קצת חושש

Av1987

New member
קצת חושש

אני בן 18 ונכנסתי עכשיו לקשר עם מישהי בת 27.. אני חושש שאני לא אצליח לספק אותה כמו שצריך..יש לכם עצות?

אל תחשוש

אמנם הפרש הגילאים גדול מאוד אבל מבחיה גופנית יש לך כל מה שיש לגבר בגילה (מלבד הניסיון) .

הם ממש לא שוליים

אבל למה לבאס אותו, הוא רק בתחילתו של קשר . צריך לתת לזמן לעשות את שלו וחבל להרוס לו את הביטחון ממש בהתחלה .

redrider

New member
בן אדם יש רק דבר אחד לעשות

כל העצות שניתן לך פה (וגם כמה יציאות של אידיוטים מנופחים) לא ישנו כלום. אתה צריך להיות איתה דוגרי בנוגע ליכולות שלך. היא כבר תדע ללמד. הייתה לי אחת כזאת כשהייתי בגילך. היה תענוגות. ואל תקשיב לילדים ציניים בש"ח יש פה כמה כאלו.

SoftScorpion

New member
תלמד דבר פשוט סוד העניין זה אורגזמה

כדי לענג אישה זין לא מספיק צריך להשתמש בכל הכלים, שילוב של חדירה ומשחק בו זמני עם האצבע על הדגדגן, אפשר גם לשון וחשוב באמת זה אל תעשה הנחות לעצמך תדאג שקודם האישה תגיע לאורגזמה ואחר כך אתה ואל תחשוש גם מאנאלי ושילוב של משחק עם הדגדגן ככה אתה רואה ?! אל תחשוש לך על כל מה שמתאים לכם כל עוד זה מוסכם על שני הצדדים רצית עצה קיבלת

אל תנסה לשחק אותה.

אם אין לך ניסיון, תקשיב לה. לדעתי יש לא מעט נשים שהיו רוצות מישהו לכוון אותו בדיוק איך שהן אוהבות במיטה. אל תנסה לשחק אותה כאילו יש לך ניסיון (ביחוד אם אין לך) (זה קטע חשוב): אל תנסה בשום אופן ליישם את מה שלמדת בסרטים כחולים.

למעלה