר מאשר אופן אופיס 3, אבל זה לא אומר הרבה. זה משתנה ממחשב למחשב ותלוי המון בדברים שרצים לך ברקע. לגבי המסמכים - לא הבנתי, מה זה אומר מיזוג המסמכים? ====================== לייעוץ טכנולוגי איכותי - הכנסו לאתר

יש לי מסמכים שמורים של אופן אופיס

האם אוכל לפתוח אותם בעזרת התוכנה החדשה והאם הם לא יימחקו אם אמחק את אופן אופיס ואתקין את התוכנה החדשה במקומה.

H N 1

New member
OK, הבנתי

1 - המסמכים לא יימחקו, הם לא חלק מהתוכנה 2 - אל תסיר את אופןאופיס, תתקין את התוכנה החדש "לידו" ותשתמש בה רק עד שתרגיש איתה בנוח 3 - התוכנה הזו היא אופןאופיס במעטה אחר, היא משתמשת באותם פורמטים בדיוק אגב, למי ששאל (אני לא זוכר מי) - גם התוכנה הזו היא קוד פתוח, רק שמנוהלת על ידי יבמ. ====================== לייעוץ טכנולוגי איכותי - הכנסו לאתר

האם יש לך פרטים נוספים ?

האם המשכת לחקור את החבילה החדשה ? מה ההבדלים העיקריים בין אופן אופיס וסימפוני ? האם יש תיקונים או חידושים ? מה אתה ממליץ ?

H N 1

New member
ככה...

אין לי יותר מדי להוסיף מכיוון שעקב עומס בעבודה אני לא מצליח לשחק
אבל ההמלצה שלי היא להתקין ליד האופןאופיס ולשחק, זה יהיה משהו מאד אינבידואלי הרצון לעבור לזה. אני גם מניח שבקרוב נראה עוד גרסאות מבית HP אולי ואולי נראה את סטאר אופיס תופס תאוצה... קשה להמליץ על גרסא כזו או אחרת בצורה קטגורית ====================== לייעוץ טכנולוגי איכותי - הכנסו לאתר

למעלה