קצת "חוששת"

קצת "חוששת"

ה -חוששת במרכעות כי אני ממש לא מפסיקה לחשוב על זה היום בערב בעלי ואני יוצאים יחד למסעדה חלבית ומחר בצהריים מוזמנים לארוע (בריתה) וממש לא יודעת איך אעבור את זה מבחינת האוכל טיפים? מה במסעדה להזמין סלט? בשביל זה יוצאים למסעדה? אוףףףףףףףףףףףףףףף

sariii

New member
מבינה את החשש

ואני רק יכולה לספר מה אני עושה. אנחנו אוכלים המון בחוץ. בסופי שבוע כמעט ורק בחוץ, ממעטים מאד לבשל בבית. בד"כ אני מזמינה מנה עיקרית אחת טובה ומשתדלת שכמה שיותר דלה בשומן. לדוגמא בשבוע שעבר היינו ב"עד היצם" ולקחתי שם מנה של חזה עוף קייג'ין ותפוח אדמה אפוי. אכלתי טוב (כמובן שאת התפוח אדמה אכלתי ללא השמנת...) ושבעתי. אז אומנם אכלתי פחמימה שאני בד"כ לא אוכלת אבל לא מטוגן, לא בשר שמן וכד'. אני הרגלתי את עצמי שאני שבעה מהמנה העיקרית ולא אוכלת קינוח. אז הילדים קיבלו אח"כ גלידה של ד"ר לק ואני הסתכלתי על עצמי ובזמן הזה דמיינתי אותי עם 30 קילו פחות. האמת, לא סבלתי... בכל מקרה בהצלחה וגם את את קצת משתוללת אז תהני ותזכרי לקזז אח"כ ולא לשבור את הכלים.

אור685

New member
היי איריס

ממש לא צריך מרכאות. זה מצבנו,לא? אצלי לפחות. מוטרדת מאוד מדברים כאלה.(אנחנו יוצאים מחר לטיול שישבת ואני יודעת בוודאות שאני הולכת לאכול המון.אין לי כ"כ ברירה אז החלטתי שבשאר ימי השבוע אני מקזזת או לפחות מתאמצת מאוד לא לחרוג.) בקשר למסעדה-למה דווקא חלבית? לדעתי שם יותר קשה למצוא משהו לאכול שלא יהיה מכה מבחינת נק'/קלוריות. אולי תלכו למסעדה אחרת? ובארוע-אצלי זה דווקא יותר קל. קודם כל כמו שהרבה פעמים ממליצים-ללבוש משהו יפה וצמוד(הכל יחסי,כן?)-לי זה עוזר. ככה את מרגישה את מה שהורדת כבר,ולא משנה כמה זה,ומרגישה שחבל לקלקל. ואם באותה הזדמנות גם מקבלת מחמאות-עוד יותר טוב. אוכלת רק סלטים-וגם לא מכולם,צריך להסתכל טוב כמה הם מבריקים-בהתאם לכמות השמן שיש בהם.וקצת מהמנה העיקרית. בטח שבלי עוגות וכאלה. וכתבת אם בשביל סלט יוצאים למסעדה.... אז יוצאים בשביל לשבת בשקט עם הבעל,בלי הילדים מסביב,וכדי שיכינו ויגישו ויעשו הכל בשבילך,ובסוף תקומי ותלכי בלי לפנות ולשטוף כלים! בהצלחה! ותספרי איך היה

איריסססססס../images/Emo124.gif

את חייבת עידכון
מה הזמנת? איך היה? ספרייי........................................ אוהבת'ך, יעלי

עברתי את זה....

אז ככה - נתחיל בתודה רבה על העידוד, זה עוזר נמשיך עם ארוחת הערב אתמול - הזמנו יחד בעלי ואני סלט מוקפץ, ביקשתי בלי נודלס (כי אני רגישה לקמח) ובלי אורז הזמנו תפוח אדמה בצ'ילי - המנה בדרך כלל עם שמנת בקשנו בלי היה טעים ממש לא התאפקנו והזמנו קינוח אבל חלקנו אותו... אז עבר בסדר, נכון? והיום בארוע הגענו באיחור אז "פספסנו" את הבר בכניסה - שזה מעולה בשבילי.... ואכלתי - חצי חתיכה מדג, שעועית מוקפצת, תפוח אדמה וסלט.... אז שמחה להגיד שאני אחרי רק עכשיו בבית ויש לי חשק לאכול משהו מקווה שהתאפק עד ארוחת ערב

עבר לך מעולה! ../images/Emo140.gif

מקווה שגם נהנית מהמסעדה והאירוע ולא רק חשבת כל הזמן מה אסור, אלא התענגת ממה שמותר.

יעל י

New member
איריס כל הכבוד!!!

האם גם בעלך עם עודף משקל או שהוא "מקריב" בשבילך?

למעלה